Μαρ 182016
 

«ΈΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΗΤΕΣ»

του Παναγιώτη Καπνιστή, τομεάρχη Πολιτισμού Πατριωτικού Συνδέσμου

Κρατείστε την ψυχραιμία σας, μην φοβηθείτε, γι’ αυτά που έρχονται και δεν μιλάμε αόριστα, κάπου στο μέλλον, αλλά πάρα – πάρα πολύ γρήγορα.

Μην φοβηθείτε, ούτε κατ΄ ελάχιστο, σταματήστε με τον φόβο σας να τρέφετε, την άλλη δύναμη την αρνητική, τους επικυρίαρχους, που μας είχαν καθίσει στον σβέρκο (τώρα που καταρρέουν).
Το Θεϊκό σχέδιο, η Θεία Νομοτέλεια, έχει αρχίσει ήδη και λειτουργεί, κάτω από τους Θείους Νόμους, με ασύλληπτες, κβαντικές ταχύτητες, είναι η νέα – συνειδητοποίηση, είναι το Νέο Φως.
Ενισχύεται, η συλλογική συνειδητότητα δράσης και απαιτούνται πρωτοβουλίες γενναιότητας και θάρρους, για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στα τεκταινόμενα.
Σαν ντόμινο καταρρίπτονται οι σαθροί θεσμοί, οι σαθρές υποδομές και οτιδήποτε χρειάζεται να ισοπεδωθεί, προκειμένου να κτισθεί το καινούργιο, με γερά θεμέλια σε αυτόν το χώρο.

Εμείς πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι, αν οι τεκτονικές πλάκες, θέλοντας να εξισορροπήσουν μεταξύ τους, μας αναγκάσουν να χορέψουμε ταγκό ή καλαματιανό.
Και αν ο κρύσταλλος του Αιγαίου, προσπαθώντας να βρει την αρμονική του νότα, μπορεί να αρχίσει να βρυχάται με κύματα και να καταλήγει σε ένα τεράστιο τσουνάμι και λογικό θα ήταν, αν οι πόλεις των νησιών του Αιγαίου και δη οι παράκτιες, άρχιζαν από τώρα παρακλήσεις και ευχέλαια προς εξευμενισμό των υδάτων, για ήπια φαινόμενα και αποτελέσματα.

Ότι και αν έρχεται πάντως, για το καλό μας συμβαίνει, διότι με τόσα συσωρευμένα αδιέξοδα και πιέσεις και ειδικά στο οικονομικό, βλέπουμε ότι πίνουν, ρουφούν, τον ιδρώτα και το αίμα του Έλληνα, τα τραπεζικά βαμπίρ που μετά από τόσα χρόνια εργασίας, πληρώνοντας κάθε μήνα τα ταμεία του, είτε ήταν βαρέα – υπερβαρέα, ανθυγιεινά, είτε ήταν Κυριακές, γιορτές, νυχτερινά, θαλασσοδαρμένα κ.λ.π. κ.λ.π..

Του τα άρπαξαν οι τράπεζες, μέσω χρηματιστηρίου, ίνα μην χρεοκοπήσουν οι Γερμανικές τράπεζες και τώρα λόγω γήρατος, ανήμπορος πλέον να εργασθεί, του πετσοκόβουν την σύνταξη, τα δικά του χρήματα, τα δικά του όνειρα και έχουν το θράσος οι Ευρωπαίοι άρπαγες, μέσω Σόιμπλε, να λένε ότι αυτοί του δίνουν χρήματα, για να ζήσει και από τα πετσοκομένα υπολείμματα της σύνταξης του παππού, μπορέι να ζει ο άνεργος πατέρας ή μητέρα, τα άνεργα εγγόνια του, να προσφέρει κανα – πιάτο φαγητό στον διπλανό του, που υποφέρει στον λαθρομετανάστη, στον άστεγο που πάει στα σκουπίδια και ακόμη να πληρώσει, φως, νερό, τηλέφωνο, εφορία, ΕΝΦΙΑ και αν υπάρχει κόκκινο δάνειο για το σπίτι, αν αρρωστήσει; Και χρειαστεί αποκλειστική νοσοκόμα ή φυσικοθεραπεία; Κ.λ.π. κ.λπ.. στην παιδεία: καταργούν στα σχολεία προσευχές και εικόνες, τις σημαίες, καταργούν το Ελληνικό αλφάβητο, αντί για Άλφα – βήτα κ.λ.π. έχουμε (α, βου, γου), παραποιούν την ιστορία με συνωστισμούς στην Σμύρνη δεν μιλούν για γενοκτονίες των Ελλήνων, των Ποντίων κ.λ.π. καταργούν τον στρατό και τα στρατόπεδα τα γεμίζουν με Ισλαμιστές όχι Σύριους Χριστιανούς, κλίνουν βιομηχανίες και βιοτεχνίες, καταστρέφουν την μεσαία τάξη την ραχοκοκαλιά της οικονομίας, χιλιάδες μαγαζιά βάζουν λουκέτα, έχουν συρρικνώσει γεωργία και κτηνοτροφία δεν είμαστε πλέον αυτάρκεις για να καρπωθούν τα πάντα οι πολυεθνικές, τρίβοντας τα χέρια τους και ρίχνοντας βλέφαρο, στον ορυκτό μας πλούτο.

Πατώνοντας, λοιπόν, έρχεται κάτι πολύ – δυνατό , για να μας βγάλει στον αφρό.
Η Ελλάδα θυσιάστηκε για ολόκληρη την γαία, κανένα άλλο κράτος, δεν θ΄ άντεχε αυτήν την Σταύρωση και όμως εμείς αντέξαμε, υπάρχουν πολλοί Έλληνες, που δεν πτοήθηκαν, δεν φοβήθηκαν οι ελεύθερες ψυχές τους ηταν αυτές που κράτησαν «Θερμοπύλες» όταν οι επικυρίαρχοι έπεσαν λυσσαλέα επάνω στην Ελλάδα να μας διαλύσουν, με μεταλλαγμένα τρόφιμα, με ψεκασμούς δηλητηρίων και βαρέων μετάλλων, ακόμα και με ψυχοτρονικό πόλεμο, βρίσκοντας εδώ, ανθ-Ελληνες και στοάς ανθρωπάκια, πιόνια να μας κυβερνούν, δίδοντας πλαστά στοιχεία, παρέδωσαν τη χώρα μας βορά, στους επικυρίαρχους, εφαρμόζοντας επάνω μας, οικονομικά μοντέλα φτωχοποίησης, βουλγαροποίησης, ισλαμοποίησης και παράλληλα υπογεννητικότητα της φυλής μας, με προικώο – χρέους, της κάθε γέννησης «60.000 ευρώ» περίπου για κάθε κεφάλι.

Έλα όμως που «άλλαι αι βουλαί των ανθρώπων και άλλα Κύριος κελεύει»

Και πραγματικά έφτασε η ώρα της αναγέννησης του Έλληνα διότι, ήρθε η ώρα της «Ανάστασης». Ανασταίνεται αυτός ο λαός, που σταυρώθηκε και κατέβηκε στα τάρταρα του Άδη της λύπης και της στενοχώριας, στο ναδίρ της υπομονής, στη περιδίνηση του ψυχισμού του, στον εξευτελισμό των αυτοκτονιών του.
Να όμως, που οι συνειδησιακά ελεύθεροι Έλληνες, σαν κρίσιμη μάζα, σαλπίζουν την Ανάσταση εδώ και τώρα, που σημαίνει ότι, από την Ελλάδα ανατέλλει ξανά το «Νέο Απολλώνιο – Χριστικό Φως» και όλοι οι λαοί, οι καταπιεσμένοι και όχι μόνον, θα αναθαρρήσουν θα γεμίσουν με ελπίδα, τα πνευμόνια τους νιώθοντας ότι, είναι πολύ κοντά και η ώρα της δικής τους λύτρωσης.

Έλληνες παραμείνατε ψύχραιμοι, ενατενίστε με ταπεινότητα το μέλλον, χωρίς φόβο, με προσφορά υπηρεσίας, όπου χρειάζεται και ευχαριστείτε τον καλό Θεό της Ελλάδος, που ανέλαβε δράση και εξελίσσεται το Θεϊκό σχέδιο, διότι, η αρνητική δύναμη έκανε το λάθος και παραβίασε όχι μόνον το Σύνταγμα μας, που θα φτιαχτεί νέο, αλλά παραβίασε την ελευθέρα μας βούληση, που παν-συμπαντικά είναι σεβαστή, αφού η γη μας είναι, ο πλανήτης της ελεύθερης βούλησης, που εμείς οι άνθρωποι σαν ψυχές θαρραλέα – κατεβήκαμε, να βιώσουμε την ύλη και να την πνευματοποιήσουμε.

4/3/2016

Παναγιώτης Καπνιστής
Λογοτέχνης – Συγγραφέας
DSC_4100

Sorry, the comment form is closed at this time.