Γερμανικό Κατοχικό Δάνειο

 
  • Μια αλήθεια που μας την έχουν κρύψει εδώ και 6O χρόνια. 14.3.1942 – H Ελλάδα εξαναγκάζεται να χορηγήσει αναγκαστικό Δάνειο στη Γερμανία. Το ύψος του Δανείου ( ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ, ΟΧΙ Αποζημιώσεων ) στο τέλος του πολέμου ήταν 270 εκατομμύρια, λίρες. Σήμερα το ποσό ανέρχεται στα 160 δις ευρώ ΧΩΡΙΣ ΤΟΚΟΥΣ.
  • Το Δάνειο, ΔΕΝ έχει επιστραφεί, και οι Γερμανοί μας το οφείλουν, πέρα από τις κατοχικές αποζημιώσεις. Αντί λοιπόν να μας βάζουν σε Μνημόνιο και να εξευτελίζουν τον Ελληνικό Λαό, να διεκδικηθεί το κατοχικό Δάνειο ΤΩΡΑ. Οι Γερμανοί Γνωρίζοντας την οφειλή τους, προς την Ελλάδα, πρόσθεσαν, στο Μνημόνιο του 2010, τη Παράγραφο 7,1, η οποία αναφέρει καθαρά.» Απαγόρευση συμψηφισμού ή υποβολής ανταπαίτησης».
  • Να μας πει η ελληνική κυβέρνηση πόσα δις κάθε χρόνο πρέπει να καταβάλλονται στην Ελλάδα από τα διάφορα πανεπιστημιακά και ερευνητικά ιδρύματα για τα πνευματικά δικαιώματα της ελληνικής γλώσσας, επιστήμης και φιλοσοφίας που χρησιμοποιεί δωρεάν εδώ και αιώνες και -να τα ζητήσουμε με την συμβολή της ελληνικής ομογένειας σ’ όλο τον κόσμο
  • Οι Γερμανοί – μέλη της Ομάδας Εργασίας για το Δίστομο καλούν τους Έλληνες «Αγανακτισμένους» να σταθούν δίπλα τους και να απαιτήσουν την απόσυρση της γερμανικής προσφυγής στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης κατά της απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ιταλίας, η οποία δικαίωσε τους πολίτες του Διστόμου στο αίτημά τους για αποζημίωση για τη ναζιστική θηριωδία.
  • Επίσης, οι Γερμανοί πολίτες θα πάνε στο Δίστομο, στις 10 Ιουνίου, για να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις για τη θλιβερή επέτειο της σφαγής.
  • Για να κινητοποιηθεί σωστά ο ΟΗΕ, καλούμε τους λαούς να θέσουν τους όρους που πρέπει να πληροί ο Οργανισμός για να είναι ωφέλιμος. Να μην μπορεί να λειτουργεί διαφορετικά.