Μετάβαση στο περιεχόμενο
4ο Συμπόσιο Πατριωτικού Συνδέσμου

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 4ο Συνεχόμενο Συμπόσιο στην Άνδρο του Πατριωτικού Συνδέσμου "Ο Πατριωτισμός του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας"
με φετινό θέμα " Ο Αφελληνισμός της Ελλάδας" με ομιλητή τον κ. Βασίλειο Κατηνιώτη, κυβερνήτη της Ολυμπιακής Αεροπορίας

και συντονιστή τον δημοσιογράφο κ. Γιάννη Διαβάτη.

Καλεσμένος στο φετινό Συμπόσιο ο καθηγητής ακτινοφυσικής Γιάννης Αμπατζόγλου που παρουσίασε τα βιβλία του για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Συμμετείχε ο πολιτικός φορέας ΕΛΛΑΔΑ και το Κίνημα για την Υγεία και την Οικολογία με τον Αντιπρόεδρο κ. Παναγιώτη Μαντζάνα με τους οποίους πολιτικό και εναλλακτικό ιατρικό φορείς έχει ξεκινήσει αγαστή συνεργασία που θα προωθηθεί σε ανώτερο επίπεδο.
Επίσης συμμετείχε η Πατριωτική Ένωση Πρόδρομος Εμφιεντζογλου με αντιπροσώπους και ένθερμο μήνυμα του κ. Εμφιεντζόγλου στον Πρόεδρο του Πατριωτικού Συνδέσμου.

Παρών και πάλι ο κ. Μανώλης Μηλιαράκης, ιστορικό στέλεχος της Χριστιανικής Δημοκρατίας.

Ο αγωνιστής Πατριώτης Φώτης Μ. Πλατανίδης.


Είναι ήδη γνωστό πως ο Πατριωτικός Σύνδεσμος μετέχει ενεργά στο Εθνικό ψηφοδέλτιο της Πατριωτικής Ένωσης Πρόδρομος Εμφιεντζόγλου με υποψηφίους σε όλη την Ελλάδα και πλήρη συμμετοχή στον προεκλογικό και πολιτικό αγώνα.

Επίσης συμμετείχαν πολλοί υποψήφιοι βουλευτές από όλη την Ελλάδα στο ενωτικό δημοκρατικό ορθόδοξο πατριωτικό ψηφοδέλτιο της Πατριωτικής Ένωσης.  Από την Άνδρο συμμετείχαν πολλά από τα ιδρυτικά μέλη και πρόεδροι πολιτιστικών συλλόγων και το ιστορικό στέλεχος του Πατριωτικού Συνδέσμου κ. Ιωάννης Μπουλμέτης που πάλι έκανε συγκινητική παρέμβαση. Παρών και ο Γρηγόρης Γκούμας της γνωστής αγωνιστικής οικογένειας της Χιμάρας, της Βορείου Ηπείρου.

Ακολούθησε το παραδοσιακό πανηγυρικό γεύμα στην ταβέρνα ΄΄Άγιος Κυπριανός΄΄ που ενθουσίασε τους παριστάμενους αφού είχαν επιλεγεί αποκλειστικά ανδριώτικες συνταγές με αποκλειστικά ανδριώτικα προϊόντα τοπικής παραγωγής.

Από τα μποστάνια, τα αμπέλια και τις ελιές του Προέδρου του Πατριωτικού Συνδέσμου (λάδι, κρασί,ρακι και μέλι) στην Άνδρο και από την καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής λαχανικών, τυριών και κρεάτων της οικογένειας Λινάρδου και Ρένας Τούντα που λειτουργεί και την ιστορική ταβερνα ΄΄Άγιος Κυπριανος΄΄ .
  Πολλές πολλές ευχαριστίες στους συμμετέχοντες.

Του χρόνου πάλι εδώ μετά την είσοδο της Πατριωτικής Ένωσης Πρόδρομος Εμφιεντζογλου στην Βουλή.

Την βιντεοσκόπηση ανέλαβε η κινηματογραφική λέσχη Άνδρου με τον διαχρονικό Vang Louk και τις φωτογραφίες ο επίσης διαχρονικός και ομοϊδεάτης καρδιακός φίλος Μάκης Σπυριδωνόπουλος από όπου θα γίνει και η προβολή της εκδήλωσης στα υπόλοιπα ΜΜΕ.

Ευχαριστίες στις ακτοπλοϊκές εταιρείες golden star και fast ferries για την τιμητική έκπτωση στα εισιτήρια των ταξιδιωτών.

Στην Λασκαρώ Ζαννάκη-Μαργέτη για την κάθε χρόνο προσφορά της, το ξενοδοχείο Περράκης και το προσωπικό του για την όλη εξυπηρέτηση. Επίσης στους ιδιοκτήτες και το προσωπικό της ταβέρνας Άγιος Κυπριανός, ιδίως τον ομοϊδεάτη μας Χρήστο Θωμά.

Καλό χειμώνα.

Επόμενη εκδήλωση του Πατριωτικού Συνδέσμου στον βόρειο τομέα Αθηνών με την δεύτερη ημερίδα " Για μια Πατριωτική Διακυβέρνηση" που θα οργανωθεί με την συμμετοχή όλων των αληθινών Πατριωτικών Οργανώσεων που εννοούν αυθεντικά τους ενωτικούς λόγους τους.

Γιάννης Μαλταμπές
Πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου
Επιστροφή στο περιεχόμενο