Ιδρυτική Διακήρυξη Ομιλία Προέδρου

 

logo-320

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Εμείς που υπογράφουμε το παρόν κείμενο της εθνικής παράταξης «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ»:

Α. Εμφορούμαστε ΟΛΟΙ από τις ίδιες Αξίες και Αρχές:
• Της αγάπης για την ΕΛΛΑΔΑ
• Του ελληνικού έθνους και της Χριστιανικής Αποκαλυπτικής Θρησκείας
• Του ελληνικού πολιτισμού, της ιστορίας του και του αέναου Χρηστού Έλληνα Ανθρώπου
• Του Οικουμενικού Χριστιανικού Πολιτισμού και του Άμεσα Δημοκρατικού Πολιτικού Συστήματος Αυτοδιάθεσης και Αυτοδιαχείρισης ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
• Της αγάπης για τον ΚΟΣΜΟ
• Του Σεβασμού της Ελευθερίας των ΑΝΘΡΩΠΩΝ
• Της Ισονομίας, Ισοπολιτείας και Αξιοπρέπειας όλων των ανθρώπων άνευ ορίων
• Της Ελληνικής Παιδείας
• Του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ

Β. Δεσμευόμαστε να γίνει η πατρίδα μας σεβαστή παγκοσμίως, ως Ελλάδα Χώρα του Φωτός σ΄ όλη την Οικουμένη. ΟΛΟΙ μαζί σε μία μόνιμη κοινή προσπάθεια στην Ελλάδα και στον Κόσμο, με τους εγκατελειμμένους όλου του πλανήτη, γινόμαστε οδηγοί της καλής είδησης, με τον ιδιαίτερο Χρηστικό τρόπο στο χώρο του Ελληνικού Φωτός και σε κάθε χώρο της Ανθρώπινης ύπαρξης. Γκρεμίζουμε το απάνθρωπο παρόν. Δημιουργούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Τον ωραίο θεϊκό Άνθρωπο, που πηγαίνει ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ, που είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Να Λειτουργεί ΑΠΟΛΥΤΑ ως Μοναδική και ανεπανάληπτη Προσωπικότητα.

Γ. Συμφωνούμε στις αρχές της συνύπαρξής μας, σ΄ αυτά που μας ενώνουν και που εξασφαλίζουν το κοινό μας συμφέρον, το συμφέρον της Ελλάδας. Δεσμευόμαστε σ΄ ένα κοινό όραμα για την Ελλάδα, αποδεσμευμένοι από τις διχαστικές έννοιες των υποτιθέμενων ιδεολογιών δεξιά – κέντρο – αριστερά που συντηρούνταν από το πολιτικό σύστημα της παρακμής για τη διαιώνιση των απάνθρωπων οικονομικών και κοινωνικών πολιτικών βαρών.

Δ. Συμπορευόμαστε σε μία παράταξη Εθνικής Ενότητας και λαϊκής αμεσότητας. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ θα συμμετέχουν στην Διακυβέρνησή τους, δίνοντας συγκεκριμένες και πρακτικά αντικειμενικές απαντήσεις στα προβλήματα που τους απασχολούν και αφορούν στο κοινωνικό σύνολο με μόνο Αξίωμα: Τα όρια της ελευθερίας του καθενός ορίζονται στα όρια της ελευθερίας του άλλου.

Ε. Η εθνική παράταξη «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ» αναδεικνύει ΟΛΕΣ τις ανεξάντλητες παραγωγικές δυνάμεις, λαμβάνοντας υπ΄ όψιν την ιδιοσυγκρασία του Χρηστού Έλληνα Ανθρώπου, το φυσικό περιβάλλον και την γεωφυσική θέση της Χώρας μας.

ΣΤ. Είμαστε πάντοτε πιστοί στην πατρίδα όποια υποχρέωση και αν αυτό συνεπάγεται. Η Ελλάδα όχι μόνο δικαιούται αλλά και μπορεί να εξασφαλίσει, αν επιστρατεύσει όλες τις ικανότητες και αν αξιοποιήσει όλες τις αρετές του λαού της, μία εξέχουσα θέση παγκοσμίως καθώς και την ευτυχία και την ευημερία των ωραίων Ανθρώπων της Αρετής.

Ζ. Προστατεύουμε πάντοτε και με οποιοδήποτε τίμημα το όνομα της Ελλάδας από όποια θέση και αν βρισκόμαστε, είτε του απλού πολίτη της, είτε του υπεύθυνου υπηρέτη του ΕΘΝΟΥΣ της.

Η. Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να αυξάνουμε τη φήμη της Πατρίδας αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματά της έναντι όλων στο διηνεκές μεταφράζοντας όλο το παραγόμενο πολιτιστικό δυναμικό από έναρξης γραπτής ιστορίας σε όλες τις διαλέκτους της Γης.

Θ. Είμαστε πάντα ενωμένοι στην κατεύθυνση της Ενότητας Λαού και Έθνους με απαραβίαστες Αρχές την Ισότητα, την Δικαιοσύνη, την Αυτοδιάθεση Προσφοράς στον Άνθρωπο, την Ελευθερία, την Αυτοδιαχείριση των ομάδων παραγωγής, της Έκφρασης με κοινό μόνο όριο τη μη άσκηση οποιασδήποτε μορφής βίας, άμεσα ή έμμεσα. Χτίζουμε μαζί όλοι την Ελλάδα που μας αξίζει: Ανθρώπινη, Δίκαιη, Δυνατή, Πρωτοπόρα και Οικουμενική.

Ι. Προσπαθούμε πάντα να είναι ΟΛΟΙ οι Έλληνες ενωμένοι και δυνατοί. Ενωμένοι στην κατεύθυνση της αειφόρου, άνευ περιβαλλοντικού αποτυπώματος ανάπτυξης και Δυνατοί όταν όλες οι παραγωγικές και κοινωνικές ομάδες της πατρίδας θα δρουν από κοινού σε πλήρη αρμονία και σύμπνοια στην διαρκή πορεία και στον κοινό στόχο της Κοινωνικής Συνοχής, της Κοινωνική Ευημερίας και του σεβασμού στην ελευθερία όλων των έμβιων όντων.

ΙΑ. Είμαστε πάντοτε πρεσβευτές της πατρίδας μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης, ώστε όλος ο κόσμος να ξαναμάθει πως η Ελλάδα είναι ο ωραιότερος και πιο ευλογημένος τόπος στην Γη και ο λαός της είναι ο άριστος της οικουμένης αρκεί να θέλει να αποκαλύψει τον αληθινό χαρακτήρα του.

ΙΒ. Νέα μέλη του ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ μπορούν να εγγραφούν όσοι δηλώσουν ότι εμφορούνται από τις ανωτέρω Αρχές μας.

ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

 

Εισήγηση του Προέδρου του Πατριωτικού Συνδέσμου για την  Ιδεολογική– Φιλοσοφική Ταυτότητα

 

Οφείλουμε ως πολιτικός φορέας που επαγγελλόμαστε τον Πατριωτισμό και τον Σύνδεσμο ΌΛΩΝ των Ελλήνων να αυτό-προσδιοριστούμε στο Σήμερα δημόσια, ρητά και κατηγορηματικά, ώστε να αυτοδεσμευθούμε απέναντι στους συμπολίτες που ενδιαφέρονται να συνδεθούν μαζί μας όπως και για να γνωρίζουν όσοι δεν επιθυμούν αυτήν την πολιτική σύνδεση ή πιθανή πολιτική συνεργασία κατά γράμμα τις Θέσεις μας για να μπορούν να αντιπαραθέσουν δημόσια τις δικές τους θέσεις προς τους πολίτες και εκείνοι να κρίνουν Αντικειμενικά που θα προκρίνουν την απόφασή τους.

1] Ως Έλληνες, διεκδικούμε το δικαίωμα να κρατάμε την Ελληνική Σημαία χωρίς την μομφή και το στίγμα του Ακροδεξιού, αλλά και τον Σταυρό και το χριστιανικό μας ήθος χωρίς την κατάκριση της θρησκοληψίας και του φανατισμού.

2] Δεν μας εκπροσωπεί ούτε η Αριστερά, ούτε το Κέντρο, ούτε η Δεξιά, ούτε τα υβρίδια και τα μορφώματα που ανάθρεψαν τα κόμματα και τα κέντρα Εξουσίας που τα ελέγχουν. Είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσουμε όλοι δια παντός, ότι δεν είναι δυνατόν να συνεργαστούμε με όλους αυτούς που ξεπούλησαν τα όνειρά μας και το μέλλον των παιδιών μας με αντάλλαγμα την προσωπική τους ευμάρεια.

3] Κάθε τάση χωριστικότητας, κάθε στάση διαχωρισμού, κάθε ζιζάνιο διχασμού, ανεξαρτήτως χρώματος και προελεύσεως, προδίδει το έργο της ενότητας και της συσπείρωσης των Πατριωτικών Δυνάμεων.

4] Αληθινός Έλληνας δεν είναι αυτός που σέβεται όλες τις πατρίδες εκτός απ’ τη δικιά του ως Αριστερός Διεθνιστής, ούτε εκείνος που υποτίθεται πως σέβεται μόνο τη δική του, ως εθνικιστής.

5] Είναι Αριστεροί και Δεξιοί λοιπόν αυτοί που κατάργησαν την ιστορική αλήθεια, αποδυνάμωσαν την Ελληνική Γλώσσα, πρόσβαλαν την Ελληνική Επανάσταση αρνούμενοι το κρυφό σχολειό και τον Ζάλογγο, αναγνώρισαν το εβραϊκό ολοκαύτωμα και επέβαλλαν νόμους για την επί ποινή αναγνώρισή του, αφήνοντας όμως αδικαίωτο το θέμα της γενοκτονίας των Ποντίων και των Μικρασιατών. Είναι οι ίδιοι που υπέγραψαν τα μνημόνια και την παράδοση της Χώρας μας στους Γερμανούς και στους διεθνείς τραπεζίτες. Είναι οι ίδιοι που υπέγραψαν την άγρια και ληστρική φορολογία των Ελλήνων πολιτών, ενώ ταυτόχρονα, εδώ και έναν αιώνα, απαλλάσσουν από κάθε φορολογία τους Γερμανούς και Εβραίους στην Ελλάδα.

6] Ο αληθινός πατριώτης δεν μπορεί να λέγεται σήμερα ούτε Δεξιός, ούτε Αριστερός, ούτε Κεντρώος, καθώς όλοι είναι υπόλογοι για την σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα.

7] Όσοι επιμένουν στην Δεξιά ή Αριστερή νοητική τους αγκύλωση, θα καταστούν τα απολιθώματα του αύριο που θα θυμίζουν στις νέες γενεές, ότι η λήθη είναι η κατάληξη όλων όσων κατέδειξαν εμμονή στην πλάνη. Διότι, όπως γράφτηκε πριν από 2.000 χρόνια, «το αμαρτάνειν είναι εξ ανθρώπων, το εμμένειν είναι εκ του πονηρού».

8] Δεν μπορείς να αγαπάς την πατρίδα σου, όταν προδίδεις την πίστη σου. Ούτε να τιμάς την πίστη σου και να προδίδεις την πατρίδα σου. Το 1821 οι αγωνιστές τα ’χαν ξεκαθαρίσει αυτά.

9] Οι περισσότεροι Έλληνες ψήφισαν και υπηρέτησαν πότε τη Δεξιά και πότε την Αριστερά. Τώρα όμως αυτό που μετράει είναι η συνείδηση που αποκτήθηκε ότι η ταυτότητά μας δεν λέει ούτε Ανατολή ούτε Δύση, ούτε Βορράς ούτε Νότος, ούτε Δεξιά ούτε Αριστερά, ούτε Κέντρο, είμαστε ΠΑΝΤΟΥ και αυτό είναι το βίωμά μας.

10] Οι Έλληνες διαχρονικά μετέφεραν το Φως τους σ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης, χωρίς να περιορίζονται από σύνορα ανθρώπινα, κι αυτό τους οδήγησε μακριά από την Ελλάδα, κάθε φορά που το καθεστώς τούς στέρησε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της πνευματικής τους δημιουργικότητας.

11] Ο Έλληνας είναι ο πρώτος που υπήρξε και είναι ο Πολίτης του Κόσμου σε κάθε Ήπειρο, σε κάθε χώρα, σε κάθε εποχή. Ελεύθερος απ’ τα πολιτικάντικα τερτίπια των ξενόδουλων κυβερνήσεων και των εγκάθετων αξιωματούχων.

12] Αν δεν μπορείς να ζεις με ελευθερία στην Ελλάδα, ακυρώνεις το πνεύμα της, δεν την ζεις αληθινά και πρέπει να κάνεις κάτι γι’ αυτό αντί να την εγκαταλείψεις σε μια μοίρα που διαμόρφωσαν και οι επιλογές σου όχι μόνο για όσα έκανες, αλλά και για όσα μπορούσες να κάνεις και δεν έκανες.

13] Το παγκόσμιο αλλά και ελληνικό πρόβλημα είναι ηθικό- αξιακό – αξιολογικό, και το κλειδί της αντιμετώπισής του βρίσκεται στην ενεργοποίηση τριών πυλώνων της συνείδησης, δηλαδή Δάσκαλος-Μέτρο-Παιδεία. Αυτά τα τρία που χάθηκαν πρέπει να ξαναβρεθούν. Χωρίς αυτά δεν μπορούμε να θεμελιώσουμε μια νέα κοινωνία. Τα παιδιά, μας υπενθυμίζουν ότι όλοι είμαστε μέλη της οικογένειας της ανθρωπότητας, έχοντας μια κοινή κατανόηση για τη ζωή και η πραγμάτωση «Αγαπάτε Αλλήλους» είναι το ύψιστο δικαίωμα και η ευθύνη του κάθε ανθρώπου.

14] Εμείς οι Έλληνες οφείλουμε να φανερώσουμε πρώτοι τη δυνατότητα της προσωπικής αλλά και συλλογικής εθνικής αποκατάστασης στην ανθρωπότητα, διαμορφώνοντας μια νέα κοινωνία οργανωμένη σε συμφωνία με την ίδια νομοτέλεια που το ανθρώπινο πνεύμα διατύπωσε μέσα από τις ανθρωπιστικές και τεχνικές επιστήμες αλλά και την επικοινωνία με το ΘΕΙΟ και τις τέχνες.

Ιωάννης Μαλταμπές

Πρόεδρος Πατριωτικού Συνδέσμου.

ΟΜΙΛΙΑ

ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Πατριώτες Έλληνες και Ελληνίδες

Είναι κοινός τόπος πως βιώνουμε μία περίοδο ανακατατάξεων και συγκρούσεων ιδεολογιών, πολιτισμών, θρησκειών, μεταξύ φυλών και εθνών. Οι φόβοι και οι ανασφάλειες συντηρούν ένα σύστημα από άμυνες που σχηματίζουν μια θωράκιση, κι έτσι ο άνθρωπος ζει κλεισμένος σε ένα καβούκι και η ικανότητα επικοινωνίας του περιορίζεται και εκφυλίζεται. Ο σύγχρονος πολίτης βιώνει συνεχή πολύτροπη τρομοκρατία που τον έχει μεταβάλλει σε φοβισμένο και παθητικό άτομο που προσπαθεί να κρυφτεί φορώντας ένα “life style” της αρεσκείας του περιβάλλοντός του, ώστε να προτιμά το βόλεμα στην φυλακή της ερημιάς του, παρά να προσπαθήσει να ελευθερωθεί.

Η Ελλάδα σήμερα κι ο λαός της βρίσκεται σε οικονομική και πολιτική υποδούλωση, ψεύτικη υπερχρέωση και εθνική υποτέλεια με συνεχείς ταπεινώσεις και διεθνείς διαπομπεύσεις. Οι κυβερνήσεις της ξεπούλησαν με πρόγραμμα όλον τον δημόσιο πλούτο και κατέστρεψαν το μέλλον των επόμενων γενεών οδηγώντας σ’ ένα παρόν σκοτεινό κοινωνικής κατάρρευσης.

Ο Πατριωτικός Σύνδεσμος είναι ο αναμενόμενος από χρόνια ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ φορέας με κέντρο τον άνθρωπο που έρχεται μέσα από τα σπλάχνα του λαού και της κοινωνίας να μεταφέρει την φωνή τους, λέγοντας «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΩΣ ΕΔΩ», διεκδικώντας μια νέα ζωή, που σέβεται το μεγάλο προνόμιο των Ελλήνων να είμαστε κληρονόμοι μιας μεγαλειώδους πολιτιστικής συνθέσεως: του Ελληνισμού και του Χριστιανισμού. Οι δύο αυτές πανανθρώπινες αξίες αναπτύχθηκαν και αλληλοαφομοιώθηκαν κατά τη μακραίωνη ιστορική πορεία του ελληνικού έθνους στην δημιουργία του περίλαμπρου Ελληνοχριστιανικού Πολιτισμού, ο οποίος αποτελεί τον Μόνο Παγκόσμιο Πολιτισμό της Οικουμένης. Η αξεπέραστη θαυμαστή σύνθεση των δύο Οικουμενικών πνευματικών δυνάμεων εκφράζει την ενότητα του ανθρώπου με το θείο και έδωσε τον Ελληνοχριστιανικό πολιτισμό ως Πανανθρώπινη εξέλιξη της Παγκόσμιας Συνείδησης, που οδηγεί τώρα στην μεγαλύτερη προσφορά του Ελληνισμού προς την ανθρωπότητα: τον Παγκόσμιο Πολιτισμό του αέναου Χρηστού Έλληνα Ανθρώπου.

Τα ιδεώδη του Ελληνοχριστιανικού Πολιτισμού αποτελούν την πρώτη και μοναδική βάση και Αρχές του Πατριωτικού Συνδέσμου και αφορούν στην ευσέβεια του Έλληνα προς τον ΘΕΟ και στην προσήλωσή του στην Πατρίδα. Ο σεβασμός της παράδοσης του λαϊκού πολιτισμού, η αναγνώριση της υπεροχής του πνεύματος επί της ύλης, της ψυχής επί του σώματος, αλλά και η εκτίμηση του σώματος ως «ναού της ψυχής», η ορθή τοποθέτηση του ανθρώπου έναντι των αγαθών της ζωής και των επιτευγμάτων του τεχνολογικού πολιτισμού, είναι χαρακτηριστικά της πολιτικής μας πρότασης. Η αγάπη προς την Πατρίδα, ως θεματοφύλακας των αξιών του ελληνοχριστιανικού πολιτισμού, αποτελεί την ουσία της Εθνικής Ενότητας και στηρίζεται στην κοινή αγάπη προς την Ελευθερία, Προσωπική και Εθνική, η οποία ώθησε ανέκαθεν τον Έλληνα στην μέχρις αυτοθυσίας υπεράσπιση των απειλούμενων ιδεωδών του. Η μεταλαμπάδευση της Ελληνικής κλασσικής σοφίας και Παιδείας, η οποία δια μέσου των κλασσικών συγγραμμάτων φωτίζει κάθε νοήμονα άνθρωπο και η αναγνώριση της εργασίας ως νόμου ζωής και ως κοινωνικού λειτουργήματος στην ορθή ιεράρχηση των αξιών της ζωής οδηγεί στην αποφυγή σύγχυσης και διλημμάτων, στην ανύψωση της ανθρώπινης προσωπικότητας. Χρέος μας είναι πραγματώσουμε τα αιώνια ιδανικά της φυλής μας.

Τα επείγοντα προς άμεση επίλυση προβλήματα της παράνομης μετανάστευσης, των μεταλλαγμένων τροφίμων, των ναρκωτικών, της τρομοκρατίας, της παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της φτώχειας, της λειψυδρίας, της παιδικής δουλείας, η τεχνητή έλλειψη χρηματικής ρευστότητας, είναι ζητήματα εθνικά και υπερεθνικά που απαιτούν συλλογική αντιμετώπιση εντός της Ελλάδας και σε παγκόσμια κλίμακα.

Εδώ και χιλιάδες χρόνια, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, ανεξαρτήτως χρώματος, εθνικότητας ή θρησκείας, όλες οι ανθρώπινες κοινωνίες και πολιτισμοί, όχι μόνο διεκδίκησαν μια καλύτερη ζωή, αλλά θεσμοθέτησαν και με πολλούς τρόπους τη διασφάλιση της φροντίδας των παιδιών και των ηλικιωμένων. Η θέση της γυναίκας αποτέλεσε και αποτελεί μέχρι σήμερα το γνώμονα της επίτευξης όλων αυτών που πετάμε ξαφνικά στη λήθη, επειδή έτσι θέλει να επιβάλλει η νέα τάξη πραγμάτων και οι υπηρέτες της. Είναι η ώρα οι Έλληνες να ξεσηκωθούν για να πάρουν πίσω το ψωμί, την παιδεία και την ελευθερία που τους στέρησαν, το σπίτι, τη γη και τη συγκομιδή τους που τους υπερχρέωσαν, τη χαρά, το χαμόγελο και την υγεία που τους άρπαξαν με το πρόσχημα της απάνθρωπης τεχνικής ανάπτυξης και της υπάνθρωπης δήθεν προόδου των χαμηλών ενστίκτων.

Σε όλο τον πλανήτη βλέπουμε να απλώνεται μια φωνή συνειδητής αντίστασης απέναντι στη βία, την παραπληροφόρηση, την καταστροφή του περιβάλλοντος. Σε όλο και περισσότερες συνειδήσεις εδραιώνεται η πεποίθηση ότι κάθε τι που διαχωρίζει τον έναν από τον άλλον και όλους μας από τον «κόσμο» γύρω μας είναι τεχνητό και κατασκευασμένο από τα υλικά της άγνοιας και του φόβου. Οι φωνές για άμεση δημοκρατία, για βιώσιμη επιχειρηματικότητα, για ανεκτικότητα, για μη βία, για νέες ηθικές αξίες όλο και πληθαίνουν. Η απάντηση στη συνολική κρίση είναι το «εμείς»: εμείς είμαστε η λύση.

Το έργο του Πατριωτικού Συνδέσμου αφορά στην ανοικοδόμηση, ανασυγκρότηση, αναδόμηση του Ελλαδικού χώρου σύμφωνα με τις αρχές του ελληνοχριστιανικού πολιτισμού, στην αφύπνιση των συνειδήσεων όλων των ελλήνων και της ομογένειας στις αλύτρωτες Πατρίδες και τον Κόσμο, στην διάδοση του ελπιδοφόρου μηνύματος τουΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ στον απανταχού της Γης διαβιούντα Ελληνισμό, στοχεύοντας, στον αντίποδα της Ισλαμικής Τρομοκρατίας που στηρίζει η Τουρκία και το διεθνές τραπεζικό σύστημα, στην Ανάσταση του Ελληνισμού της Αναγέννησης στα χνάρια της φιλοσοφίας του Ρήγα Φεραίου.

Το παγκόσμιο, αλλά και ελληνικό πρόβλημα είναι αξιακό και το κλειδί είναι η ενεργοποίηση τριών πυλώνων της συνείδησης, δηλαδή Δάσκαλος-Μέτρο-Παιδεία. Αυτά τα τρία που χάθηκαν πρέπει να ξαναβρεθούν. Χωρίς αυτά δεν μπορούμε να θεμελιώσουμε μια νέα κοινωνία. Τα παιδιά, μας υπενθυμίζουν ότι όλοι είμαστε μέλη της οικογένειας της ανθρωπότητας, έχοντας μια κοινή κατανόηση για τη ζωή και η πραγμάτωση «Αγαπάτε Αλλήλους» είναι το ύψιστο δικαίωμα και η ευθύνη του κάθε ανθρώπου.

Οφείλουμε να φανερώσουμε τη δυνατότητα της προσωπικής αλλά και συλλογικής εθνικής αποκατάστασης στην ανθρωπότητα, διαμορφώνοντας μια νέα κοινωνία οργανωμένη σε συμφωνία με την ίδια νομοτέλεια που το ανθρώπινο πνεύμα διατύπωσε μέσα από τις επιστήμες και τις τέχνες. Εδώ και γενιές ολόκληρες είμαστε μέλη και μάρτυρες ενός συστήματος δημιουργίας ψεύτικων αναγκών, που οδηγεί τον άνθρωπο στην υπερκατανάλωση περιττών αγαθών και κρατάει τη ζωή και τη συνείδηση του σε νηπιακά στάδια εξέλιξης, διαμορφώνοντας εξαρτήσεις από πλασματικά όνειρα και πρότυπα, που έχουν τεθεί κατευθυνόμενα ως στόχοι ατομικής και συλλογικής πραγμάτωσης. Ο άνευ των πανανθρώπινων Ελληνικών αξιών άνθρωπος έχει δομήσει κοινωνίες απάνθρωπες, κοινωνίες απληστίας, αδικίας, αρπαγής, κλοπής, βίας, ευτελισμού της ζωής και της αξιοπρέπειας και συνεχούς εγκληματικότητας. Παρ’ όλα αυτά, εάν ο Έλληνας το αποδεχτεί και το πιστέψει, μπορεί μέσα από τις οδύνες του κυριολεκτικά να επαναδημιουργήσει Ελληνοχριστιανικό Πολιτισμό και να αναγεννηθεί, εάν ξαναβρεί τις χαμένες αξίες, τα ιδανικά και τα πιστεύω του.

Η αποκατάσταση της σχέσης του ανθρώπου με τη φύση και μια αληθινά οικολογική συνείδηση θα αναδυθεί στη θέση αυτής που σήμερα μας προτείνει με αλαζονεία μια θλιβερή ελίτ, τινάζοντας στον αέρα την παγίδα εκμετάλλευσης των πολυεθνικών που χειραγωγούν την οικονομία και τις κυβερνήσεις. Είναι αυτοί που μας λένε ότι μόνον όσοι είναι πλούσιοι έχουν δικαίωμα να ζουν «οικολογικά και ενάρετα». Είναι οι ίδιοι που προώθησαν τα αντιχριστιανικά ιδεώδη ότι «ο χρόνος είναι χρήμα», «το πολύ είναι όμορφο» και το πιο αισχρό από όλα «ο πλούσιος είναι ευλογημένος από το θεό και ο φτωχός καταραμένος». Αυτή η παγκόσμια κατάρα των αδυνάτων, των φτωχών, των κατατρεγμένων, των προσφύγων και εξορίστων σε κάθε περιθώριο κάθε κοινωνίας, γυρνάει τώρα σαν μπούμερανγκ στα κεφάλια των ιθυνόντων. Σ΄ αυτή την αναπόφευκτη κατάρρευση που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να αναστείλουν ή να συγκαλύψουν, είμαστε μάρτυρες και παρατηρητές εδώ ακριβώς στην Ελλάδα των τελευταίων 7 ετών που οι παγκόσμιοι τραπεζίτες προσπαθούν να μετρήσουν πόσο πόνο μπορούμε να αντέξουμε με απόλυτη από μέσα προδοσία και με απόλυτη εγκατάλειψή μας από παντού.

Ο Πατριωτικός Σύνδεσμος προάγει μια κοινωνία που να βασίζεται στο κοινοτικό κύτταρο, με απόλυτα αποκεντρωμένη αυτοδιαχείριση των ομάδων, με ένα σύστημα κοινωνικής οργάνωσης που θα καλύπτει τις ανάγκες διαβίωσης του ανθρώπου με πρόνοια και όχι με σκοπό το κέρδος. Ο άνθρωπος να ζει και να εργάζεται με προσωπική και κοινωνική ελευθερία. Μια κοινωνία που θα αποτελείται από ανθρώπους που αγωνίζονται για την επικράτηση της Αγάπης, της Αλήθειας, της Ομορφιάς, της Δικαιοσύνης έχοντας καθαρό νου, καρδιά και συνείδηση. Ένας κόσμος όπου ο πόνος, η βία, η θλίψη, το ψέμα, το μίσος, η έχθρα και η ζήλια είναι καταστάσεις που οι πολίτες θα τις βιώνουν στα θέατρα και στις τραγωδίες και όχι στην καθημερινότητά τους.

Τα μέλη του Πατριωτικού Συνδέσμου δεν μιλούν για την ενότητα, αλλά τη φανερώνουν με το παράδειγμά τους μέσα από συγκεκριμένες πράξεις και επιλογές. Ο Πατριωτικός Σύνδεσμος αγκαλιάζει το μικρό άγνωστο ήρωα κάθε σπιτιού και κάθε γειτονιάς, δίνοντας βήμα στη φωνή και το λόγο του, δίνοντας χέρι υποστήριξης και ανθρωπιάς και πάνω απ΄ όλα πίστης σ΄ αυτό που είμαστε μες στην καρδιά μας. Η μεγάλη δύναμη των μικρών προσπαθειών, η συζήτηση μέσα στην παρέα, την οικογένεια, την τάξη, η ΜΙΚΡΗ ΚΛΙΜΑΚΑ είναι η σχεδία που θα μας βοηθήσει στην επιβίωση του νέου ΕΜΕΙΣ. Οι αυτοδιαχειριζόμενες ομάδες παραγωγής και οι αποκεντρωμένες ομάδες τοπικής αυτοδιοίκησης χωρίς κρατική εξάρτηση είναι η άμεση διοικητική απάντηση στο υδροκέφαλο ανάλγητο και εχθρικό κράτος της πλατείας συντάγματος που αγνοεί τον Έλληνα Χρηστό άνθρωπο γιατί ασχολείται μόνο με τον αυτοθαυμασμό των ιθυνόντων της καρεκλοκένταυρης οικογενειακής επιχείρησης που λέγεται ελληνικό κράτος και που εναλλάσσονται κυκλικά ώστε να μην μένει κανένας παραπονεμένος κατά το μερίδιο των εκ πολιτικής απάτης ή ρουσφετιού ψηφοφόρων τους.

Ο Πατριωτικός Σύνδεσμος στην Ελλάδα είναι το εφαλτήριο για ένα νέο πρότυπο που πρόκειται να φανερωθεί σε όλο τον Κόσμο. Δε μοιάζει με πυρκαγιά που μπορεί να ελεγχθεί, αλλά με εκατομμύρια μικρές φωτιές σε όλη τη γη, που κανείς δε μπορεί να ελέγξει ή να χειραγωγήσει, γιατί κατευθύνεται από τον ίδιο το Λόγο τον Πύρινο της Ζωής, τον Ύψιστο Νόμο της Ύπαρξης, το Είναι μας και την Ουσία μας. H Ελληνική Ιδέα του Οικουμενικού Χρηστού Ανθρώπου θα κυριαρχήσει σε ολόκληρο τον Κόσμο και στα έθνη ενώ θα καταρρέει το υπάρχον σύστημα. Επομένως δεν πρέπει να μας ανησυχεί η τελική έκβαση αλλά το μεσοδιάστημα της προπαρασκευής και δράσης για την εδραίωση του Ελληνοχριστιανισμού ως Πολιτισμού Οικουμενικής Αναγέννησης.

Σας καλούμε σε αυτό-οργάνωση σε ολόκληρη την Χώρα και όπου υπάρχουν Ελληνικές Κοινότητες στις μέχρι τώρα σκλαβωμένες Πατρίδες, που στόχος μας είναι να τις σκεπάσει σύντομα η Γαλανόλευκη και στην Ομογένεια όπου Γης. Οι Αρχές και οι Αξίες μας ενυπάρχουν σε όλους και όλες που δεν συμφωνούν με την παρούσα πολιτική οικονομική και κοινωνική κατάσταση στην Πατρίδα μας, όπου η Δημοκρατία έχει καταλυθεί από τα κόμματα μέσα στη Βουλή, το Σύνταγμα και οι Διεθνείς Συνθήκες παραβιάζονται συνεχώς, οι πρωθυπουργοί ομολογούν δημόσια πως εκβιάζονται, η κοινοβουλευτική δημοκρατία έχει μετατραπεί σε κληρονομικού τύπου και η διαφθορά έχει καλύψει όλες τις κρατικές υπηρεσίες που επιτίθενται στους πολίτες αντί να τους υπηρετούν. Η μη τήρηση των προεκλογικών εξαγγελιών θεωρείται νόμιμη και αυτονόητη και το τυπικά νόμιμο ισούται με το ηθικό, αντικαθιστώντας το πανανθρώπινο αξίωμα με την ευκαιριακή κοινοβουλευτική, κατά τεκμήριο της δύναμης των κομμάτων, πλειονοψηφία με βάση την οποία αναγνωρίστηκαν ως ηθικά άμεμπτα τα πολιτικά στελέχη που έστελναν τα εισοδήματά τους σε εταιρίες χαμηλής φορολογίας στο εξωτερικό για να μην φορολογούνται στην Ελλάδα και άρα να πληρώνονται τους μισθούς τους για τα κυβερνητικά τους αξιώματα από την φορολογία των Ελλήνων και να αφαιρούν τα ποσά αυτά από την ελληνική οικονομία προκειμένου να μην φορολογούνται εδώ αλλά και για ασφάλεια μήπως καταρρεύσει η Ελληνική Οικονομία στην οποία προφανώς δεν πίστευαν παρά που θέλησαν να την διοικήσουν και να την καταστρέψουν επί σκοπώ.

Όλες οι συμβάσεις που υπεγράφησαν τα τελευταία έξι χρόνια είναι παράνομες και αντιβαίνουσες σε υπερέχουσες Διεθνείς Συμβάσεις και κάθε εκχώρηση Δημόσιας περιουσίας και Κρατικής Κυριαρχίας της Ελλάδος είναι ανίσχυρη ως αντιβαίνουσα στο Διεθνές Δίκαιο. Δεν υπάρχει τίποτα να χάσουμε αφού έχει εκχωρηθεί ήδη με ειρηνικά μέσα όλη η υπόσταση της οντότητας του Κράτους Ελληνική Δημοκρατία προκειμένου σύντομα να παραδοθεί και εδαφικά στους αιμοσταγείς τυράννους. Τα χρέη του εταιρικού μορφώματος που καλείται ψευδεπίγραφα ως Γερμανία προς τον Ελληνικό Λαό ξεπερνούν κατά πολύ τα υποτιθέμενα χρέη μας προς αυτούς και οι πολεμικές αποζημιώσεις που μας ανήκουν για την Γενοκτονία του 1941-45 φθάνουν για να ξεχρεώσουμε όποιον άλλον μας δάνεισε χωρίς να το χρειαζόμαστε πραγματικά τα τελευταία χρόνια. Η Ελληνική Γη μπορεί πάλι να κατακλύσει τον Κόσμο με τα ποιοτικότερα φρούτα και λαχανικά και ο πλούτος της Αθηνάς και του Διόνυσου, το έλαιο και ο οίνος συνδυαζόμενα με τον υγιή τουρισμό του ελληνικού Ηλίου μπορούν να θρέψουν με λιτότητα και εντιμότητα τα παιδιά μας. Η Ελληνική Ναυτιλία μπορεί να ταξιδέψει όπως αιώνες κάνει την Γαλανόλευκη στις εσχατιές του Κόσμου μεταφέροντας τον Ελληνοχριστιανικό Πολιτισμό και δίνοντας εισόδημα για τους αεί ναύτες μας.   Εμείς δεν θα επιτρέψουμε να οργανωθούν σε κόμματα οι παιδόφιλοι και οι κτηνοβάτες, ούτε θα επιτρέψομε στις αφύσικες συμπεριφορές να καταστρέψουν την αναγέννηση του Ανθρώπου, όπως στην απολίτιστη Ευρώπη των τραπεζιτών που πήραν τα φώτα του Ελληνικού Πολιτισμού της Οικουμένης και το Χρηστικό Άγγελμα της Αγάπης και της Δικαιοσύνης και τα μετέτρεψαν σε εμπόρευμα για το κέρδος. Όμως στην Ολυμπιάδα οι νικητές έπαιρναν ένα κλαδί ελιάς και ο Ιησούς έδιωξε από τον Ναό τους αντίστοιχους εμπόρους του Θεου και συγχώρησε τους πάντες εκτός από τον φαρισαϊσμό..

Το Κάλεσμα του Πατριωτικού Συνδέσμου προς όλους όσοι δεν άσκησαν κυβερνητική εξουσία στα τελευταία 40 χρόνια γίνεται αποκλειστικά στην βάση των Αρχών του Παγκόσμιου Χριστιανικού Πολιτισμού και του Οικουμενικού Ελληνισμού των Πανανθρώπινων Ηθικών Αξιών στον δρόμο της Αρετής. Οι λύσεις είναι μέσα μας και είναι απλές και αυτονόητες.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ Α. ΜΑΛΤΑΜΠΕΣ