Μόρια 2016 - www.patriotikos-syndesmos.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Μόρια 2016

Κατά  τη διάρκεια της επισκέψεως του Προέδρου του Πατριωτικού Συνδέσμου κ.  Ιωάννη Μαλταμπέ εις τη νήσο Λέσβο, την 09 Ιουνίου και 10 Ιουνίου 2016,  επισκεπτόμενος μεταξύ άλλων και το hot spot μεταναστών που είναι στο  χωρίο Μόρια, ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου προέβη στην παρακάτω  δήλωση.

Είναι πρόγραμμα των  εξουσιαστών της Ελλάδος να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την  προσπάθεια εξαφάνισης του Ελληνικού έθνους που παρακολουθούμε να  τελείται συστηματικά τα τελευταία χρόνια με αντιλαϊκά μέτρα, επιβολή  μνημονίων, δυσβάστακτων φόρων και μεταξύ των άλλων την μαζική εισροή  αλλοεθνών από την ισλαμική Αφρική, τη Συρία καθώς και όλες τις ισλαμικές  περιοχές του κόσμου και μάλιστα οι περισσότεροι εξ αυτών να είναι  ακραιφνείς ισλαμιστές.

Κάθε  οικονομική δραστηριότητα με πρώτη τον τουρισμό στη Λέσβο έχει  καταποντιστεί καθώς επίσης αυξήθηκε κατακόρυφα στο ντόπιο πληθυσμό το  αίσθημα πλήρους ανασφάλειας . Οι συγκρούσεις θα εντείνονται, όσο ο  κλεισμένος στο στρατόπεδο και πλήρως απένταρος σε λίγο πληθυσμός, των  εισελθόντων παράνομα στην χώρα, θα βλέπει αυτό το απόλυτο αδιέξοδο στο  οποίο έχουν περιέλθει πιστεύοντας τους δουλεμπόρους, που έταζαν την  επαγγελία της Δυτικής και Βόρειας Ευρώπης κατ’ εντολή των αληθινών  αφεντικών τους, πέραν του Ατλαντικού. Των ίδιων αφεντικών που εξυμνούν  τον υπάλληλο τους Τσίπρα ως μεγάλο ηγέτη που θα σώσει την Πατρίδα μας.

Όπως  είναι τώρα η κατάσταση μόνον εκ της προσφυγής στον Ο.Η.Ε. μπορεί να  αντιμετωπίσει η Ελλάδα το μεταναστευτικό πρόβλημα που της «φόρτωσαν»  στην προσπάθεια επιβολής στη χώρα μας της νέας τάξης πραγμάτων, όπως από  τη δεκαετία του ‘70 ήδη ο «προφήτης» Χένρυ Κίσσινγκερ είχε κατ’ εντολήν  των εξουσιαστών σχεδιάσει.

Οι  πολιτικοί αρχηγοί της χώρας που επιμένουν στην πολιτική της καταστροφής  του Εθνικού ιστού, δεν πετυχαίνουν τίποτα παραπάνω από το ρεζίλεμα τους  και την απαξίωση από τους οπαδούς και ψηφοφόρους τους. Αποδεικνύοντας  επίσης ότι ποτέ οι ίδιοι δεν αυτοπροσδιορίστηκαν αληθινά ως Ελληνικού  γένους αλλά απλώς το επικαλούνταν όπως τα «θα» και «θα» του παρελθόντος  και τις πολιτικές τους που οι ίδιοι ποτέ δεν πίστεψαν.
Επιστροφή στο περιεχόμενο