Πολιτική - Πατριωτικός Σύνδεσμος

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Πολιτική

Ευρωεκλογές 2019

Καθαρή πατριωτική επιλογή
Πατριωτικός Σύνδεσμος   -   Εθνικό Μέτωπο   -   Λιοντάρια Συνέργεια για την Ελλάδα

Σε μία περίοδο έντονων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και αλλαγής των συσχετισμών των δυνάμεων, η εφαρμογή ανεξάρτητης οικονομικής και εξωτερικής πολιτικής, στο πλαίσιο μίας ισότιμης συνεργασίας των χωρών της Ευρώπης αποτελεί κυρίαρχο πρόταγμά μας για την δημιουργία της Ευρώπης των ισχυρών εθνών κρατών στη βάση της εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας τους.
Η διαδικασία αποχώρησης της Βρετάνιας «Brexit» από την Ε.Ε. δείχνει ότι το ευρωσύστημα δεν μπορεί πλέον να μεταρρυθμιστεί, απεναντίας πρέπει να ανατραπεί και να επαναθεμελιωθεί, με απεγκλωβισμό των χωρών και αναζήτηση κατάλληλων μορφών επωφελούς συνεργασίας.
Οι δραματικές εμπειρίες από την εφαρμογή των μνημονίων, τα αδιέξοδα της ευρωζώνης ως απόρροια της εξαρχής σαθρής οικοδόμησης της Ο.Ν.Ε. χωρίς ενιαία οικονομική πολιτική των κρατών που συμμετέχουν, με την χρήση του ίδιου ακριβού νομίσματος «ευρώ» από τις οικονομικά ισχυρές και αδύναμες χώρες, έχουν διαμορφώσει ένα νεοφιλελεύθερο «φρούριο» που δεν απηχεί τις προσδοκίες και τα οράματα των ευρωπαϊκών λαών, αλλά πλήττει καίρια τα συμφέροντά τους και πάνω απ΄όλα την εθνική και λαϊκή κυριαρχία τους.
Κυρίαρχη αντίθεση για την Ελλάδα είναι η νέα τάξη πραγμάτων, δηλαδή η διάλυση του έθνους – κράτους, η αποχριστιανοποίηση, η οικονομική και διοικητική κατοχή των ξένων κέντρων εξουσίας. Στόχος μας είναι η ανάκτηση της εθνικής – λαϊκής κυριαρχίας, η διάσωση και ανάδειξη του εξελισσόμενου, αλλά ακλόνητου στις πνευματικές αξίες Ελληνορθόδοξου προτύπου ζωής και της πολιτιστικής κληρονομιάς.
Για να βοηθήσουμε την πατρίδας μας,.. Συνέχεια
 • ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ – ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ
 • Η σύμβαση δανειακής διευκόλυνσης που συνοδεύεται από το Μνημόνιο και η σύμβαση της Ελλάδας με το Δ.Ν.Τ. στερεί από την δανειολήπτη-Ελλάδα κυριαρχικά δικαιώματα και ορίζει εφαρμοστέο το Αγγλικό Δίκαιο. Έξοδος από το ΔΝΤ, μνημόνιο και αξιοποίηση του εθνικού πλούτου (πνευματικού και υλικού) προς όφελος των ελλήνων, χωρίς να γίνει ξεπούλημα της χώρας. Αποδέσμευση συνεπώς της χώρας από τραπεζικούς μηχανισμούς με ακύρωση από ισχύος του αντισυνταγματικού μνημονίου.
 • Παύση μέτρων λιτότητας
 • Στη «λύση» της «αναδιάρθρωσης του χρέους» που θέλουνε για εμάς, χωρίς εμάς, εμείς επιλέγουμε την αναδιάρθρωση του κόσμου όπου ζούμε, την αναδιάρθρωση της ζωής μας, διότι αυτό που τελικά χρεοκόπησε, δεν είναι τα νούμερα και οι εξισώσεις που εμφανίζονται σε σχεδιαγράμματα που δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν στις ζωές μας.
 • Θέλουμε πολιτικό και διαχειριστικό έλεγχο, ώστε να ξέρουμε όλοι πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο και να τιμωρηθούν για Εθνική Προδοσία και κλοπή, όσοι κακοδιαχειρίστηκαν, λεηλάτησαν εθνικούς λογαριασμούς ή ξεπούλησαν δημόσια περιουσία. Όλα αυτά, αρνούμενοι πάντα το σύνολο του χρέους, ως επαχθές για τον λαό και προϊόν απάτης κι όχι να δούμε ποιο τμήμα του θα πληρώσουμε.
 • Νέο πρόγραμμα με στόχο την οικονομική αυτάρκεια.
 • Το χρήμα και τα νομίσματα όλου του κόσμου θα γίνουν ξανά δημόσια εργαλεία. Οι βουλιαγμένες, σήμερα τράπεζες να γίνουν αυτοδιοικούμενα εργαλεία διακίνησης του χρήματος.
 • Παρότρυνση της πολιτείας προς επενδυτές μέσω οικονομικών και φορολογικών κινήτρων για την δημιουργία βιομηχανικών-βιοτεχνικών μονάδων στην επαρχία, με στόχο την επανενεργοποίηση της ανάπτυξης αυτών των τομέων.
 • Ανάπτυξη βιοκαλλιεργειών και αγροτικών συνεταιρισμών σε όλη την Ελλάδα και παροχή επιδοτούμενων προγραμμάτων προς αγρότες, κτηνοτρόφους, παραγωγούς, ιχθυοτρόφους, με σκοπό την επανενεργοποίηση και ανάπτυξή τους. Αξιοποίηση ορυκτού, υποθαλάσσιου πλούτου της χώρας, φροντίδα και προστασία ειδών-ζώων προς εξαφάνιση, καθώς και του φυσικού πλούτου της Ελλάδας σε φυτά, βότανα.
 • Η αναδόμηση κοινωνικού κράτους και η υποστήριξη των ασθενέστερων στρωμάτων αποτελεί προτεραιότητα καθώς και η ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων των τοπικών συλλογικοτήτων και της αυτοδιοίκησης. Ένα λαϊκό μετοχικό σύστημα συνεταιρισμών είναι το κλειδί για την ενίσχυση κάθε τοπικής παραγωγής. Νέο Πρόγραμμα με στόχο την οικονομική αυτάρκεια παραγωγής αγαθών για να απαγκιστρωθούμε από τις αναγκαστικές εισαγωγές.
 • Δίκαιη φορολόγηση όλων των πολιτών βάσει του πραγματικού εισοδήματός τους, με βραχυπρόθεσμο στόχο τη μείωση της απόστασης των κοινωνικών τάξεων μεταξύ τους και την αποκατάσταση της ιδέας του πολίτη για το χρήμα, υπενθυμίζοντας του ότι αποτελεί μέσο συναλλαγής και όχι αυτοσκοπό.
 • Έλεγχο όλων των δημοσιών δαπανών σε κάθε τομέα του κράτους μέσω τακτικού εξονυχιστικού ελέγχου από αρμόδιους μηχανισμούς...Συνέχεια
Η εξέλιξη των πολιτικών ιδεολογιών
 Ιωάννης Μαλταμπές
Πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου
Στις σύγχρονες κοινωνίες, μετά τη βιομηχανοποίηση τα άτομα μετατρέπονται από παραγωγοί σε καταναλωτές, ενώ ο ατομικισμός αντικαθιστά την ταξική, θρησκευτική και εθνοτική αφοσίωση. Στις μεταμοντέρνες κοινωνίες δημιουργούνται νέα ιδεολογικά μορφώματα, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τον «μεταφιλελευθερισμό», τον «μεταμαρξισμό, τη «σοσιαλδημοκρατία» και «νέα-σοσιαλδημοκρατία».
Ο σοσιαλισμός για παράδειγμα ως ιδεολογία και πολιτική πεποίθηση, όπως αναφέραμε παραπάνω αποτελεί ένα σύνολο θεωριών και επιμέρους ιδεών με σημαντικότερες την κοινότητα, τη συνεργασία, την ισότητα, την ικανοποίηση των ανθρώπινων αναγκών και την κοινοκτημοσύνη. Πρωταρχικό μέλημα είναι η αναδιανομή του πλούτου με βάση την αρχή της ισότητας, ώστε να διασφαλιστεί η κοινωνική συνοχή.
Η σοσιαλδημοκρατία διανύει τις τελευταίες δύο δεκαετίες σοβαρή κρίση, η οποία πηγάζει από τη μεγάλη ιδεολογική μετατόπιση και τον μετασχηματισμό της που ξεκινάει στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και επιταχύνεται στις δεκαετίες 1970 και 1980, με κορύφωση τη δεκαετία του 1990, όπου έπαψε πλέον να είναι μία αριστερή δύναμη. Χαρακτηριστικά παραδείγματα ιδεολογικής μετατόπισης θεωρούνται οι σοσιαλδημοκρατίες των Μπλερ, Ντ’ Αλέμα και Σημίτη.
Οι ιδεολογίες βοηθούν τα άτομα, τις ομάδες και τις κοινωνίες να αντιληφθούν καλύτερα τον κόσμο στον οποίο ζουν. Παρέχουν μία γλώσσα πολιτικού λόγου και διαμορφώνουν τον τρόπο που σκεφτόμαστε και λειτουργούμε. Σε έναν κόσμο ανταγωνιστικών αληθειών, οι ιδεολογίες μας προμηθεύουν με διανοητικούς χάρτες του κοινωνικού κόσμου, βοηθούν στην εγκαθίδρυση της σχέσης μεταξύ ατόμων – ομάδων από τη μια πλευρά με την ευρύτερη δομή της εξουσίας από την άλλη. Γι’ αυτό τον λόγο έχουν χωριστό ρόλο είτε στη διατήρηση της κυρίαρχης δομής της εξουσίας, απεικονίζοντάς την ως δίκαιη, φυσική, νόμιμη ή οτιδήποτε άλλο θέλουν, είτε στην εξασθένιση και στην αμφισβήτησή της, υπερτονίζοντας τις αδικίες ή τις ανομίες της στρέφοντας παράλληλα την προσοχή του κόσμου σε εναλλακτικές δομές εξουσίας...Συνέχεια

Ελεύθεροι Ενωμένοι Έλληνες

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση των Ελεύθερων Ενωμένων Ελλήνων που έλαβε χώρα την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017 στο Ξενοδοχείο Hilton, στα πλαίσια του καθιερωμένου εκεί  για τις αρχές κάθε χρόνου τριήμερου πολιτικο-κοινωνικών δράσεων.
Η εκδήλωση αυτή με θέμα: «Για ένα Ριζοσπαστικό Πατριωτικό Κίνημα Αρχών» σηματοδότησε την έναρξη του δημόσιου διαλόγου και της ευρύτερης προετοιμασίας για τη σύγκλιση  Πανολομέλειας του Πατριωτικού Κινήματος το δεύτερο ήμισυ του μηνός Μαρτίου, με κύριο αντικείμενο το μετασχηματισμό του διάσπαρτου αυτού Κινήματος σε Ενιαία Πολιτική Οργάνωση.
Την εκδήλωση άνοιξε η συντονίστριά της κα Μαργαρίτα Στεφανή με μια σύντομη αλλά μεστή αναφορά στα κεντρικά χαρακτηριστικά ενος τέτοιου κινήματος, στο οποίο πρέπει να συνδυάζονται αρμονικά οι  κοινωνικές, ριζοσπαστικές και πατριωτικές ιδιότητες που επιζητεί η Ελληνική παράδοση και προσδοκά ο Λαός μας.
Ο πρόεδρος του Συντονιστικού Οργάνου των ε.ε.ε. κος Γιάννης Μαλταμπές ανέπτυξε στη συνέχεια το θέμα « Διεθνής και εσωτερική πολιτική επικαιρότητα » καταλήγοντας  στη διαπίστωση ότι έχουν ωριμάσει πλέον οι συνθήκες για την ίδρυση ενος αυθεντικού Δημοκρατικου – Πατριωτικού  Κινήματος Αρχών στη χώρα μας.
Ακολούθησαν τα μέλη του αυτού ως άνω  Συντονιστικού Οργάνου κ.κ. Γεώργιος Κόκκας με αντικείμενο « Το  προτεινόμενο ιδεολογικοπολιτικό πλαίσιο ενός τέτοιου Κινήματος » και Πέτρος Ανδρικόπουλος με θέμα « Η οργανωτική πρόταση που επιτάσσει η συγκυρία ».
Στην ελεύθερη συζήτηση που ακολούθησε και στη διατύπωση των συμπερασμάτων της   εκδήλωσης από τους ομιλητές πάνδημη υπήρξε η αποδοχή της πρότασης για τη συγκρότηση  πολυμελούς Κεντρικης Οργανωτικής Επιτροπής του Πατριωτικού Κινήματος με καθήκον τη συλλογική επεξεργασία της παραπέρα πολιτικής και οργανωτικής του πορείας.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη βεβαιότητα όλων όσων συμμετείχαμε σε αυτή ότι η περίοδος στην οποία μπαίνουμε, μπορεί να αποβεί με τη δική μας συμβολή σε θετικά κρίσιμη για το λαό μας και την Πατρίδα μας.
         

Στο Ράδιο Σύμπαν
Στο Ράδιο Σύμπαν, στον πρώτο σε ακροαματικότητα  Ελληνικό ραδιοφωνικό σταθμό της Αυστραλίας που εκπέμπει ζωντανά σε όλο τον κόσμο μέσω διαδικτύου μίλησε σήμερα 14 Νοεμβρίου 2016  στις 12.00 π.μ. ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου και της Σ.Ε. των “Ελεύθερων Ενωμένων Ελλήνων” κ. Ιωάννης Μαλταμπές.
Η ομιλία του επικεντρώθηκε στα καυτά ζητήματα της εσωτερικής και της διεθνούς  επικαιρότητας καθώς και στην προσπάθειας συνένωσης των Πατριωτικών Κινημάτων στην Ελλάδα σε ενιαίο πολιτικό φορέα,  που συντελείται με  στόχο την Αναγέννηση της Πατρίδας.
Για την ανάδειξη επίσης του ελληνικού πολιτισμού, της ιστορίας, της παράδοσης, της γλώσσας και της θρησκείας, ως εγγενών και αναπόσπαστων χαρακτηριστικών του ελληνισμού που μεταφέρουν, μέσω των Απόδημων Ελλήνων το φως του πνεύματος και της σοφίας παγκοσμίως.
Ενημέρωσε ακόμα τους ακροατές του σταθμού για την κατ΄αρχή συσπείρωση των Ελληνοκεντρικών – Πατριωτικών δυνάμεων της Πατρίδας μας γύρω από το πολιτικό σχήμα των ΄΄ Ελεύθερων Ενωμένων Ελλήνων΄΄ και τις επιχειρούμενες περαιτέρω διαδικασίες διεύρυνσης και ανάπτυξης του ελπιδοφόρου  αυτού νέου Κινήματος.
           Ο κ. Μαλταμπές απηύθυνε έκκληση στους ομογενείς να συμμετάσχουν με την δύναμη των οργανωμένων συλλογικοτήτων τους στην προσπάθεια αφύπνισης των Ελλήνων και συνένωσής στους σε ένα πατριωτικό δημοκρατικό κίνημα για την σωτηρία της Ελλάδας και του ελληνικού πνεύματος. Τόνισε τέλος την ανάγκη συμμετοχής των ομογενών στις Εθνικές εκλογές και την εκπροσώπησή τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Η ελληνική κοινωνικο-πολιτική εμπειρία κατά την περίοδο της Μεταπολίτευσης
Οι λόγοι της κοινωνικής και πολιτικής κρίσης που βιώνει η χώρα
 

Από το 1974 και μετά υπήρχε διάχυτη η προσδοκία ότι η χώρα θα έπρεπε επιτέλους να δυτικοποιηθεί. Γύρω από την εν λόγω προσδοκία διατυπώθηκαν διάφοροι λόγοι που ενίσχυαν την επιχειρηματολογία για την ευόδωση του στόχου. Οι πολιτικοί και ιδεολογικοί διαχωρισμοί της πολιτικής και κοινωνικής ζωής στην Ελλάδα από την περίοδο του Εμφύλιου πολέμου (1945-1948) έληξαν επίσημα με τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού πολιτικού συστήματος που σηματοδοτούσε μία νέα αναπτυξιακή πορεία για την Ελλάδα που θα περιελάμβανε μεταρρυθμίσεις στον τομέα της εκπαίδευσης και του κοινωνικού κράτους. Η ανανέωση και ο εκδημοκρατισμός της δημόσιας ζωής έφεραν στον δημόσιο διάλογο όρους όπως ίσες ευκαιρίες, κοινωνική δικαιοσύνη και πολιτικά δικαιώματα.

Ειδικότερα, μια σειρά από σημαντικές αλλαγές έφεραν τη χώρα πιο κοντά στην επιβληθείσα ως επιθυμητή πορεία προς τη νεωτερικότητα. Ο λόγος γίνεται κατά κύριο λόγο για την ελληνική οικονομία που μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, η Ελλάδα έπαψε να είναι αγροτική και κυρίαρχη οικονομική δύναμη αναδείχθηκε ο τριτογενής τομέας, ακολουθούμενος από ταχεία ανοδική κινητικότητα. Ωστόσο η Ελλάδα δεν εκβιομηχανίστηκε ποτέ σε βάθος και η κοινωνία εξακολουθούσε να διατηρεί τις προκαπιταλιστικές οικονομικές συμπεριφορές. Το δίπολο μεταξύ παράδοσης και νεωτερικότητας, ενώ κατά καιρούς άλλαξε μορφές, εντούτοις εξακολούθησε να ρίχνει τη σκιά του στον τρόπο με τον οποίο διαμορφώθηκε η ελληνική εθνική ταυτότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοστού αιώνα…Συνέχεια

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Κάλεσμα οριζόντιας συστράτευσης με στόχο την δημιουργία Πατριωτικού Κινήματος για την σωτηρία του Λαού και την Αναγέννηση της Χώρας απηύθυναν οι Γιάννης Μαλταμπές πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής. των “Ελεύθερων Ενωμένων Ελλήνων και τα μέλη της Γιάννης Παρασκευουλάκος, Μαργαρίτα Στεφανή και Πέτρος Ανδρικόπουλος σε εκδήλωση που διοργανώθηκε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 στο ξενοδοχείο “Βυζαντινό” στην Πάτρα από πατριωτικές ομάδες και άλλους, ανησυχούντες για τα πολιτικά πράγματα της χώρας, πολίτες της Πατρινής κοινωνίας.
Κοινή υπήρξε η διαπίστωση για την ανάγκη αντιμετώπισης της ολομέτωπης επίθεσης που δέχεται ο Ελληνικός λαός και συνολικά ο Ελληνισμός. H διαπίστωση επίσης ότι το εγχείρημα αυτό δεν μπορεί να ανατεθεί στο σαθρό και σε αποσύνθεση πολιτικό σύστημα της χώρας, ούτε στα εκτός κοινοβουλίου αρχηγοκεντρικά και συγκεντρωτικά αναχώματα και αναπαράγωγά του που διαγκωνίζονται για μερίδιο στη νομή της εξουσίας.
Στην ομιλία του ο κ. Ανδρικόπουλος αναφέρθηκε στην παρωχημένη πολιτική συνταγή των κομματικών σκευασμάτων, σύμφωνα με την οποία : Ο Αρχηγός ιδρύει το κόμμα, το οποίο ο λαός ψηφίζει και στη συνεχεία ο αρχηγός το διαπραγματεύεται μαζί με τους ψηφοφόρους του με τα εξωγχώρια κέντρα και το εγχώριο σύστημα εξουσίας με αντάλλαγμα μερίδιο νομής και την πολιτική του καρριέρα. “Αυτή”, όπως χαρακτηριστικά είπε, “είναι μία τακτική που μαζί και με άλλες παθογένειες οδήγησε στα σημερινά αδιέξοδα και επομένως δεν πρέπει να επαναληφθεί”.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Π. Ανδρικόπουλος. “Η πρόταση για την οποία συζητάμε είναι η δημιουργία οριζόντιου κινήματος της ίδιας της κοινωνίας για την ανόρθωση και την εξέλιξή της και όχι κάποιου κόμματος αρχηγικής δομής και πυραμιδικής η ακτινωτής οργάνωσης “.
Ο κ. Μαλταμπές επιπροσθέτως απέδωσε την αιτία των αποτελεσμάτων που ζούμε σήμερα στο γεγονός ότι “Η Ελλάδα μέχρι σήμερα δεν έχει κυβερνηθεί από Έλληνες που πιστεύουν στον Ελληνισμό”, ενώ ο κ. Παρασκευουλάκος παρουσίασε με τρόπο ανάγλυφο τις επαπειλούμενες δυσμενέστατες για την Ελληνική Κοινωνία και Οικονομία εξελίξεις.
Κλείνοντας κάλεσαν τους φορείς και τους πολίτες της Πατρινής Κοινωνίας να ανταποκριθούν στο κάλεσμα, δημιουργώντας το δικό τους όπως ο κ. Μαλταμπές τους παρότρυνε κοινωνικό-πολιτικό κύτταρο, ώστε να καθιερώσουν την μεταξύ τους, αλλά και με τα ανά την επικράτεια ανάλογα κύτταρα επικοινωνία. Τα παριστάμενα στην εκδήλωση επίλεκτα μέλη της Αχαϊκής Κοινωνίας, ανταποκρινόμενα σε αυτήν την παρότρυνση, ανέλαβαν να συγκαλέσουν μία διευρυνμένη επόμενη και για τα περαιτέρω συνάντησή τους.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ
Στη Λαμία 17.7.2016 παρέστη ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου και Πρόεδρος της Σ.Ε. των “Ελεύθερων Ενωμένων Ελλήνων” σε εκδήλωση που διοργάνωσε η πατριωτική συσπείρωση “Λιοντάρια” στο πλαίσιο των διεργασιών για την ένωση όλων των πολιτικών δυνάμεων σε ενιαίο πολιτικό φορέα με κοινές θέσεις και ιδεολογικοπολιτικό πλαίσιο. Από τη Σ.Ε. των “Ελεύθερων Ενωμένων Ελλήνων” συμμετείχε και ο κ. Ευάγγελος Μπάρκας. Ο κ. Μαλταμπες μεταξύ άλλων στην ομιλία του επεσήμανε την αναγκη για  Άμεση οργάνωση προσυνδιάσκεψης-σύσκεψεις συνδιαμόρφωσης των θέσεων του Πατριωτικού Δημοκρατικού χώρου ώστε η συνδιάσκεψη να γίνει για την πανυγυρική δημόσια διακήρυξη της Πατρίδας και τον στόχο να οργανωθεί ο χώρος με κοινές ιδεολογικές θέσεις και κυβερνητικές προτάσεις.
 
20 Μαρτίου 2016
Ο κ. Ιωάννης Μαλταμπές Πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου είναι ο νέος Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Συσπείρωσης των Πατριωτικών Κινημάτων. Η εν λόγω επιτροπή προέκυψε ύστερα από την επιτυχημένη συγκέντρωση των πολιτικών φορέων και κινημάτων, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, στο ξενοδοχείο Τιτάνια στην Αθήνα, μετά την πρόσκληση που απηύθυνε η Εθνεγερσία σε όλες τις συλλογικότητες πολιτικής μορφής, για την συνένωση σε μια κοινή πορεία, Η Προσωρινή Επιτροπή υπό την Προεδρεία του κ. Περικλή Δανόπουλου απεύθυνε στα πατριωτικά ελληνικά κινήματα κάλεσμα στο 2ο Συνέδριο την Κυριακή 15 Μαΐου και ώρα 10:30 το πρωί, στο ξενοδοχείο Τιτάνια.
Ειδικότερα το ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΤΑΜΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ αναφερόταν στα ακόλουθα:...Συνέχεια
Ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου κ. Ιωάννης Μαλταμπές στην Εκπομπή «Ελλήνων Λόγος»
στην Εκπομπή «Ελλήνων Λόγος»
του Διαδικτυακού Τηλεοπτικού Σταθμού «ΟΔΥΣΣΕΙΑ»

Στο Πρόγραμμα  του Διαδικτυακού Τηλεοπτικού Σταθμού «ΟΔΥΣΣΕΙΑ WebTV» οι καλεσμένα εκφράζουν σε θεματικές συνεντεύξεις  τους προβληματισμούς τους για το Παρελθόν,το Παρόν και το Μέλλον της Ελλάδας καθώς τη θέση της πατρίδας μας στο χωροχρόνο και στο παγκόσμιο γίγνεσθαι.
Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016 και ώρα 8.00μμ ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου κ.Ιωάννης Μαλταμπές, καλεσμένος του κ. Αντώνη Ξεπαπαδάκου με θέμα «το Μέλλον της Ανθρωπότητας είναι το Παρελθόν της Ελλάδας».
Έμαθα με ενδιαφέρον……..

Έμαθα με ενδιαφέρον πως η ΧΑ άρχισε να κατηγορεί πάντες που αντιστέκονται στην κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση που πούλησαν στεγνά την ΠΑΤΡΙΔΑ στο θέμα του δήθεν προσφυγικού που είναι στην πραγματικότητα εισβολή αλλόθρησκων αλλοεθνών με στόχο προφανή πλέον για όλους, πλην των συριζακαμμένων κουληδων ποταμισιων πασόκων και άλλων διεθνιστικών συμμάχων της αποχριστιανοποίησης και του αφελληνισμού, την απόλυτη εξαφάνιση των Ελλήνων. Μας κατηγορεί – αφού και ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ συγκαταλέγεται στην ομάδα των πολιτικών σχηματισμών που επιλέξαμε τις δυναμικές αντιδράσεις στην προδοσία- ότι δήθεν διασπάμε την ενότητα του χώρου των πατριωτών. Απάντηση δίνω τώρα ως Αρχηγός του πολιτικού φορέα που έχει ιδεολογία τον ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ αποκλειστικά και ρητά αναφέρεται στην Ιδρυτική Διακήρυξη που πήγε στον Άρειο Πάγο την 21-12-2015 πως δεν αναγωρίζομε την πλαστή διάκριση σε αριστερά κέντρο και δεξιά η οποία εφευρέθηκε από τους διεθνείς τραπεζίτες για να φορτώνουν στους λαούς και δη τον Ελληνικό οικονομικά και πολιτικά βάρη που έφθασαν στα ακρότατα όρια ανοχής και αντοχής στις μέρες μας. Έτσι λοιπόν απαντώ στην ΧΑ και τους αρχηγούς της: 1] Αν έχουν αντίρηση για εμάς που δεν πιστεύομε στην άσκηση βίας ούτε στην επιβολή χούντας να αντιστεκόμαστε στους πολιτικούς μας αντιπάλους με διαδηλώσεις και με τον Εθνικό Ύμνο και την Ελληνική Σημαία και το Τη Υπερμάχω, που διαφωνούν ;;; 2] Αν δεν διαφωνούν γιατί ενώ είχαμε ανακοινώσει 15 μέρες πριν την εκδήλωσή μας, έτρεξαν να διοργανώσουν δική τους μέσα σε 48 ώρες για να μας προλάβουν;;; 3] Εμείς που δεν έχομε τον Χίτλερ ως ίνδαλμα και τους Ναζί ως παραδείγματα προς μίμηση πως θα μπορούσαμε να είμαστε στην δική τους πολιτική ομάδα;; επειδή δεν είμαστε υποστηρικτές των δικών τους θέσεων δεν μπορούμε να εκφράζομε την αντίθεσή μας στην προδοσία της Πατρίδας μας;;; 4] πότε ακριβώς ο Ναζισμός και ο αντιχριστιανισμός έχουν ρίζα στην αέναη Ελληνική Ψυχή και πότε οι Έλληνες αντιμετώπιζαν τον Αρχηγό με “Εγέρθητι” ;;; 5] Υπάρχει οτιδήποτε που να λείπει από τούτη την ΠΑΤΡΙΔΑ ως Ιδέα, Έννοια, Λόγος, Αιτιότητα, Πολιτική, Τέχνη ώστε να το αναζητήσει οποιοσδήποτε πολιτικός φορέας επιθυμεί να εκπροσωπήσει τους Έλληνες έξω από την Παγκόσμια Κοιτίδα ΌΛΩΝ που είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ; Μετά τα ανωτέρω ας αναρωτηθώ φωναχτά και δημόσια: Πόσα χρόνια θα κρατάτε τον Πατριωτισμό των Ελλήνων που πιστεύουν στην Πατρίδα Τους όμηρο των αντεθνικών σας πρακτικών και επιδιώξεων;; Πόσα χρόνια εκμεταλευθήκατε τους αθώους Έλληνες Πατριώτες για δικά σας πολιτικά οφέλη που κατασυκοφάντησαν την ολόκαθαρη έννοια του Πατριωτισμού με την δημιουργία όλων εκείνων των φαινομένων που όλοι πλέον γνωρίζομε και είναι αποδεδειγμένα από τους ήρωες που απέφυγαν τους σκοπέλους της ΧΑ και ήρθαν στο ΦΩΣ του Ελληνοχριστιανισμού; Οι Έλληνες κατά την ολότητα σχεδόν είναι έτοιμοι να υπερασπίσουν την Πατρίδα φθάνει να ξεκαθαρίσουν μέσα τους και όλοι μαζί πως τα Ιερά κόκκαλα των Ελλήνων είναι πανέτοιμα να φέρουν πάλι την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και σε αυτήν την προσπάθεια το μόνο που κάνατε εσείς της ηγεσίας της ΧΑ όλα αυτά τα χρόνια ήταν να δουλεύετε στην πραγματικότητα για το νεοταξίτικο σύστημα που επιβάλει την εξαφάνιση του Έθνους μας ως πρώτο βήμα της Παγκόσμιας Τάξης. Με το να διαμαρτύρεστε τώρα για την συμμετοχή όλων μας στην πραγματική αντίδραση μας για την Εθνική Αντίσταση που ξεκίνησε πραγματικά κάνετε αληθινά όλα τα ανωτέρω. Η Σημαία και τα Σύμβολα του Ελληνισμού δεν σπιλώνονται όταν τα χρησιμοποιούν βέβηλα χέρια που άλλα πρεσβεύουν από μέσα και άλλα προσπαθούν να δείξουν στον Λαό για να τον κοροϊδέψουν. Οι Έλληνες παίρνουν στα δικά τους χέρια το Μέλλον της ΕΛΛΑΔΑΣ και όσοι είναι Έλληνες θα φανούν στην πράξη όπως και εκείνοι που δεν είναι, οι οποίοι δεν θα εμφανισθούν στους αγώνες. Ο Ελληνικός Ήλιος είναι που τυφλώνει το ψέμα και αργά ή γρήγορα φανερώνει την ΑΛΗΘΕΙΑ.
© 2020 Πατριωτικός Σύνδεσμος
Κατασκευή - Σχεδίαση: Συλλογικό Έργο Πατριωτικού Συνδέσμου
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού