Μετάβαση στο περιεχόμενο
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
 
           O Πατριωτικός Σύνδεσμος διοργάνωσε την 1η Ημερίδα  «Για μια Πατριωτική Διακυβέρνηση»  που διεξήχθει διαδικτυακά στις 11 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 11.00 π.μ., με τις παρακάτω εισηγήσεις- θέματα συζήτησης:
 
Οι ομιλητές – εισηγητές και οι συμμετέχοντες προέρχονται από Πολιτικά Κόμματα και από  συναγωνιστικούς Πατριωτικούς Δημοκρατικούς Πολιτικούς σχηματισμούς.
 
Πρόεδρος της Ημερίδας ο επίτιμος Πρόεδρος της ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Μανώλης Μηλιαράκης,  και εισηγητής του θέματος «Ο σύγχρονος Χριστιανικός πολιτικός λόγος».
 
Ο Ιωάννης Μαλταμπές, Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ εισηγητής του θέματος «Δημοκρατική λειτουργία – Θεσμική κατοχύρωση Ατομικών δικαιωμάτων σε μία Εθνική Ελληνοχριστιανική κοινωνία».
 
Ο Εμμανουήλ Κώνστας, Γ.Γ. του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ,εισηγητής του θέματος «Το Ελληνικό Έθνος σε όλο τον κόσμο. Απόδημος Ελληνισμός και Αλύτρωτες Πατρίδες. Το καθήκον ενός εθνικού κράτους»
 
Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, από την «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ» εισηγητής του θέματος «Ορθόδοξη Οικονομία για μια Βιώσιμη Αειφορική Ανάπτυξη»
 
Ο Νικόλαος Ταμουρίδης, Αντιστράτηγος ε.α., Επίτιμος Α΄ Υπαρχηγός ΓΕΣ εισηγητής του θέματος     «Εθνική Στρατηγική και ένοπλες δυνάμεις»  
 
Ο Βασίλης Κατηνιώτης, Κυβερνήτης της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ εισηγητής του θέματος «Πολιτική και αμαρτία - Το Εκπαιδευτικό σύστημα από το 1974 ως βασικός πυλώνας Εθνοαποδόμησης του Ελληνικού κράτους»
 
Συντονιστής  ο Αντιπρόεδρος της Ημερίδας, Φώτης Μ. Πλατανίδης, από την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.
Παρεμβάσεις από τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Ζερβό της ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, τον Γραμματέα  κ. Θεόδωρο Παντούλα και τον κ. Αλέξανδρο Αρβανιτάκη της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.
Ολόκληρη η ημερίδα μεταδόθηκε  ζωντανά από το κανάλι ΕΛΕΎΘΕΡΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ και  από το AntonioNews.
Επιστροφή στο περιεχόμενο