Μαΐ 202016
 

 

 

 

20160515_120420

Αθήνα 20.5.2016

 

Η πρώτη συνεδρίαση της νέας Επιτροπής Συσπείρωσης Πατριωτικών Κινημάτων που συγκροτήθηκε την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, πραγματοποιήθηκε την 19η Μαΐου 2016 υπό την Προεδρεία του κ. Ιωάννη Μαλταμπέ, προέδρου του Πατριωτικού Συνδέσμου και των μελών κ. Ευάγγελου Μπάρκα, εκπροσώπου της Πανελλήνιας Εθνεγερσίας, κ. Βασιλείου Σπύρου, του

Κινήματος Ελλήνων Επαναστατών, κ. Ελευθερίου Μακριδόπουλου, του Πανελληνίου Συλλόγου Ελλήνων Έρευνα, κ. Γεωργίου Κόκκα, Προέδρου του Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας, κ. Πέτρου Ανδρικόπουλου από το «Λευκό» και κ. Νίκου Χαρωχικτάκη του Κινήματος 5 αστέρων.

Επίσης παρόντες στη συνεδρίαση ήταν ο Πρόεδρος της απερχόμενης προσωρινής Επιτροπής κ. Περικλής Δανόπουλος και τα μέλη της, κ. Μαίρη Ορφανού από το κίνημα «Αντικατοχική Αντιμνημονιακή Κίνηση Πολιτών Ιλίου, η κ. Παρασκευή Καραζέρη από το «ΛΕΥΚΟ» και ο κ. Δημήτρης Τσιμπούρης από το κίνημα «ΑΙΓΙΝΑ Βουλευτήριο».

Στο πλαίσιο της εν λόγω πρώτης συνεδρίασης τέθηκε το βασικό θέμα λειτουργίας και οργάνωσης της επιτροπής με οργανόγραμμα και αποσαφηνισμένους στόχους. Εν προκειμένω επισημάνθηκε η  αναγκαιότητα δημιουργίας δύο βασικών επιτροπών ήτοι: οργανωτικού σχεδιασμού και πολιτικής διεύρυνσης καθώς και ο ορισμός εκπροσώπου του Προέδρου στις ομάδες εργασίας όταν λόγω παράλληλων εκδηλώσεων – δράσεων δεν θα δύναται να παραστεί. Επίσης αναφέρθηκε η ανάγκη διεύρυνση της Επιτροπής με νέα μέλη καθώς και ο  ορισμός Εκπροσώπου Τύπου.

Sorry, the comment form is closed at this time.