Μαΐ 252016
 

 

DSC03600

Κλιμάκιο του Πατριωτικού Συνδέσμου αποτελούμενο από την Ταξίαρχο ε.α. Μαριάνθη Συμεωνίδου Αρμενιάκου, τον Πλοίαρχο του Πολεμικού Ναυτικού Ιωάννη Α.Γλυνό (υπεύθυνο Κυκλάδων), την γραμματέα αποστολής Μαρία Φρατζέσκα Κουλιά και τον γραμματέα του πολιτικού συμβουλίου του Πατριωτικού Συνδέσμου Μιχαήλ Οκταποδά ολοκλήρωσε με επιτυχία την 3ήμερη αποστολή στην νήσο της Κέρκυρας.


Οι προαναφερόμενοι έφτασαν στην Κέρκυρα στις 20/5/2016 και παρευρέθησαν στις εκδηλώσεις της επετείου ενσωμάτωσης των Ιονίων Νήσων με την μητέρα Ελλάδα οι οποίες διεξήχθησαν με την δέουσα λαμπρότητα.
Οι εκπρόσωποι του Πατριωτικού Συνδέσμου μετά την δοξολογία που ετελέσθη στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα (21/5) επραγματοποίησαν επαφές, ομιλίες και συναντήσεις με κερκυραίους πολίτες οι οποίοι εκπροσωπούσαν όλη την κοινωνική διαστρωμάτωση του νησιού.
Οι ομιλίες είχαν σαν αποτέλεσμα πέραν της ενημέρωσης για τις θέσεις του Πατριωτικού Συνδέσμου και την ενεργοποίηση, με συμμετοχή των Κερκυραίων, της Εκκλησίας του Δήμου Κέρκυρας με σκοπό την συνεργασία μεταξύ των δημοτών του νησιού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία.
Κατά την επιστροφή της αποστολής από την Κέρκυρα έγινε συνάντηση με ενεργούς πολίτες των πόλεων Ηγουμενίτσας και Αγρινίου όπου συζητήθηκαν τόσο θέματα τοπικού ενδιαφέροντος όσο και θέματα γενικότερα που απασχολούν την Πατρίδα μας, όπως η κοινωνική και πνευματική κατάπτωση που επιβάλλεται από το σημερινό πολιτικό καθεστώς και το ξεπούλημα της Ελλάδας.

 

 

 

 

Sorry, the comment form is closed at this time.