Φεβ 182019
 

Αθήνα, 18 Φεβρουαρίου 2019

«ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ»

 

image_news-22Την τιμητική θέση στο κεντρικό πάνελ των ομιλητών στην κοπή της βασιλόπιτας του Ελληνορθόδοξου Κινήματος Σωτηρίας (ΕΛΚΙΣ) ανάμεσα στον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Μπακάλη και Αντιπρόεδρο κ. Ιωάννη Κωστρίλη είχε ο πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου κ. Ιωάννης Μαλταμπές, ως κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου, στον Πειραιά παρουσία του Αρχιεπίσκοπος ΓΟΧ Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Μακάριο, πλήθους ιερέων, του Γ.Γ. του Εθνικού Μετώπου κ. Μανώλη Κώνστα, λοιπών εκπροσώπων πολιτικών κομμάτων καθώς και του Προέδρου της Παμμακεδονικής Συνομμοσπονδίας Αθηνών – Ελλάδας κ. Γιάννη Αθανασιάδη, ο κ. Μαλταμπές μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της στενής συνεργασίας των ελληνορθόδοξων πατριωτικών κινημάτων που αποτελεί παράδειγμα έμπρακτης συμπόρευσης όλων των Ελλήνων στον αγώνα ενάντια στον αφελληνισμό και στην αποχριστιανοποίηση της Πατρίδας μας, που παντοιοτρόπως όλες οι συστημικές δυνάμεις εγχώριες και παγκόσμιες συμπράττουν για να επιβάλουν.

image_news-23

Ο κ. Μαλταμπές είναι ο πληρεξούσιος Δικηγόρος του ΕΛΚΙΣ στην Αίτηση Ακύρωσης της ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ: 8200/0-297647 Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Αναπληρωτών Υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών “Έκδοσης Νέου Τύπου Δελτίου Ταυτότητας Ελλήνων Πολιτών”, ΦΕΚ υπ’ αρ. Τεύχος Β΄1476/27.4.2018, που προσβάλλει τα προσωπικά δεδομένα του ανθρώπου και της ελευθερίας του καθώς και μία πλειάδα συνταγματικών διατάξεων, η οποία εκδικάζεται αύριο 19 Φεβρουαρίου στο ΣτΕ.

Για το ίδιο θέμα ο Πατριωτικός Σύνδεσμος ως συνδιοργανωτής με το ΕΛΚΙΣ συμμετείχε στο συλλαλητήριο κατά των Νέων Ηλεκτρονικών Ταυτοτήτων που πραγματοποιήθηκε 13 Μαΐου 2018 στα Προπύλαια Αθηνών.

Η εκδήλωση ήταν μία εφ΄ολης της ύλης αναφορά των δράσεων του ΕΛΚΙΣ κατά τη διάρκεια του 2018 καθώς επίσης εκφράστηκε από τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Μπακάλη ένας έντονος προβληματισμός για την συστηματική στοχοποίηση της ορθοδοξίας από “Τη Νέα Τάξη Πραγμάτων” που προσβλέπει στην αλλοίωση, νόθευση της πολιτισμικής ταυτότητας των Ελλήνων και τον αφανισμό τους.

image_news-24

 Posted by at 10:21

Sorry, the comment form is closed at this time.