Διατροφή & Υγιεινή

 
  • Επιστροφή στις βασικές ανθρώπινες αρχές υγιεινής και φροντίδας του σώματος και της ψυχής.
  • Έλεγχος και καταπολέμηση υπερτιμολογήσεων προμηθειών δημόσιων οργανισμών, μείωση κόστους πάσης φύσεως εξοπλισμού, μέσω της σωστής έρευνας και επιλογής προμηθευτών.
  • Παροχή δωρεάν υγείας σε όλους. Θεραπεία με πρότυπα ολιστικής προσέγγισης της ασθένειας, με σκοπό την σταδιακή αντικατάσταση όλων των χημικών από φυτικά φάρμακα.
  • Μετατόπιση εστίασης των γιατρών και θεραπευτών από την θεραπεία στην πρόληψη. Ένα γραμμάριο πρόνοιας ισούται με ένα κιλό θεραπείας.
  • Αξιοποίηση της εμπειρίας και της βιωματικής γνώσης της τρίτης ηλικίας στην εκκλησία του δήμου και φανέρωση της φροντίδας και του σεβασμού μας προς εκείνους για την προσφορά τους.
  • Επιστροφή στην αγνή μεσογειακή διατροφή σε αντικατάσταση της μόδας του γρήγορου πλαστικού φαγητού.
  • Προτεραιότητα σε φυσικές ζωοτροφές από την εγχώρια παραγωγή μας και πλήρη άρνηση χρησιμοποίησης μεταλλαγμένων σπόρων και παραγωγής μεταλλαγμένων τροφίμων προς κατανάλωση.
  • Επιμόρφωση και εκπαίδευση επάνω στη σωστή διαχείριση χρόνου, ενέργειας και υλικών, ώστε να παρέχεται η δυνατότητα σε κάθε οικογένεια να ζει και να τρέφεται σωστά. Να ξέρουμε τι τρώμε και τι καταναλώνουμε, έχοντας σωστή ενημέρωση, ενδιαφερόμενοι γι’ αυτό.
  • Παραγωγή Τροφίμων. Επεξεργασία, Παρασκευή. Διατήρηση. Αποθήκευση. Συντήρηση. Μεταποίηση. Προώθηση και Πώληση των πρώτων υλών και των υποπροϊόντων τους: γάλακτος, χυμών, βρώσιμων αλιευμάτων, ζαχαρωδών προϊόντων, αρτυμάτων και καρυκευμάτων, διατηρούμενων φρούτων, λαχανικών, κρεάτων, ψαριών, παγωτών, προϊόντων αλευρόμυλων και ζυμαρικών, αρτοποιία, ζαχαροπλαστική, βρεφικές τροφές, διαιτητικές.τροφές κ.τ.λ.
  • Ζυθοποιεία. Παραγωγή κρασιών, μηλίτη, ποτών, λικέρ. ούζου, μαστίχας και τα παράγωγά της, κ.τ.λ.