Ιδρυτική Διακήρυξη - Πατριωτικός Σύνδεσμος

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Ιδρυτική Διακήρυξη

 
Εμείς που υπογράφουμε το παρόν κείμενο της εθνικής παράταξης «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ»:
 
Α. Εμφορούμαστε ΟΛΟΙ από τις ίδιες Αξίες και Αρχές:
• Της αγάπης για την ΕΛΛΑΔΑ
• Του ελληνικού έθνους και της Χριστιανικής Αποκαλυπτικής Θρησκείας
• Του ελληνικού πολιτισμού, της ιστορίας του και του αέναου Χρηστού Έλληνα Ανθρώπου
• Του Οικουμενικού Χριστιανικού Πολιτισμού και του Άμεσα Δημοκρατικού Πολιτικού Συστήματος Αυτοδιάθεσης και Αυτοδιαχείρισης ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
• Της αγάπης για τον ΚΟΣΜΟ
• Του Σεβασμού της Ελευθερίας των ΑΝΘΡΩΠΩΝ
• Της Ισονομίας, Ισοπολιτείας και Αξιοπρέπειας όλων των ανθρώπων άνευ ορίων
• Της Ελληνικής Παιδείας
• Του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ
 
Β. Δεσμευόμαστε να γίνει η πατρίδα μας σεβαστή παγκοσμίως, ως Ελλάδα Χώρα του Φωτός σ΄ όλη την Οικουμένη. ΟΛΟΙ μαζί σε μία μόνιμη κοινή προσπάθεια στην Ελλάδα και στον Κόσμο, με τους εγκαταλειμμένους όλου του πλανήτη, γινόμαστε οδηγοί της καλής είδησης, με τον ιδιαίτερο Χρηστικό τρόπο στο χώρο του Ελληνικού Φωτός και σε κάθε χώρο της Ανθρώπινης ύπαρξης. Γκρεμίζουμε το απάνθρωπο παρόν. Δημιουργούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Τον ωραίο θεϊκό Άνθρωπο, που πηγαίνει ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ, που είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Να Λειτουργεί ΑΠΟΛΥΤΑ ως Μοναδική και ανεπανάληπτη Προσωπικότητα.
 
Γ. Συμφωνούμε στις αρχές της συνύπαρξής μας, σ΄ αυτά που μας ενώνουν και που εξασφαλίζουν το κοινό μας συμφέρον, το συμφέρον της Ελλάδας. Δεσμευόμαστε σ΄ ένα κοινό όραμα για την Ελλάδα, αποδεσμευμένοι από τις διχαστικές έννοιες των υποτιθέμενων ιδεολογιών δεξιά – κέντρο – αριστερά που συντηρούνταν από το πολιτικό σύστημα της παρακμής για τη διαιώνιση των απάνθρωπων οικονομικών και κοινωνικών πολιτικών βαρών.
 
Δ. Συμπορευόμαστε σε μία παράταξη Εθνικής Ενότητας και λαϊκής αμεσότητας. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ θα συμμετέχουν στην Διακυβέρνησή τους, δίνοντας συγκεκριμένες και πρακτικά αντικειμενικές απαντήσεις στα προβλήματα που τους απασχολούν και αφορούν στο κοινωνικό σύνολο με μόνο Αξίωμα: Τα όρια της ελευθερίας του καθενός ορίζονται στα όρια της ελευθερίας του άλλου.
 
Ε. Η εθνική παράταξη «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ» αναδεικνύει ΟΛΕΣ τις ανεξάντλητες παραγωγικές δυνάμεις, λαμβάνοντας υπ΄ όψιν την ιδιοσυγκρασία του Χρηστού Έλληνα Ανθρώπου, το φυσικό περιβάλλον και την γεωφυσική θέση της Χώρας μας.
 
ΣΤ. Είμαστε πάντοτε πιστοί στην πατρίδα όποια υποχρέωση και αν αυτό συνεπάγεται. Η Ελλάδα όχι μόνο δικαιούται αλλά και μπορεί να εξασφαλίσει, αν επιστρατεύσει όλες τις ικανότητες και αν αξιοποιήσει όλες τις αρετές του λαού της, μία εξέχουσα θέση παγκοσμίως καθώς και την ευτυχία και την ευημερία των ωραίων Ανθρώπων της Αρετής.
 
Ζ. Προστατεύουμε πάντοτε και με οποιοδήποτε τίμημα το όνομα της Ελλάδας από όποια θέση και αν βρισκόμαστε, είτε του απλού πολίτη της, είτε του υπεύθυνου υπηρέτη του ΕΘΝΟΥΣ της.
 
Η. Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να αυξάνουμε τη φήμη της Πατρίδας αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματά της έναντι όλων στο διηνεκές μεταφράζοντας όλο το παραγόμενο πολιτιστικό δυναμικό από έναρξης γραπτής ιστορίας σε όλες τις διαλέκτους της Γης.
 
Θ. Είμαστε πάντα ενωμένοι στην κατεύθυνση της Ενότητας Λαού και Έθνους με απαραβίαστες Αρχές την Ισότητα, την Δικαιοσύνη, την Αυτοδιάθεση Προσφοράς στον Άνθρωπο, την Ελευθερία, την Αυτοδιαχείριση των ομάδων παραγωγής, της Έκφρασης με κοινό μόνο όριο τη μη άσκηση οποιασδήποτε μορφής βίας, άμεσα ή έμμεσα. Χτίζουμε μαζί όλοι την Ελλάδα που μας αξίζει: Ανθρώπινη, Δίκαιη, Δυνατή, Πρωτοπόρα και Οικουμενική.
 
Ι. Προσπαθούμε πάντα να είναι ΟΛΟΙ οι Έλληνες ενωμένοι και δυνατοί. Ενωμένοι στην κατεύθυνση της αειφόρου, άνευ περιβαλλοντικού αποτυπώματος ανάπτυξης και Δυνατοί όταν όλες οι παραγωγικές και κοινωνικές ομάδες της πατρίδας θα δρουν από κοινού σε πλήρη αρμονία και σύμπνοια στην διαρκή πορεία και στον κοινό στόχο της Κοινωνικής Συνοχής, της Κοινωνική Ευημερίας και του σεβασμού στην ελευθερία όλων των έμβιων όντων.
 
ΙΑ. Είμαστε πάντοτε πρεσβευτές της πατρίδας μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης, ώστε όλος ο κόσμος να ξαναμάθει πως η Ελλάδα είναι ο ωραιότερος και πιο ευλογημένος τόπος στην Γη και ο λαός της είναι ο άριστος της οικουμένης αρκεί να θέλει να αποκαλύψει τον αληθινό χαρακτήρα του.
 
ΙΒ. Νέα μέλη του ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ μπορούν να εγγραφούν όσοι δηλώσουν ότι εμφορούνται από τις ανωτέρω Αρχές μας.
 
ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
© 2020 Πατριωτικός Σύνδεσμος
Κατασκευή - Σχεδίαση: Συλλογικό Έργο Πατριωτικού Συνδέσμου
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού