Ποιοι οι προδότες φανερά πλέον; - www.patriotikos-syndesmos.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ποιοι οι προδότες φανερά πλέον;
Όσοι δε νοιάζονται για τον Έλληνα του μέλλοντος.

Ποιοι πίσω από τους προδότες;
Όσοι φανερά πολεμούν τον Έλληνα του παρόντος με τόσο μίσος και τόση απρόκλητη επίθεση στο είναι του.
Ποιος ξέρει να μας πει, πώς εννοούν η κυβέρνηση και οι τράπεζες την αυτονόητη παγκοσμίως μείωση των ιδιωτικών δανείων λόγω της πρωτοφανούς οικονομικής κατάρρευσης;

Ανάλογη μείωση των δόσεων του κεφαλαίου με τη μείωση του τζίρου του δανειολήπτη θα απαντούσατε όλοι ακόμη και οι μη γνωρίζοντες μαθηματικά. Ιδίως πρώτιστα μείωση έως μηδενισμού του επιτοκίου θα έλεγε ένας πιο ειδικός. Αφού δεν έχεις να πληρώσεις με το τρέχον επιτόκιο σου, το μειώνω έστω για πρόβλεψη 2 έως 5 έτη να σε διευκολύνω, όταν μάλιστα τα διεθνή επιτόκια δανεισμού είναι κολλημένα κοντά στο μηδέν 5 χρόνια τώρα.

Όμως οι Έλληνες που δε μπορούμε να πληρώσουμε τις παλιές δόσεις λόγω κατάρρευσης της ιδιωτικής οικονομίας είμαστε αναγκασμένοι να θεωρούμαστε συνεργάσιμοι να παραιτούμαστε από τις παλιές συμβάσεις με επιτόκια 1% και να υπογράφουμε νέες με χαμηλότερες δόσεις για 2 έως 3 χρόνια αλλά με επιτόκιο 2% και πάνω για όλη τη διάρκεια που απομένει στα δάνεια. Δηλαδή όχι διευκόλυνση αλλά καθαρός μαυραγοριτισμός. Σου δίνω ανάσα τώρα για να σε πάρω δούλο μαζί με τους απογόνους σου όποτε θέλω.

Είναι άνανδρο να πολεμάς έναν λαό με την έγκριση του, που την υφαρπάζεις από την προδοτική ηγεσία που εσύ έχεις οργανώσει από αιώνες να σε υπηρετεί ως πολιτικό σύστημα.
Οι δικαστές του κοντινού μέλλοντος θα δικάσουν πάλι δοσίλογους ξένους και ντόπιους αλλά μέχρι τότε πόσοι θάνατοι εκούσιοι και ακούσιοι θα αφήσουν παιδιά ορφανά αποτελέσματα μιας νέου είδους εθνοκάθαρσης;
Προδότες οι αρχηγοί του έθνους και αρχηγοί οι έτοιμοι από χρόνια προδότες που δεν πιστεύουν σε αυτό το έθνος γιατί απλώς έχουν αλλάξει τα ονόματα των προγόνων τους σε Ελληνικά.

Ιωάννης Α. Μαλταμπές
Πρόεδρος Πατριωτικού Συνδέσμου
Επιστροφή στο περιεχόμενο