Πατριωτικός Σύνδεσμος

 

logo-320
Πατριώτες Έλληνες και Ελληνίδες

Είναι κοινός τόπος πως βιώνουμε μία περίοδο ανακατατάξεων και συγκρούσεων ιδεολογιών, πολιτισμών, θρησκειών, μεταξύ φυλών και εθνών. Οι φόβοι και οι ανασφάλειες συντηρούν ένα σύστημα από άμυνες που σχηματίζουν μια θωράκιση, κι έτσι ο άνθρωπος ζει κλεισμένος σε ένα καβούκι και η ικανότητα επικοινωνίας του περιορίζεται και εκφυλίζεται. Ο σύγχρονος πολίτης βιώνει συνεχή πολύτροπη τρομοκρατία που τον έχει μεταβάλλει σε φοβισμένο και παθητικό άτομο που προσπαθεί να κρυφτεί φορώντας ένα “life style” της αρεσκείας του περιβάλλοντός του, ώστε να προτιμά το βόλεμα στην φυλακή της ερημιάς του, παρά να προσπαθήσει να ελευθερωθεί.

Η Ελλάδα σήμερα κι ο λαός της βρίσκεται σε οικονομική και πολιτική υποδούλωση, ψεύτικη υπερχρέωση και εθνική υποτέλεια με συνεχείς ταπεινώσεις και διεθνείς διαπομπεύσεις. Οι κυβερνήσεις της ξεπούλησαν με πρόγραμμα όλον τον δημόσιο πλούτο και κατέστρεψαν το μέλλον των επόμενων γενεών οδηγώντας σ’ ένα παρόν σκοτεινό κοινωνικής κατάρρευσης.

Ο Πατριωτικός Σύνδεσμος είναι ο αναμενόμενος από χρόνια ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ φορέας με κέντρο τον άνθρωπο που έρχεται μέσα από τα σπλάχνα του λαού και της κοινωνίας να μεταφέρει την φωνή τους, λέγοντας «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΩΣ ΕΔΩ», διεκδικώντας μια νέα ζωή, που σέβεται το μεγάλο προνόμιο των Ελλήνων να είμαστε κληρονόμοι μιας μεγαλειώδους πολιτιστικής συνθέσεως: του Ελληνισμού και του Χριστιανισμού. Οι δύο αυτές πανανθρώπινες αξίες αναπτύχθηκαν και αλληλοαφομοιώθηκαν κατά τη μακραίωνη ιστορική πορεία του ελληνικού έθνους στην δημιουργία του περίλαμπρου Ελληνοχριστιανικού Πολιτισμού, ο οποίος αποτελεί τον Μόνο Παγκόσμιο Πολιτισμό της Οικουμένης. Η αξεπέραστη θαυμαστή σύνθεση των δύο Οικουμενικών πνευματικών δυνάμεων εκφράζει την ενότητα του ανθρώπου με το θείο και έδωσε τον Ελληνοχριστιανικό πολιτισμό ως Πανανθρώπινη εξέλιξη της Παγκόσμιας Συνείδησης, που οδηγεί τώρα στην μεγαλύτερη προσφορά του Ελληνισμού προς την ανθρωπότητα: τον Παγκόσμιο Πολιτισμό του αέναου Χρηστού Έλληνα Ανθρώπου.

Για την Ομάδα των Ιδρυτών

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ