Πανελληνισμός

 
  • Διασύνδεση Ελλήνων από διαφορετικές χώρες. Με αυτό τον τρόπο διευκολύνονται οι διαπροσωπικές σχέσεις μεταξύ των Ελλήνων και δημιουργείτε ως ένα βαθμό ο λεγόμενος «Οικουμενικός Ελληνισμός»
  • Προσέγγιση ταλέντων Ελληνικής καταγωγής από τις Ελληνικές αρχές μέσω υποτροφιών (όχι απαραίτητα από κρατικά ιδρύματα) και η δημιουργία παγκόσμιων «Αγγελιοφόρων». 
  • Άμεση και συνεχής παροχή πληροφοριών και υλικού διαφήμισης και κρατικής διαφώτισης σε Έλληνες ομογενείς επιστήμονες και μέλη συλλόγων που ασχολούνται με Εθνικά θέματα. Διεξαγωγή ειδικών σεμιναρίων για θέματα εθνικής στρατηγικής σε Έλληνες ομογενείς δημοσιογράφους και λομπίστες.
  • Προσέγγιση «Φιλελλήνων» με πολυποίκιλους τρόπους ώστε να αποτελέσουν αγωγοί καλής έξωθεν μαρτυρίας σε διεθνή κέντρα. 
  • Εκμάθηση της Ελληνικής γλώσσας πάση θυσία σε όλες τις γενιές ομογενών με αρωγή του Ελληνικού κράτους.
  • Παραγωγή σύγχρονου οπτικοακουστικού υλικού με εμπορικά πρότυπα που θα διαφημίζει τον Ελληνικό τρόπο ζωής και τα επιτεύγματα των Ελλήνων όλων των εποχών. Πετυχημένα παραδείγματα υπάρχουν βλέπε «Cool Britannia», οι εκστρατείες της Ιρλανδίας τα τελευταία 20 χρόνια, Κινεζική διαφήμιση κ.τ.λ.
  • Μεγάλη έμφαση στην εκπαίδευση μελλοντικών ηγετών που θα υποβοηθούνται να στελεχώσουν οργανισμούς των χωρών όπου ζουν αλλά και διεθνών.
  • Δημιουργία τμημάτων προώθησης ομογενών στο υπουργείο εξωτερικών και συγκρότηση Task Force που θα προστατεύει τα Ελληνικές κοινότητες στο εξωτερικό από τις αρμόδιες Ελληνικές αρχές ασφαλείας αλλά και τους επιχειρηματικούς οργανισμούς. Παρόμοιες αρχές υπάρχουν στο Ισραήλ, τη Κίνα, Ταϊβάν, την Ιαπωνία και άλλες χώρες. Είναι ενδεικτικό ότι κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’90 στην Αυστρία και την αναζωπύρωση των νεοναζιστικών επιθέσεων εναντίων Εβραίων, δημιουργήθηκε η λεγόμενη «Jewish Police» η οποία σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα απάλλαξε τη κοινότητα της από αυτήν την απειλή… Άραγε οι πολυπληθείς.
  • Διασφάλιση διαχρονικού πολιτισμού των Ελλήνων απανταχού της Γης, ως θα προωθηθεί η ηγετική θέση της Ελλάδος, την οποία μπορεί να ενδυναμώσουν και οι Έλληνες της διασποράς, στους τομείς της Επιστήμης, της Παιδείας, της Οικονομίας, της Τεχνολογίας (Τέχνη του «Λόγου» δηλ. του ΝΟΥ) και της Επιχειρηματικότητας.
  • Απαίτηση πνευματικών δικαιωμάτων απανταχού της Γης, όπου υπάρχει Ελληνικό Πολιτισμικό στοιχείο, Ελληνική κληρονομιά, Αρχαίος Ναός, Ελληνικά μνημεία, αρχαία γραμματεία, αρχαίες γραφές, πρωτότυπα κείμενα ελληνικά σύμβολα και εν γένει οτιδήποτε Ελληνικό υπάρχει, που ανήκουν στην Ελλάδα και στον Ελληνισμό και είναι Κληρονομιά ΜΟΝΟΝ των Αυτοχθόνων Ελλήνων.