Αρχές - www.patriotikos-syndesmos.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Μαίανδρος
Το αρχαιότερο ελληνικό σύμβολο. Αποτελεί το σύμβολο  Νίκης και Ενότητας. Σύμβολο του Άπειρου και της Αιώνιας Ζωής, αλλά και  της αέναης πορείας του Ελληνισμού στον κόσμο.

Δελφικό Έψιλον
Αρχαιοελληνικό σύμβολο (κλείδα) που σχετίζεται με την αλήθεια και το  φως της γνώσης. Στην Αρχαία Ελλάδα συμβόλιζε ως σχήμα την ένωση και την  τριαδικότητα (τρεις παράλληλες γραμμές ενωμένες) ενώ ως αριθμός τα 5  κοσμογονικά στοιχεία :Γη, Αέρας, Νερό, Πυρ και Αιθήρ.

Σταυρός
Σύμβολο της ορθόδοξης πίστης και της Τριαδικής Θεότητος.

Ιδεολογική Ταυτότητα

Οφείλουμε ως πολιτικός φορέας που επαγγελλόμαστε τον Πατριωτισμό και τον Σύνδεσμο ΟΛΩΝ των Ελλήνων να αυτόπροσδιοριστούμε στο Σήμερα δημόσια, ρητά και κατηγορηματικά, ώστε να αυτοδεσμευθούμε απέναντι στους συμπολίτες που ενδιαφέρονται να συνδεθούν μαζί μας όπως και για να γνωρίζουν όσοι δεν επιθυμούν αυτήν την πολιτική σύνδεση ή πιθανή πολιτική συνεργασία κατά γράμμα τις Θέσεις μας για να μπορούν να αντιπαραθέσουν δημόσια τις δικές  τους θέσεις προς τους πολίτες και εκείνοι να κρίνουν Αντικειμενικά που θα προκρίνουν την απόφασή τους.

1) Ως Έλληνες, διεκδικούμε το δικαίωμα να κρατάμε την Ελληνική Σημαία χωρίς την μομφή και το στίγμα του Ακροδεξιού, αλλά και τον Σταυρό και το χριστιανικό μας ήθος χωρίς την κατάκριση της θρησκοληψίας και του φανατισμού.
2) Δεν μας εκπροσωπεί ούτε η Αριστερά, ούτε το Κέντρο, ούτε η Δεξιά, ούτε τα υβρίδια και τα μορφώματα που ανάθρεψαν τα  κόμματα και τα κέντρα Εξουσίας που τα ελέγχουν. Είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσουμε όλοι δια παντός, ότι δεν είναι δυνατόν να συνεργαστούμε με όλους αυτούς που ξεπούλησαν τα όνειρά μας και το μέλλον των παιδιών μας  με αντάλλαγμα την προσωπική τους ευμάρεια.
3) Κάθε τάση χωριστικότητας, κάθε στάση διαχωρισμού, κάθε ζιζάνιο διχασμού, ανεξαρτήτως χρώματος και προελεύσεως, προδίδει το έργο της ενότητας και της συσπείρωσης των Πατριωτικών Δυνάμεων.
4) Αληθινός Έλληνας δεν είναι αυτός που σέβεται όλες τις πατρίδες εκτός απ’ τη δικιά του ως Αριστερός Διεθνιστής, ούτε εκείνος που υποτίθεται πως σέβεται μόνο τη δική του, ως εθνικιστής.
5) Είναι Αριστεροί και Δεξιοί λοιπόν αυτοί που κατάργησαν την ιστορική αλήθεια, αποδυνάμωσαν την Ελληνική  Γλώσσα, πρόσβαλαν την Ελληνική Επανάσταση αρνούμενοι το κρυφό σχολειό  και τον Ζάλογγο, αναγνώρισαν το εβραϊκό ολοκαύτωμα και επέβαλλαν νόμους  για την επί ποινή αναγνώρισή του, αφήνοντας όμως αδικαίωτο το θέμα της γενοκτονίας των Ποντίων και των Μικρασιατών. Είναι οι ίδιοι που υπέγραψαν τα μνημόνια και την παράδοση της Χώρας μας στους Γερμανούς και στους διεθνείς τραπεζίτες. Είναι οι ίδιοι που υπέγραψαν την άγρια και ληστρική φορολογία των Ελλήνων πολιτών, ενώ ταυτόχρονα, εδώ και έναν αιώνα, απαλλάσσουν από κάθε φορολογία τους Γερμανούς και Εβραίους στην Ελλάδα.
6) Ο αληθινός πατριώτης δεν μπορεί να λέγεται σήμερα ούτε Δεξιός, ούτε Αριστερός, ούτε Κεντρώος, καθώς όλοι είναι υπόλογοι για την σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα.
7) Όσοι επιμένουν στην Δεξιά ή Αριστερή νοητική τους αγκύλωση, θα καταστούν τα απολιθώματα του  αύριο που θα θυμίζουν στις νέες γενεές, ότι η λήθη είναι η κατάληξη όλων όσων κατέδειξαν εμμονή στην πλάνη. Διότι, όπως γράφτηκε πριν από  2.000 χρόνια, «το αμαρτάνειν είναι εξ ανθρώπων, το εμμένειν είναι εκ του πονηρού».
8) Δεν μπορείς να αγαπάς την πατρίδα σου, όταν προδίδεις την πίστη σου. Ούτε να τιμάς την πίστη σου και να προδίδεις  την πατρίδα σου. Το 1821 οι αγωνιστές τα ’χαν ξεκαθαρίσει αυτά.
9) Οι περισσότεροι Έλληνες ψήφισαν και υπηρέτησαν πότε τη Δεξιά και πότε την Αριστερά. Τώρα όμως αυτό που μετράει είναι η συνείδηση που αποκτήθηκε ότι η ταυτότητά μας δεν λέει ούτε Ανατολή ούτε Δύση, ούτε  Βορράς ούτε Νότος, ούτε Δεξιά ούτε Αριστερά, ούτε Κέντρο, είμαστε ΠΑΝΤΟΥ και αυτό είναι το βίωμά μας.
10) Οι Έλληνες διαχρονικά μετέφεραν το Φως τους σ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης, χωρίς να περιορίζονται από σύνορα ανθρώπινα, κι αυτό τους οδήγησε μακριά από την Ελλάδα, κάθε φορά που το καθεστώς τούς στέρησε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της  πνευματικής τους δημιουργικότητας.
11) Ο Έλληνας είναι ο πρώτος που υπήρξε και είναι ο Πολίτης του Κόσμου σε κάθε Ήπειρο, σε κάθε χώρα, σε κάθε εποχή. Ελεύθερος απ’ τα πολιτικάντικα τερτίπια των ξενόδουλων κυβερνήσεων και των εγκάθετων αξιωματούχων.
12) Αν  δεν μπορείς να ζεις με ελευθερία στην Ελλάδα, ακυρώνεις το πνεύμα της,  δεν την ζεις αληθινά και πρέπει να κάνεις κάτι γι’ αυτό αντί να την εγκαταλείψεις σε μια μοίρα που διαμόρφωσαν και οι επιλογές σου όχι μόνο για όσα έκανες, αλλά και για όσα μπορούσες να κάνεις και δεν έκανες.
13) Το παγκόσμιο αλλά και ελληνικό πρόβλημα είναι ηθικό- αξιακό – αξιολογικό, και το κλειδί της αντιμετώπισής του βρίσκεται στην ενεργοποίηση τριών πυλώνων της συνείδησης, δηλαδή Δάσκαλος-Μέτρο-Παιδεία. Αυτά τα τρία που χάθηκαν πρέπει να ξαναβρεθούν. Χωρίς αυτά δεν μπορούμε να θεμελιώσουμε μια νέα κοινωνία. Τα παιδιά, μας υπενθυμίζουν ότι όλοι είμαστε μέλη της οικογένειας της ανθρωπότητας, έχοντας μια κοινή κατανόηση για τη ζωή και η πραγμάτωση «Αγαπάτε Αλλήλους» είναι το ύψιστο δικαίωμα και η ευθύνη του κάθε ανθρώπου.
14) Εμείς οι Έλληνες οφείλουμε να φανερώσουμε πρώτοι τη δυνατότητα της προσωπικής αλλά και συλλογικής εθνικής αποκατάστασης στην ανθρωπότητα, διαμορφώνοντας μια νέα κοινωνία οργανωμένη σε συμφωνία με την ίδια νομοτέλεια που το ανθρώπινο πνεύμα διατύπωσε μέσα από τις ανθρωπιστικές και τεχνικές επιστήμες αλλά και την επικοινωνία με το ΘΕΙΟ και τις  τέχνες.
Ελεύθεροι Ενωμένοι Έλληνες
Χριστιανική Ορθόδοξη Ελλάδα
#patriotikos-syndesmos
Επιστροφή στο περιεχόμενο