Φεβ 172019
 

Αθήνα, 17 Φεβρουαρίου 2019

«Ευρωεκλογές 2019»

Σε μία περίοδο έντονων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και αλλαγής των συσχετισμών των δυνάμεων, η εφαρμογή ανεξάρτητης οικονομικής και εξωτερικής πολιτικής, στο πλαίσιο μίας ισότιμης συνεργασίας των χωρών της Ευρώπης αποτελεί κυρίαρχο πρόταγμά μας για την δημιουργία της Ευρώπης των ισχυρών εθνών κρατών στη βάση της εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας τους.

Η διαδικασία αποχώρησης της Βρετάνιας «Brexit» από την Ε.Ε. δείχνει ότι το ευρωσύστημα δεν μπορεί πλέον να μεταρρυθμιστεί, απεναντίας πρέπει να ανατραπεί και να επαναθεμελιωθεί, με απεγκλωβισμό των χωρών και αναζήτηση κατάλληλων μορφών επωφελούς συνεργασίας.

Οι δραματικές εμπειρίες από την εφαρμογή των μνημονίων, τα αδιέξοδα της ευρωζώνης ως απόρροια της εξαρχής σαθρής οικοδόμησης της Ο.Ν.Ε. χωρίς ενιαία οικονομική πολιτική των κρατών που συμμετέχουν, με την χρήση του ίδιου ακριβού νομίσματος «ευρώ» από τις οικονομικά ισχυρές και αδύναμες χώρες, έχουν διαμορφώσει ένα νεοφιλελεύθερο «φρούριο» που δεν απηχεί τις προσδοκίες και τα οράματα των ευρωπαϊκών λαών, αλλά πλήττει καίρια τα συμφέροντά τους και πάνω απ΄όλα την εθνική και λαϊκή κυριαρχία τους.

Κυρίαρχη αντίθεση για την Ελλάδα είναι η νέα τάξη πραγμάτων, δηλαδή η διάλυση του έθνους – κράτους, η αποχριστιανοποίηση, η οικονομική και διοικητική κατοχή των ξένων κέντρων εξουσίας. Στόχος μας είναι η ανάκτηση της εθνικής – λαϊκής κυριαρχίας, η διάσωση και ανάδειξη του εξελισσόμενου, αλλά ακλόνητου στις πνευματικές αξίες Ελληνορθόδοξου προτύπου ζωής και της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Για να βοηθήσουμε την πατρίδας μας, πρέπει να εργαστούμε σκληρά, να απορρίψουμε την λογική του «εγώ», να επιλέξουμε το «εμείς». Να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα ευθύνης, ενάντια στην διαφθορά, στην διαπλοκή, στην αναξιοκρατία, στην ουδετεροποίηση (ουδέτερο φύλο, ουδετερόθρησκο κράτος) που οδηγεί στον εκμηδενισμό και διάλυση των πάντων, της ίδια της φύσης του ανθρώπου και της δημιουργίας, που με διάφορες πολιτικές ακόμα και με αναθεώρηση του Συντάγματος προσπαθούν να μας επιβάλλουν.

Να αναδείξουμε τα γεωγραφικά, ιστορικά, πολιτιστικά και πνευματικά μας πλεονεκτήματα. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε!!!

Για να βοηθήσουμε την πατρίδα μας πρέπει να αλλάξουμε πολλά. Ο Πατριωτικός Σύνδεσμος ανταποκρινόμενος στην ανάγκη των καιρών ανακοινώνει την συμπόρευσή του με το Εθνικό Μέτωπο στην πορεία για τις Ευρωεκλογές για την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας για την Πατρίδα και την Ορθοδοξία.

Η κοινή πρωτοβουλία μας είναι εξόχως πολιτική και ισότιμα ενωτική στο πλαίσιο σύμπραξης των πατριωτικών δυνάμεων.

Όλοι μαζί μπορούμε!!!

Ιωάννης Μαλταμπές
Πρόεδρος Πατριωτικού Συνδέσμου

 Posted by at 10:49

Sorry, the comment form is closed at this time.