Ιαν 092017
 

thumbnail_20170108_203416

«Για ένα Ριζοσπαστικό Πατριωτικό Κίνημα Αρχών» ήταν το κεντρικό θέμα των ομιλιών των μελών της Σ.Ε. των Ελεύθερων Ενωμένων Ελλήνων που αναπτύχθηκε στις 8 Ιανουαρίου 2017 στο Ξενοδοχείο HILTON.  Συγκεκριμένα το πρόγραμμα των ομιλιών αφορούσε στα ακόλουθα:

 

 

«Διεθνής και εσωτερική πολιτική επικαιρότητα»

Εισηγητής: Ιωάννης Μαλταμπές, δικηγόρος, Πρόεδρος του Συντονιστικού Οργάνου των Ε.Ε.Ε. & του Πατριωτικού Συνδέσμου

 

«Το προτεινόμενο ιδεολογικοπολιτικό πλαίσιο του Ριζοσπαστικού Πατριωτικού Κινήματος»

Εισηγητής: Γιώργος Κόκκας, δικηγόρος, μέλος του Συντονιστικού Οργάνου των Ε.Ε.Ε. & επόπτης του Δημοβουλίου Πολιτών

 

«Η οργανωτική πρόταση που επιτάσσει η συγκυρία»

Εισηγητής: Πέτρος Ανδρικόπουλος, πολιτικός μηχανικός, μέλος του Συντονιστικού Οργάνου των Ε.Ε.Ε.

 

Ριζοσπαστικό Πατριωτικό Κίνημα Αρχών.  Ένα νέο πρότυπο πολυσυλλεκτικής συστράτευσης των πολιτών, με σημείο αναφοράς την ανασύνταξη του γένους των Ελλήνων και του Ελληνισμού γενικότερα, που έρχεται να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα του παρωχημένου και αναχρονιστικού πολιτικού συστήματος της πατρίδας μας.

 

Αφορά όλους τους Έλληνες πολίτες, ανεξάρτητα από την μέχρι τώρα πολιτική – κομματική του καταγωγή, που με πράξεις και λόγια βάζουν την άνευ ορίων υπεράσπιση της πατρίδας πάνω από όλα.

 

Όλους όσοι πιστεύουν στον Ελληνισμό ως οικουμενικό πολιτικό και πολιτιστικό ιδεώδες που έχει τις ρίζες του στο Ελληνικό Έθνος.

 

Οι πατριώτες δεν διαχωρίζονται σε δεξιούς, αριστερούς και κεντρώους δρουν  Δημοκρατικά και  στην πράξη  ως ενεργοί πολίτες με θεσμικές και συλλογικές πρωτοβουλίες  που αναφέρονται στα πλαίσια της Πολιτείας του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη.

 

Οι πατριώτες υπερασπίζονται την αλήθεια, την ιστορία, την παιδεία, την γλώσσα, τον πολιτισμό της Ελλάδας και δρουν για κοινωνική δικαιοσύνη,  οικολογική αειοφορία,  ενεργοποιώντας τον απανταχού ελληνισμό και προσπαθώντας για την ειρηνική συνύπαρξη με ισότιμα έθνη.

 

Η εθνική ανεξαρτησία με την υπεράσπιση των εθνικών συνόρων και η λαϊκή κυριαρχία σε συνθήκες δημοκρατίας είναι οι συνεχείς πρωτοβουλίες των πατριωτικών δυνάμεων.

 

Δεν χωρούν στο  Ριζοσπαστικό Πατριωτικό Κίνημα Αρχών όσοι έχουν μη ελληνικά πολιτικά χαρακτηριστικά και ιδιαίτερα όσοι υπερασπίζονται ιδεολογικά πολιτικές πρακτικές που επιτέθηκαν ή υποδούλωσαν την Πατρίδα ή όσοι υποστηρίζουν ανελεύθερα καθεστώτα καθώς επίσης και όσοι διαπράττουν ποινικά αδικήματα κατά του ανθρώπου ως προσωπικότητα με πράξεις και δράσεις εγκληματικής οργάνωσης. Οι υποστηρικτές της Παγκόσμιας Τάξης και  όσοι με την δράση τους έχουν βλάψει σκοπίμως τα Εθνικά συμφέροντα απομακρύνονται άμεσα από τις ενώσεις των πατριωτικών δυνάμεων καθώς και όσοι στην πορεία αποδειχθεί πως υπονομεύουν τις πρωτοβουλίες, τις κινήσεις και τις δράσεις των πατριωτών.thumbnail_20170108_202626 thumbnail_20170108_202656

Sorry, the comment form is closed at this time.