Μαρ 172016
 

ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
του Φώτη Μπαμπάνη
Εκπροσώπου Τύπου Πατριωτικού Συνδέσμου

Η γνωστή ανατριχιαστική πρακτική του παιδομαζώματος και της στρατολόγησης παιδιών αναβιώνουν πάλι στις μέρες μας από τους Ισλαμοφασίστες του ISIS.
Η τερατώδης αυτή πρακτική είχε ξεκινήσει από τον πρώτο καιρό της εμφάνισης του Σουνητικού Ισλάμ και πήρε μεγάλη έκταση στα χρόνια της Τουρκοκρατίας όπου οι Οθωμανοί την εφάρμοσαν επί σειρά αιώνων από τα παιδιά δε που στρατολογούσαν είχαν σχηματίσει και το επίλεκτο σώμα των γενιτσάρων, δηλαδή παιδιών που τα άρπαζαν σε βρεφική ηλικία και τα ανέθρεφαν σε μεντρεσέδες παρέχοντάς τους Ισλαμική και Οθωμανική παιδεία.
Στη συνέχεια, την απαίσια αυτή συνήθεια τη βιώσαμε τα χρόνια του συμμοριτοπολέμου όπου η κομμουνιστοσυμμορίτες μολονότι συμπατριώτες μας και όχι αλλογενείς και αλλόθρησκοι Οθωμανοί μετέρχονταν σε βάρος του Λαού και του Έθνους μας την ίδια εφιαλτική και εγκληματική πρακτική δηλαδή την αρπαγή μικρών παιδιών τα οποία τα μετέφεραν μαζί τους στις χώρες του Σιδηρούν Παραπετάσματος στις οποίες κατέφυγαν μετά την ήττα τους.
Επίσης η ίδια εφιαλτική μέθοδος χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον και από τους Ναζί και πριν αλλά και κατά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, όπου στρατολογήθηκαν πολλά παιδάκια τα οποία βρήκαν τραγικό θάνατο πολεμώντας κατά των συμμαχικών δυνάμεων όταν αυτές εισέβαλαν στη Γερμανία του Γ’ Ράιχ.
Τέτοιες μεθόδους από την εκ¬παίδευση της… χιτ¬λερικής Νεολαίας φαίνεται πως αντιγράφουν πιοτά οι εγκέφαλοι του «Ισλαμικού Κράτους» για να στρατολογήσουν και να κατηχήσουν στο μίσος μια ολόκληρη γενιά από παιδιά-στρατιώτες. Στο ανατριχιαστικό αυτό συμπέρασμα κατέληξε μια πρόσφατη έκθεση με τίτλο «Τα Λιονταράκια του Χαλιφάτου – Τα Παιδιά του «Ισλαμικού Κράτους»» που επιχειρεί να φωτίσει τη συστηματική εκπαίδευση ανηλίκων στα σχολεία και τα στρατόπεδα των τζιχαντιστών.
«Στο Ιράκ και τη Συρία εντοπίσαμε στοιχεία από τη Γερμανία του Χίτλερ. Οι έννοιες που είχαν επιστρατεύσει οι ναζί βρίσκουν απόλυτη εφαρμογή σήμερα στα εδάφη που ελέγχουν οι εξτρεμιστές. Το «Ι.Κ.» θέλει να δημιουργήσει στρατιώτες πιο αδίστακτους και αιμοβόρους από εκείνους που βρίσκονται σήμερα στα πεδία των μαχών της Μέσης Ανατολής. Η χρήση των δημόσιων εκτελέσεων, όπως επίσης η απευαισθητοποίηση στη βία φέρουν τη σφραγίδα τεχνικών που τελειοποιήθηκαν την περίοδο των ναζί», ση¬μειώνει η έκθεση. Το ίδιο και η συστηματική εκμετάλλευση παιδιών μέσα από το εκπαιδευτικό σύστημα και τις ομάδες νέων. Ανάλογα τάγματα ανηλίκων είχε δημιουργήσει ο Ιρακινός δικτάτορας Σαντάμ Χουσεΐν, τα λεγόμενα «Λιονταράκια του Σαντάμ» αγόρια δηλαδή ηλικίας 10 έως 15 ετών, που εκπαιδεύο-νταν ακόμη και 14 ώρες την ημέρα μετά την ήττα του Ιράκ στον Πόλεμο του Κόλπου το 1991. Τα παιδιά εκείνα, όπως και τα παιδιά του «Ι.Κ.», υπέμεναν ακόμη και βασανι¬στήρια και ξυλοδαρμούς, ενώ αναγκάζονταν να βιαιοπραγούν σκόπιμα σε βάρος ζώων. Η μελέτη υπό την αιγίδα του ΟΗΕ παρουσιάστηκε μέσα στην εβδομάδα στο βρετανικό Κοινοβούλιο και καταλήγει ότι στους κόλπους του 15 μεγαλώνουν 30 παιδιά από τη Βρετανία.
Εξίσου τρομακτικά για τους μι¬κρούς μαχητές της εξτρεμιστικής οργάνωσης ήταν τα συμπεράσμα-τα μιας δεύτερης έρευνας, με την υπογραφή του Κέντρου Καταπολέμησης Τρομοκρατίας. Σύμφωνα με τα πορίσματά της, το «Ισλαμικό Κράτος» τρι¬πλασίασε το 2015 τη χρήση παιδιών σε επιχειρησιακούς ρόλους, ενώ αυτά αντιμετωπίζονται ακριβώς όπως οι ενήλικοι! Το «Ι.Κ.», σε αντίθεση με τις τρομοκρατικές οργανώσεις της Αφρικής, λόγου χάρη, ή τα παιδιά-στρατιώτες του Σουδάν, δεν αναγνωρίζει καμία ιερότητα στην παιδική ηλικία, λένε οι ερευνητές.
Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια, που «χτένισαν» τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα βίντεο της οργάνωσης, διαπίστωσαν ότι τα περισσότερα παιδιά κατάγονται από τη Συρία (όπως και από την Υεμένη, τη Σαουδική Αραβία, την Τυνησία και τη Λιβύη και λιγότερο από τη Βρετανία, τη Γαλλία και την Αυστραλία) και ότι η πλειονότητά τους σκοτώθηκε με εκρηκτικά ή σε πεδία μαχών.
Τα «Λιονταράκια», μάλιστα, δεν στρατολογούνται καταναγκαστικά στον αγώνα, ενώ δεν πέφτουν θύματα απαγωγής. Τις περισσότερες φορές χαμογελάνε στον φακό, απο¬χαιρετούν τους γονείς τους και εκπαιδεύονται από νωρίς και μεθοδικά στην προπαγάνδα του μίσους, σε μια μακροπρόθεσμη στρατηγική προσέγγιση. Το φαινόμενο της μαζικής στρατολόγησης παιδιών σημαίνει επίσης ότι η εξάλειψη του «Ι.Κ.» θα είναι πολύ πιο περίπλοκη και δύσκολη από ό,τι ο θάνατος του ηγέτη Αμπού Μπακραλ Μπαγκντάντι ή ο αφοπλισμός των μελών της οργάνωσης. Και αυτό, εξηγούν οι αναλυτές, γιατί χιλιάδες παιδιά που έχουν κατηχηθεί στο μίσος θα μείνουν πίσω… Από την ίδρυσή του κιόλας, τον Ιούνιο του 2014, το «Χαλιφάτο του μίσους» προσπαθεί μεθοδικά να συγκροτήσει τη νέα γενιά τζιχαντιστών.
«Δεν μπορούμε να φανταστούμε έναν κόσμο χωρίς το «Ισλαμικό Κράτος», εκτός και αν εξετάσουμε προσεκτικά πώς θα το ακινητοποιήσουμε και πώς θα το αφοπλίσουμε. Και, φυσικά, θα επανεντάξουμε αυτά τα παιδιά στην κανονική ζωή.
Δεν υπάρχει κανένα προηγούμενο βίαιης εξτρεμιστικής οργάνωσης που να κατηχεί παιδιά σε τέτοια ευρεία κλίμακα», καταλήγει ο Τσάρλι Γουίντερ, ένας από τους συ¬ντάκτες της έρευνας. Σε ένα από τα πιο πρόσφατα βίντεο προπαγάνδας του «Ισλαμικού Κράτους» ο 11χρονος Αμπού Ιμάρα Αλ Ομρι γονατίζει για να φιλήσει το χέρι του πατέρα του. Είναι ένα από τα 89 παιδιά-στρατιώτες, ηλικίας 8 έως 18 ετών, που σκοτώθηκαν το 2015 με εντολή του «Χαλιφάτου» σε διάφορες «θέσεις μάχης». Το πρόσωπο του είναι ανέκφραστο καθώς ζητάει για τελευταία φορά την ευλογία του πατέρα του, λίγο πριν ανατιναχθεί, κοντά στο Χαλέπι της Συρίας..
Στο νοσηρό μυαλό των εξτρεμιστών τα παιδιά εξυπηρετούν σκοπούς όχι μόνο μάχης, αλλά και προπαγάνδας. Τον Φεβρουάριο τζιχαντιστές αποκεφάλισαν στη Μοσούλη τον 15χρονο Αϊχάμ Χουσεΐν, επειδή άκουγε ποπ. Ο «ένοχος» συνελήφθη σε μια υπαίθρια αγορά, δικάστηκε βάσει του ισλαμικού νόμου, που απαγορεύει την ακρόαση της μουσικής των «απίστων», και πριν θανατωθεί υπέστη βασανισμό και ξυλοδαρμό. Ο αποκεφαλισμός του έγινε στη μέση της πλατείας, προς παραδειγματισμό των θεατών.
Κατόπιν όλων αυτών αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς ότι με την πρακτική του παιδομαζώματος οι Ισλαμοφασίστες του ISIS δεν επιδιώκουν απλώς να στρατολογήσουν μαχητές. Γιατί στην περίπτωση που τα λιονταράκια δεν πέσουν στο πεδίο της μάχης θα λάβουν ανατροφή Σουνητική, Φονταμενταλιστική, Ισλαμοφασιστική και όταν μεγαλώσουν θα έχουν εμποτιστεί από το δηλητήριο του Ισλαμοφασισμού και θα έχουν μετατραπεί σε εφήβους – τερατουργήματα, που θα εξακολουθούν να διαδίδουν τις ιδέες του εξτρεμιστικού Ισλαμοφασισμού και να πεθαίνουν γι’αυτές.
Και το ερώτημα του τίθεται είναι τι κάνουμε όλοι εμείς οι Χριστιανοί, ενώ γνωρίζουμε όλα τα ανωτέρω;
Και η απάντηση δυστυχώς είναι ότι οι προδότες που μας κυβερνούν μας προτείνουν να μείνουμε απόλυτα αδρανείς.
Δηλαδή σφάξε με Αγά μου να αγιάσω.
Όμως εμείς οι εναπομείναντες Ελληνορθόδοξοι Πατριώτες διαπνεόμενοι από τις αξίες των προγόνων μας, δεν θα παραδοθούμε, θα αντισταθούμε, και θα δώσουμε την έσχατη μάχη για του Χριστού την Πίστη την αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία.

Sorry, the comment form is closed at this time.