Εκδηλώσεις - Πατριωτικός Σύνδεσμος

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Εκδηλώσεις

Λαμία 17.7.2016

Στη Λαμία σήμερα 17.7.2016 παρέστη ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου και Πρόεδρος της Σ.Ε. των “Ελεύθερων Ενωμένων Ελλήνων” σε εκδήλωση που διοργάνωσε η πατριωτική συσπείρωση “Λιοντάρια” στο πλαίσιο των διεργασιών για την ένωση όλων των πολιτικών δυνάμεων σε ενιαίο πολιτικό φορέα με κοινές θέσεις και ιδεολογικοπολιτικό πλαίσιο. Από τη Σ.Ε. των “Ελεύθερων Ενωμένων Ελλήνων” συμμετείχε και ο κ. Ευάγγελος Μπάρκας. Ο κ. Μαλταμπες μεταξύ άλλων στην ομιλία του επεσήμανε την αναγκη για  Άμεση οργάνωση προσυνδιάσκεψης-σύσκεψεις συνδιαμόρφωσης των θέσεων του Πατριωτικού Δημοκρατικού χώρου ώστε η συνδιάσκεψη να γίνει για την πανυγυρική δημόσια διακήρυξη της Πατρίδας και τον στόχο να οργανωθεί ο χώρος με κοινές ιδεολογικές θέσεις και κυβερνητικές προτάσεις.
Αποστολή κλιμάκιου Πατριωτικού Συνδέσμου στην Κέρκυρα
 

Κλιμάκιο του Πατριωτικού Συνδέσμου αποτελούμενο από την Ταξίαρχο ε.α. Μαριάνθη Συμεωνίδου Αρμενιάκου, τον Πλοίαρχο του Πολεμικού Ναυτικού Ιωάννη Α.Γλυνό (υπεύθυνο Κυκλάδων), την γραμματέα αποστολής Μαρία Φρατζέσκα Κουλιά και τον γραμματέα του πολιτικού συμβουλίου του Πατριωτικού Συνδέσμου Μιχαήλ Οκταποδά ολοκλήρωσε με επιτυχία την 3ήμερη αποστολή στην νήσο της Κέρκυρας.
Οι προαναφερόμενοι έφτασαν στην Κέρκυρα στις 20/5/2016 και παρευρέθησαν στις εκδηλώσεις της επετείου ενσωμάτωσης των Ιονίων Νήσων με την μητέρα Ελλάδα οι οποίες διεξήχθησαν με την δέουσα λαμπρότητα.
Οι εκπρόσωποι του Πατριωτικού Συνδέσμου μετά την δοξολογία που ετελέσθη στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα (21/5) επραγματοποίησαν επαφές, ομιλίες και συναντήσεις με κερκυραίους πολίτες οι οποίοι εκπροσωπούσαν όλη την κοινωνική διαστρωμάτωση του νησιού.
Οι ομιλίες είχαν σαν αποτέλεσμα πέραν της ενημέρωσης για τις θέσεις του Πατριωτικού Συνδέσμου και την ενεργοποίηση, με συμμετοχή των Κερκυραίων, της Εκκλησίας του Δήμου Κέρκυρας με σκοπό την συνεργασία μεταξύ των δημοτών του νησιού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία.
Κατά την επιστροφή της αποστολής από την Κέρκυρα έγινε συνάντηση με ενεργούς πολίτες των πόλεων Ηγουμενίτσας και Αγρινίου όπου συζητήθηκαν τόσο θέματα τοπικού ενδιαφέροντος όσο και θέματα γενικότερα που απασχολούν την Πατρίδα μας, όπως η κοινωνική και πνευματική κατάπτωση που επιβάλλεται από το σημερινό πολιτικό καθεστώς και το ξεπούλημα της Ελλάδας.

© 2020 Πατριωτικός Σύνδεσμος
Κατασκευή - Σχεδίαση: Συλλογικό Έργο Πατριωτικού Συνδέσμου
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού