Μαΐ 172016
 

20160602_144346

Αυτοί που δίχασαν τους Έλληνες και κατάφεραν τα αδέρφια να σκοτώνουν αδέρφια την περίοδο του εμφυλίου σπαραγμού μόνο θλίψη, πόνο και μίσος έσπειραν.

Ένα από τα θλιβερά γεγονότα ήταν και η εκτέλεση 24 αστυνομικών οι οποίοι πήγαιναν από Αθήνα για να υπηρετήσουν στα εκεί αστυνομικά τμήματα της Πάτρας

από άνδρες του ΕΛΑΣ μετά τον εκτροχιασμό του τραίνου μεταξύ Δερβενίου και Αιγείρας.

Στο χώρο θυσίας των αστυνομικών κτίσθηκε μνημείο στο οποίο ετελέσθη και το ετήσιο μνημόσυνο τους στις 15/05/2016 από εκπροσώπους των σωμάτων ασφαλείας και εκπροσωπήθηκε ο Πατριωτικός Σύνδεσμος από την ταξίαρχο ε.α. κα  Μαριάνθη Συμεωνίδου Αρμενιάκου

 

“Αυτή η σεμνή τελετή δεν αναβιώνει παλιά μίση και έχθρες. Πρέπει να θυμίζει πως πολλές φορές, υποκινούμενοι από ξένες ολέθριες δυνάμεις, παραπλανηθήκαμε και φθάσαμε στο σημείο να σκοτώνει αδελφός τον αδερφό και πατέρας το παιδί και αντιστρόφως. Μας έσπειραν τον σπόρο της διχόνοιας που όπως λέει και ο ποιητής: =Διχόνοια, που κρατάει ένα σκήπτρο η δολερή, καθενός χαμογελάει πάρτο λέγοντας κι εσύ=. Τα λάθη του παρελθόντος και οι παραπλανήσεις ας μην επαναληφθούν. Η Ελλάς προορίζεται να ζήσει και θα ζήσει και θα ορθοποδήσει ο Θεός μας αγαπά και θα μας βοηθήσει.” Αυτά επεσήμανε η ταξίαρχος ε.α. Μαριάνθη Συμεωνίδου Αρμενιάκου η οποία και εκπροσώπησε τον Πατριωτικό Σύνδεσμο στο μνημόσυνο για την μνήμη των 24 εκτελεσθέντων αστυνομικών.

 

Οι ξενόφερτες δυνάμεις που πάντα, ακόμη και σήμερα επεμβαίνουν στην Πατρίδα μας, πρέπει να πάψουν να γίνονται αιτία αλληλοσπαραγμού, έργο που έχει αναλάβει ο Πατριωτικός Σύνδεσμος. Έργο του Πατριωτικού Συνδέσμου είναι να ενώσει όλους τους έλληνες ενάντια των ξένων συμφερόντων και των υποτακτικών τους.

20160602_144632

Sorry, the comment form is closed at this time.