Αυγ 122016
 

Ελεύθεροι Ενωμένοι Έλληνες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  –  10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

Με αμείωτη ένταση !!!

            Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται μεσούντος του καλοκαιριού οι διεργασίες για τον οργανωτικό και πολιτικό μετασχηματισμό του ευρύτερου Ελληνοκεντρικού – Πατριωτικού Χώρου σε ενιαίο πολιτικό σχήμα και την συντεταγμένη παρέμβασή του για την Ανασυγκρότηση και Αναγέννηση της Πατρίδας μας.

Με αυτό το σκοπό άλλωστε σε δύο συναντήσεις τους τον Μάρτιο και τον Μάϊο του 2016, ικανός αριθμός πολιτικών σχημάτων και ανεξάρτητες προσωπικότητες του παραπάνω χώρου προχώρησαν στο σχηματισμό των ΄΄Ελεύθερων Ενωμένων Ελλήνων΄΄ ως ενδιάμεσου πολιτικού εργαλείου σε αυτή την προσπάθεια και στον προσδιορισμό επταμελούς Συντονιστικής Επιτροπής με αντικείμενο την οργάνωση και διαχείριση  των απαιτούμενων διαδικασιών σύνθεσης.

Τις αμέσως προηγούμενες ήδη ημέρες αντιπροσωπεία των΄΄Ελεύθερων Ενωμένων Ελλήνων΄΄από τους Γιάννη Μαλταμπέ πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής και Βαγγέλη Μπάρκα μέλος της συνέχισαν τις συναντήσεις τους με ανένταχτα μέχρι σήμερα κινήματα και άλλες ομάδες, καθώς και με αντιπροσωπείες σωματείων και ομοεπαγγελματικών ενώσεων.        Κοινή υπήρξε η διαπίστωση της ανάγκης και η βούληση για την συγκρότηση μιας νέας κοινωνικής και πολιτικής πλειοψηφίας και μιας νέας κυβέρνησης με Πατριωτικό πρόσημο.    Με αυτό το σκεπτικό όλες οι παραπάνω πολιτικές ομάδες δήλωσαν την ισότιμη συμμετοχή τους στους ΄΄Ελεύθερους Ενωμένους Έλληνες΄΄, όπου ο συνολικός αριθμός των πολιτικών σχημάτων που συμμετέχουν έχει από πολλού χρόνου υπερβεί το ψυχολογικό όριο των εκατό (100).

Η Συντονιστική Επιτροπή αντιλαμβάνεται την ανάγκη η ποσοτική – αριθμητική αύξηση των δυνάμεων των ΄΄Ελεύθέρων Ενωμένων Ελλήνων΄΄ να συνδυαστεί με διαδικασίες πολιτικής σύγκλισης και ομογενοποίησής τους. Με αυτό το σκοπό προγραμματίζει σε πρώτη φάση ευρεία σύσκεψη στελεχών για το τέλος του μηνός Σεπτεμβρίου.

Σε αυτή τη σύσκεψη θα συζητηθούν σε γνωμοδοτικό επίπεδο η Ιδρυτική Διακήρυξη, οι Οργανωτικές – Καταστατικές αρχές και οι Θεματικές Ενότητες του Κυβερνητικού Προγράμματος του υπό ίδρυση Πολιτικού Φορέα. Θα οριστεί επίσης η Οργανωτική Επιτροπή και ο χρόνος της Πανελλήνιας Συνδιάσκεψης που θα κληθεί να συζητήσει και να επικυρώσει τα παραπάνω ιδρυτικά κείμενα.

μπαρκαςμαλταμπες

 

 

 

 

 

 

 

 

Sorry, the comment form is closed at this time.