Εθνικά - Πατριωτικός Σύνδεσμος

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Εθνικά

www.ellinikiantistasi.gr
.....΄΄Μια πατριωτική ηγεσία είναι αναγκαίο να αναδειχθεί επειγόντως για να δώσει ένα ολιστικό όραμα σε εθνικό, πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό και αμυντικό επίπεδο, προκειμένου να προετοιμάσει την αντίσταση του Ελληνισμού απέναντι στην υπαρξιακή απειλή που αντιμετωπίζει΄΄.

Αν θέλουμε να επιβιώσει ελεύθερο το γένος των Ελλήνων...ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Εκδήλωση της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος στην Παλαιά Βουλή
 

Συμμετοχή του Πατριωτικού Συνδέσμου την 1η Ιουλίου 2018 σε ειδική εκδήλωση της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος στην Παλαιά Βουλή με θέμα: «ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ & ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΟΤΑΓΜΑΤΑ, ΝΕΑ & ΠΑΛΑΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΕΙΖΟΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ – ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ – ΟΙ ΗΠΑ, ΤΟ ΝΑΤΟ, Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε., ΓΑΛΛΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ κ.λπ.»...Συνέχεια
Α’ Εθνική Συνδιάσκεψη για την αντιμετώπιση της Συμφωνίας των Πρεσπών
 
Aπό τις 21 έως τις 23 Οκτωβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην Παλαιά Βουλή, Α’ Εθνικής Συνδιάσκεψης για την αντιμετώπιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, με σκοπό την ένωση των Παμμακεδονικών οργανώσεων, ώστε να καταπέσει η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών.
Στην Α’ Εθνική Συνδιάσκεψη ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου, κ. Ιωάννης Μαλταμπές ως εξουσιοδοτημένο μέλος της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας,  πρότεινε στο Σώμα των αντιπροσώπων και των μελών ένα συνολικό εθνικό σχέδιο δράσης βασισμένο σε ενιαίο σχέδιο και εθνική στρατηγική... Συνέχεια
Τα Εθνικά μας Θέματα και οι Επιλογές μας στη Σημερινή Γεωπολιτική και Γεωστρατηγική Συγκυρία

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018, στις 6.30μ.μ στην Αίθουσα Παναρκαδικής Ομοσπονδίας, Τζωρτζ 9, Πλ. Κάνιγγος Αθήνα η εκδήλωση «Τα Εθνικά μας Θέματα και οι Επιλογές μας στη Σημερινή Γεωπολιτική και Γεωστρατηγική Συγκυρία» με προσκεκλημένους τους έγκριτους ομιλητές κ.κ. Περικλή Νεάρχου, Πρέσβη ε.τ., Σταύρο Καρκαλέτση, Ιστορικό, Συγγραφέα Αμυντικό Αναλυτή και συντονιστή τον δημοσιογράφο Μανώλη Μηλιαράκη, Επίτιμο Πρόεδρος της Χριστιανικής Δημοκρατίας. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Κίνημα Πολιτών για τα Εθνικά Θέματα με συνδιοργανωτές τα κόμματα Χριστιανική Δημοκρατία, Πατριωτικό Σύνδεσμο και Ελληνική Χριστιανική Ένωση...Συνέχεια
1η Πατριωτική Συνέλευση


 Την 18η Μαρτίου 2017, έλαβε χώρα στην Αθήνα η 1η Πατριωτική Συνέλευση που  αποφάσισε:
1. Ότι η κατάσταση της Πατρίδας μας έχει φτάσει σε πολύ επικίδυνο σημείο για το μέλλον του Ελληνισμού και κάθε καθυστέρηση εθνικής και κοινωνικής αντίδρασης στα σχέδια της ΝΠΤ αποτελεί παραδοχή ήττας και συμβάλλει στην διευκόλυνση των σχεδίων της φαύλης και προδοτικής άρχουσας τάξης.
2. Οτι το Ενιαίο, Πανελλήνιο, Δημοκρατικό, Κοινωνικό, Πατριωτικό Πολιτικό Κίνημα, είναι...Συνέχεια
Ελληνοορθοδοξία και Δημοκρατία
          
“Ελληνοορθοδοξία και Δημοκρατία είναι οι μόνοι  βασικοί πυλώνες για την θεμελίωση ενός σύγχρονου και κυρίως αληθινού  Πατριωτικού Κινήματος στην πράξη”.
Αναλύοντας τους δύο ως άνω βασικούς άξονες πάνω στους οποίους μπορεί να στηριχθεί και να σχεδιαστεί η πολιτική ενός κινήματος σωτηρίας της Πατρίδας μας, αναφέρθηκε ο κ. Ιωάννης Μαλταμπές στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Πολιτικός Φορέας ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ στην Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μετέωρα στην Πολίχνη, όπου εκπροσωπούσε, ως μέλος, την Προσωρινή Εκτελεστική Γραμματεία του Πατριωτικού Κινήματος Αττικής καθώς και ως Πρόεδρος, τον Πατριωτικό Σύνδεσμο.
Στην ομιλία του επεσήμανε την αναγκαιότητα ύπαρξης κοινών χαρακτηριστικών όλων όσων,  συλλογικοτήτων ή ανεξάρτητων προσωπικοτήτων, θέλουν να ενωθούν και να συνεργαστούν ισότιμα κάτω από την ομπρέλα του Πατριωτικού Κινήματος. Συγκεκριμένα ανέφερε “Εάν αυτοί που θέλουν να ενωθούν, που είναι στην διαδικασία ενότητας, δεν έχουν κοινή θεώρηση όσον αφορά στο τι εννοούμε πατρίδα και ελληνισμός δεν έχει νόημα να παλεύουμε”.
“Τι σημαίνει πατρίδα και ελληνισμός” είπε ” είναι κάτι που αναφέρεται στις πηγές της Ελληνικής Γραμματείας τα τελευταία 3000 χρόνια και δεν το διαπραγματευόμαστε με οποιονδήποτε, οπουδήποτε, όσες φορές κι αν προσπαθήσει ο αντίπαλος, που είναι ο δήθεν πατριωτισμός, να μας παρασύρει αλλού, εκτός από την απελευθέρωση  της παρτίδας, του έθνους και του λαού που είναι το μόνο ζητούμενο. Όσες από τις δυνάμεις, δεν αποδέχονται την Ελληνοορθοδοξία που σημαίνει Δημοκρατία και Ελευθερία δεν έχουν θέση κοντά μας. Εμείς θα πρέπει να επιλέξουμε με ποιούς θα πάμε.”
Κλείνοντας τόνισε ότι οι Ελληνίδες και οι Έλληνες που συμμετέχουν στην διαχρονική γνώση, στο τι σημαίνει η έννοια και τι είναι η δική μας πατρίδα και θέλουν να πείσουν την κοινωνία που υποφέρει, ότι υπάρχει ένα πολιτικό εγχείρημα που βασίζεται στην Ελληνοορθοδοξία και την Δημοκρατία θα πρέπει να έρθουν να αναλάβουν ενεργό ρόλο, ώστε να πείσουμε ότι υπάρχει δυναμική και ελπίδα”.
 
10ο Συνεδριο του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα (ΕΣΔΟΓΕ)

Στο 10ο Συνέδριο του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα [ΕΣΔΟΓΕ] που πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 στο Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών, στην Αθήνα, παρέστησαν εκπρόσωποι του Πατριωτικού Συνδέσμου που συμμετέχουν και στην ευρύτερη πατριωτική κίνηση «Ελεύθεροι Ενωμένοι Έλληνες»... Συνέχεια
Η Ελλάδα γράφεται με Ε και όχι με €
 
Εφτά χρόνια τώρα γίνεται η προσπάθεια να υποτάξουν τους Έλληνες με οικονομικά μέτρα  που προκαλούν την απορία σε όλους τους λογικούς ανθρώπους ανά τον κόσμο. Εφαρμόζουμε μέτρα που δεν πιστεύουμε, μέτρα που όλοι ξέρουν και παραδέχονται ότι είναι υφεσιακά, μέτρα που μέλη της ίδιας της κυβέρνησης μετά την υπογραφή τους, τα χαρακτήρισαν αντισυνταγματικά, αλλά για κάποιο λόγο όλα είναι οικονομικά σωστά και για το καλό μας πρέπει να επιβληθούν. Έτσι καταντήσαμε να κρέμεται η ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας από τη πολιτική ιδεολογία ανθρώπων που ούτε οι ίδιοι δεν πιστεύουν. Ζούμε τη πρώτη φορά αριστερά αλλά άραγε άλλαξε κάτι; Το χρέος της χώρας μας όλο και μεγαλώνει, η ανεργία είναι σταθερά πάνω από το 25% και η ποιότητα ζωής του Έλληνα όλο και χειροτερεύει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ πρέπει να πούμε... Συνέχεια
Μόρια  2016

Κατά τη διάρκεια της επισκέψεως του Προέδρου του Πατριωτικού Συνδέσμου κ. Ιωάννη Μαλταμπέ  εις τη νήσο Λέσβο,  την  09 Ιουνίου και 10 Ιουνίου 2016, επισκεπτόμενος  μεταξύ άλλων και το hot spot μεταναστών που είναι στο χωρίο Μόρια, ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου προέβη στην παρακάτω δήλωση.
Είναι πρόγραμμα..Συνέχεια

Ποιοι οι προδότες φανερά πλέον;

Ποιοι οι προδότες φανερά πλέον;
Όσοι δε νοιάζονται για τον Έλληνα του μέλλοντος.
Ποιοι πίσω από τους προδότες;
Όσοι φανερά πολεμούν τον Έλληνα του παρόντος με τόσο μίσος και τόση απρόκλητη επίθεση στο είναι του.
Ποιος ξέρει να μας πει, πώς εννοούν η κυβέρνηση και οι τράπεζες την αυτονόητη παγκοσμίως μείωση των ιδιωτικών δανείων λόγω της πρωτοφανούς οικονομικής κατάρρευσης;... Συνέχεια
© 2020 Πατριωτικός Σύνδεσμος
Κατασκευή - Σχεδίαση: Συλλογικό Έργο Πατριωτικού Συνδέσμου
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού