Κοινωνία - Πατριωτικός Σύνδεσμος

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Κοινωνία


Ο Πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου απαντά στο γιατί η εκκλησία ενοχλήθηκε από το συμβάν της συναυλίας της Άλκηστις Πρωτοψάλτη έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός παραβίασε την άσκοπη μετακίνηση ενώ θεωρεί ότι η εκκλησία βρέθηκε σε διωγμό ύστερα από το παραπάνω συμβάν και υπογραμμίζει ότι η ιστορία με τον κορωνοϊό είναι βρώμικη.
enromiosini.gr
ΕΛΚΙΣ  κοπή βασιλόπιτας 2020
    
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 η κοπή της ετήσιας βασιλόπιτας του Ελληνορθόδοξου Κινήματος Σωτηρίας ΕΛΚΙΣ, στην αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου, Καραΐσκου 104 Πειραιάς.
Ο πρόεδρος κ. Μπακάλης αναφέρθηκε στα μεγάλα εθνικά και θρησκευτικά ζητήματα που ταλαιπωρούν την πατρίδα μας.
Ο πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου κ. Ιωάννης Μαλταμπές, όπουεπισήμανε την σπουδαιότητα της συνεργασίας των ελληνορθόδοξων πατριωτικών κινημάτων.
Εκδήλωση Ποντιακού Ελληνισμού

   

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου “Καπετάν Ευκλείδης” στις Αχαρνές παρουσιάστηκε το βιβλίο του προέδρου του Πανελληνίου Συνδέσμου Ποντίων Εκπαιδευτικών, Αντώνη Παυλίδη, “Χαλαμονή”,.. Συνέχεια
Όχι στην ηλεκτρονική ταυτότητα

Ομιλία του κ.Ιωάννη Μαλταμπέ Προέδρου του Πατριωτικού Συνδέσμου στην εκδήλωση για την Ηλεκτρονική Ταυτότητα του ΕΛΚΙΣ.

«Συμμετοχή του Πατριωτικού Συνδέσμου στην μεγάλη Πανελλαδική Συγκέντρωση με Θέμα: Όχι στην ηλεκτρονική ταυτότητα» που διοργανώθηκε από το ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΚΙΣ στα προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Αναρωτιόμαστε αν...
Αναρωτιόμαστε αν πραγματικά το κράτος μας λειτουργεί έστω και στοιχειωδώς, ή έχει παραδοθεί εξ ολοκλήρου στους επικυρίαρχους, μέσω των μνημονίων.
Στις 20/05/2016 ημέρα Παρασκευή καθώς και το Σαββάτο 21/05/2016 κανένας Έλληνας δε μπορούσε να ταξιδέψει στην Δήλο.
Όλα τα εισιτήρια, είχαν προπωληθεί σε 1200 εβραίους εκ των οποίων 300 συμμετείχαν σε ειδική τελετή στην αρχαία συναγωγή της Δήλου κατά την διάρκεια της πανσέληνου. Το μυστηριώδες πρόσωπο που την τέλεσε φρουρούσαν 18 οπλισμένοι. Κανένα απολύτως μέσο ενημέρωσης δεν ανέφερε τίποτα για το γεγονός και δεν αναρωτιόμαστε, όχι μόνο τι ρόλο παίζουν οι πολιτικοί μας, αλλά και οι ιδιοκτήτες των μέσων ενημέρωσης.
Αίτηση ακύρωσης κατά του νόμου ιθαγένειας

Ο πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου κ Ιωάννης Μαλταμπές  με τον κ. Ιωάννη Μπουλμέτη, σεβαστό συναγωνιστή από παλιά ο οποίος πάντα είχε μία ενωτική πρόταση για την κοινωνία. Τώρα πάμε πάλι μαζί στον Π.Σ. με τις συμβουλές του να είναι πολύτιμες. Στις 10 Μαΐου στο συμβούλιο επικρατείας ο Π.Σ. θα εκπροσωπήσει την αίτηση ακύρωσης κατά του νόμου της ιθαγένειας που ο κ. Μπουλμέτης άσκησε και ευελπιστούμε να νικήσουμε πάλι.

“Εαν ο Γιώργος ήταν στη ζωή θα πρωτοστατουσε στον Πατριωτικό Σύνδεσμο”

Ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου κ. Ιωάννης Μαλταμπές, ο κ. Φώτης Μπαμπάνης Εκπρόσωπος Τύπου του Πατριωτικού Συνδέσμου και η Λίλιαν Καραβιτάκη Τομεάχης Άμυνας του Πατριωτικού Συνδέσμου μαζί με την Καίτη Γκιόλβα, σύζυγο του μεγάλου εφευρέτη αειμνήστου Γεωργίου Γκιόλβα, η οποία ύστερα από σύσταση του Γεωργίου Πάλμου συνιδρυτή της παράταξης, θα συνδράμει ως Σύμβουλος του Προέδρου επί των Σλαβικών θεμάτων. Όπως η ίδια δήλωσε “Εάν ο Γιώργος ήταν στη ζωή θα πρωτοστατούσε στον Πατριωτικό Σύνδεσμο”.

 Θεατρική Παράσταση του Νίκου Καλογερόπουλου
«Ζωντανή αντίσταση στο κέντρο της Αθήνας» χαρακτήρισε ο κ. Ιωάννης Μαλταμπές, τη μουσική παράσταση “Ωδή στον άγνωστο πολίτη/ Ο ΄΄κανένας – ο καθένας” του Νίκου Καλογερόπουλου.
Μια ωδή με λαϊκά άσματα, αφιερωμένη ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΛΙΤΗ που κατέθεσε την ψυχή του, την περιουσία του, την ελπίδα του, όχι όμως και την αξιοπρέπεια και τα όνειρά του.
Στην παράσταση μαζί με τον Νίκο Καλογερόπουλο παίζουν οι “Αποροι άρχοντες” και τα σκηνικά επιμελήθηκε η “Ταραντούλα”.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το 10% των εσόδων πηγαίνει για στους άστεγους, μαζί με ρούχα – τρόφιμα και άλλα είδη.

Ο Ιωάννης Μαλταμπές στην ERTOPEN

“ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ”
Στην εκπομπή «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι», προσκεκλημένος του Γ. Κόκκα και Ι. Καρακώστα,  ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου Ιωάννης Μαλταμπές σχολίασε την επικαιρότητα εκφράζοντας τις θέσεις της παράταξης για το προσφυγικό καθώς και για τις ακραίες θρησκευτικές και πολιτικές εκφάνσεις φανατισμού θρησκευτικού και πολιτικού, που αναδύονται εν καιρώ κρίσης όπως ο θρησκευτικός φονταμενταλισμός και ο φασισμός – ναζισμός. Παρέμβαση επίσης έγινε από τον Γεώργιο Μακρή, αρθρογράφο στην Ελεύθερη Ώρα και συνεργάτη του κ. Μαλταμπέ.Ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου κ. Ιωάννης Μαλταμπές, με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Χρυσοσπηλαιωτίσσης στην Αιόλου

© 2020 Πατριωτικός Σύνδεσμος
Κατασκευή - Σχεδίαση: Συλλογικό Έργο Πατριωτικού Συνδέσμου
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού