Νοέ 132016
 

Ελεύθεροι Ενωμένοι Έλληνες

ΔΕΛΤΙΟ TYΠOY της 13ης Νοεμβρίου 2016

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016  οι εκπρόσωποι της Σ.Ε. των «Ελεύθερων Ενωμένων Ελλήνων»  κ.κ. Ιωάννης Μαλταμπές και Πέτρος Ανδρικόπουλος, καθώς και ο κ. Ιωάννης Σκλήνος, από το Κόμμα της Χριστιανικής Δημοκρατίας ορμώμενος, παρέστησαν στην ετήσια χειμερινή εκδήλωση – συνεστίαση της Πολιτιστικής και Κοινωνικής Κίνησης «ΕΠΑΛΞΕΙΣ» που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κίνησης στην οδό Ζήνωνος αρ.3 στην Αθήνα.

Ο επικεφαλής της Κίνησης κος Βασίλης Τσούπρας αφού εξέθεσε στην ομιλία του τον βίο και το πνευματικό έργο του Αγίου  Ιωάννη του Χρυσόστομου, στην μνήμη του οποίου ήταν αφιερωμένη η εκδήλωση, δεν παρέλειψε να επεκταθεί στην κατάσταση φτώχειας, δυστυχίας και  απελπισίας στην οποία έχουν περιέλθει εκατομμύρια συμπολίτες  μας.

Αφού διέγνωσε την επίθεση, που ταυτόχρονα με το επίπεδο διαβίωσης, υφίσταται και  στο σύνολο των αξιών και των παραδόσεων του ο λαός μας, οδηγήθηκε στην εκτίμηση ότι μόνο  με μια νέα φιλολαϊκή και πατριωτική κυβέρνηση θα μπορούσε να ανακοπεί η επιχείρηση ολοκληρωτικής εξόντωσης που εξελίσσεται σε βάρος του λαού και της χώρας  μας.  ,

Τα μέλη της αντιπροσωπείας μας  εξέθεσαν  στον κ. Βασίλη Τσούπρα το πολιτικοκοινωνικό πλαίσιο της συνεργασίας των πατριωτικών Κομμάτων, Κινημάτων και λοιπών Ομάδων που επιχειρείται μέσω  των «Ελεύθερων Ενωμένων Ελλήνων».

Τόνισαν ιδιαίτερα ότι το  εν λόγω εγχείρημα  εμφορείται από την αγάπη για την Πατρίδα και την ανάγκη Αναγέννησής της, διασφαλίζοντας και αναδεικνύοντας ταυτόχρονα και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που κατέστησαν τον Έλληνα προοδευτικό και πρωτοπόρο ανά τους αιώνες, όπως ο πολιτισμός, η ιστορία, η παράδοση, η γλώσσα και η θρησκεία. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την διατύπωση της κατ΄αρχήν συμφωνίας για σύμπραξη στον κοινό αγώνα.

Sorry, the comment form is closed at this time.