Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ας περιμένουμε λίγο ακόμα
του Ιωάννη Μαλταμπέ
Ορμώμενος από την συνέντευξη της Αμερικανίδας  οικονομολόγου Κάθριν Όστιν Φιτς και πρώην Yφυπουργού Στέγασης στις ΗΠΑ,  που μίλησε ανοιχτά για τους σχεδιασμούς που λαμβάνουν χώρα την εποχή του  κορωνοϊού μου ήρθε στο μυαλό η λαϊκή ρήση «Όταν οι άνθρωποι κάνουν  σχέδια ο Θεός γελάει».

Συγκεκριμένα η Κάθριν Όστιν  Φιτς περιγράφει περιεκτικά τα σχέδια που κρύβονται πίσω από την τρέχουσα  “πανδημία” προκειμένου να μεταβεί ο πλανήτης σε ένα νέο σύστημα  τεχνοκρατίας και μετανθρωπισμού. Οι κεντρικοί τραπεζίτες στοχεύουν στην  απόσυρση του παλιού συστήματος του δολαρίου ως παγκόσμιου αποθεματικού  νομίσματος προκειμένου να φέρνουν ένα νέο, όπου η κάθε οικονομική  συναλλαγή θα είναι ηλεκτρονική, και πλήρως ελεγχόμενη.

Επισημαίνει  χαρακτηριστικά «Εάν οι λίγοι άνθρωποι θέλουν να ελέγξουν τους πολλούς, η  ερώτηση που προκύπτει είναι πώς ξεγελάς τα πρόβατα να πάνε στο σφαγείο  χωρίς αυτά να το καταλάβουν και να αντισταθούν. Οπότε η τέλεια λύση  είναι με αόρατους εχθρούς! Είχαμε τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας με  τους αόρατους τρομοκράτες και τώρα ένας ιός είναι τέλειος γιατί είναι  αόρατος. Συνεπώς, οι αόρατοι εχθροί προτιμώνται πάντοτε ειδικά εάν  τρομάζουν τους ανθρώπους. Εάν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον τρόμο και  ειδικά αν μπορείς να δημιουργήσεις σημαντικά επίπεδα τρόμου, τότε ο  κόσμος θα χρειάζεται την κυβέρνηση να τον προστατεύσει από τον αόρατο  εχθρό».

Οι άνθρωποι θέλουν – όσοι ισχυροί και εάν αισθάνονται  ότι είναι - να κάνουν σχέδια και μάλιστα να προσπαθούν παντοιοτρόπως και  μανιωδώς να τα ολοκληρώσουν άμεσα με γρήγορους ρυθμούς, όμως ο Θεός  εργάζεται πολύ υπομονετικά. Όλα αυτά που προσπαθούν οι άνθρωποι να  αλλάξουν, αυτό το τρέξιμο, αυτός ο πανικός, η ταραχή που μας κάνει όλους  τόσο πολύ βιαστικούς, και ο φόβος, αφήνουν τον Θεό αμέτοχο έως την  στιγμή που θα αποφασίσει να επέμβει και τότε όλοι αυτοί οι «σημαντικοί»  και «σπουδαίοι ρυθμιστές του πλανήτη» θα φαντάζουν ασήμαντοι και  ανίκανοι να αντιμετωπίσουν το θέλημά Του.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα όλα θα είναι πλήρως ορατά!…
Επιστροφή στο περιεχόμενο