Μετάβαση στο περιεχόμενο

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 4/6/2022
 
Στην εκδήλωση τιμής και μνήμης για την Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως, που διοργάνωσε  στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Χαλανδρίου ο Επιστημονικός Σύλλογος Χαναδρίου παρέστη αντιπροσωπεία της «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ», τη Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022.
 
Της αντιπροσωπείας προΐστατο ο Πρέσβης ε.τ. κ. Περικλής Νεάρχου, συνοδευόμενος από τον κ. Γιάννη Μαλταμπέ, πρόεδρο του Πατριωτικού Συνδέσμου και υποψηφίου βουλευτή στο Βόρειο Τομέα με την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ.
 
Μετά το πέρας της εκδηλώσεως ο Γιάννης Μαλταμπές δήλωσε σε τηλεοπτική κάμερα: «Είναι μεγάλη χαρά να βρίσκεται στο κέντρο του Χαλανδρίου, με ό,τι σημαίνει αυτό σε σχέση με τη δημοτική αρχή που έχουμε τα τελευταία χρόνια μία τέτοια σπουδαία ομάδα, οι Χαλανδραίοι επιστήμονες και να δημιουργούν εθνική πολιτική χωρίς κόμματα». Στο ερώτημα για τη Συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Μαλταμπές επεσήμανε ότι «θα πρέπει να είναι συνεχώς μπροστά στα μάτια μας το ότι δεν πρέπει να ισχύσει και να μην αφήσουμε αυτούς που κυβερνούν σήμερα, να δώσουν και το Αιγαίο με μία τέτοια Συμφωνία». 
 
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ
.................................................................................................................
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 3/6/2022
 
 
Ο Γιάννης Μαλταμπές, Πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου ως εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Πατριωτικής Ένωσης παρέστη στην Εξόδιο Ακολουθία του Στρατηγού Κωνσταντίνου Κόρκα, που τελέσθηκε στο Κοιμητήριο Παπάγου.
 
Στον εκλιπόντα απεδόθησαν οι προβλεπόμενες τιμές και η τελετή πραγματοποιήθηκε δημοσία δαπάνη με μέριμνα των Ενόπλων Δυνάμεων.
 
Ο αείμνηστος Στρατηγός Κωνσταντίνος Κόρκας υπήρξε ο τελευταίος μιας ηρωικής και δοξασμένης Γενιάς που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Μοίρας και επέλεξε να ζήσει μέσα στον κίνδυνο, προκειμένου να οδηγήσει την Ελλάδα στην Ελευθερία. Μέλος του Ιερού Λόχου της Μέσης Ανατολής, με εκπαίδευση στις ανορθόδοξες πολεμικές τακτικές, αξιωματικός των Λοκατζήδων, Διοικητής του 14ου Λόχου Καταδρομών, είχε έντονη δράση κατά τις επιχειρήσεις της περιόδου 1946-1949. Στη συνέχεια, ήταν διοικητής της Τρίτης Μοίρας Αμφιβίων Καταδρομών και πρώτος Διοικητής του Δ' Σώματος Στρατού, της 1ης Στρατιάς.
 
Ο αείμνηστος Στρατηγός έζησε μια ζωή μυθιστορηματική μέσα στη στρατιωτική δράση, στη φωτιά και στον κίνδυνο. Μια ζωή μακρά, μια ζωή έντονη, μια ζωή γεμάτη με ανιδιοτελή εθνική προσφορά, μια ζωή γεμάτη με Ελλάδα, μια ζωή πραγματικά αξιοζήλευτη.
 
Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ στο άκουσμα του ονόματος του Στρατηγού Κωνσταντίνου Κόρκα αναφωνεί «Αθάνατος!» και εκφράζει στους οικείους του αειμνήστου στρατηγού τα βαθύτατα συλλυπητήρια των στελεχών και του προέδρου της, κ. Προδρόμου Εμφιετζόγλου.
  
...........................................................................................

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Αθήνα, 3/6/2022
 
Περιοδεία του Προέδρου της
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ
στους Νομούς Θεσσαλονίκης, Πιερίας και Λαρίσης
 
 
Περιοδεία στους Νομούς Θεσσαλονίκης, Πιερίας και Λαρίσης θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ το τριήμερο από 3 έως 5 Ιουνίου 2022.
 
Αναλυτικά:
 
·        Το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Ιουνίου ο κ. Πρόδρομος Εμφιετζόγλου θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη για να συναντηθεί με νέους υποψηφίους βουλευτές του κόμματος στις Περιφέρειες του Νομού Θεσσαλονίκης και στην υπόλοιπη Βόρειο Ελλάδα.
 
·        Το απόγευμα του Σαββάτου, 4 Ιουνίου θα αναχωρήσει για την Κατερίνη, όπου στις 8 μμ θα εγκαινιάσει το νέο εκλογικό κέντρο του κόμματος, στη συμβολή των οδών Διονυσίου Αρεοπαγίτου& Σολωμού, στην Πλατεία Μακεδονίας.
 
·        Την Κυριακή, 5 Ιουνίου, ο Πρόεδρος θα επισκεφθεί τη Λάρισα για να συναντηθεί με τοπικούς συλλόγους και φορείς, στελέχη του κόμματος και υποψηφίους βουλευτές.
 
Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ προσκαλεί τους φίλους και τα μέλη του κόμματος στο Νομό Πιερίας και τους γειτονικούς νομούς να παρευρεθούν στα εγκαίνια του νέου εκλογικού κέντρου και να στηρίξουν με την παρουσία τους τα στελέχη και τον Πρόεδρό μας στην πορεία που έχουν χαράξει για εθνική δικαίωση.

....................................................................................................................................................................................

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Αθήνα, 3/6/2022
 
Η ομιλία του Κώστα Καραμανλή

 
 
Η Πατριωτική Ένωση παρακολούθησε και μελέτησε την ομιλία του τέως Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.
 
Τον συγχαίρουμε για τις εύστοχες τοποθετήσεις του, ιδίως για τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις και την ρητή του δήλωση ότι:
 
«Με εκπτώσεις σε θέματα Εθνικής Κυριαρχίας δεν εξαγοράζεται η ειρήνη. Το αντίθετο. Οι εκπτώσεις τέτοιου είδους απλώς μεγαλώνουν την βουλιμία και εντείνουν τις ηγεμονικές επιδιώξεις και τον επεκτατισμό των γειτόνων».
 
Οι απόψεις του – αληθινά εθνικές – μας βρίσκουν σύμφωνους. Ευχής έργο να ήταν αυτός Πρωθυπουργός αντί του Μητσοτάκη!
 
         
Ο Πρόεδρος
Πρόδρομος   Εμφιετζόγλου
..................................................................................................
        
Δελτίο Τύπου
 
01.06.2022
 
 
ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ ΓΙΑΤΙ ΨΕΥΔΕΣΑΙ;

 

Στην εκπομπή του FocusFM 103,6 της 28.05.2022 εδήλωσες:
 
Την 01:28 « … ο Εμφιετζόγλου πήγε στην εκδήλωση του Μπουρλά, στο πλευρό του Μπουρλά …»
 
Την 02:14«...βγαίνει ο Εμφιετζόγλου και πάει στον Μπουρλά...»
 
Την 13:48 «… εδώ πήγε ο άλλος ο Ελληνολάτρης στον…πως λέγεται… στον Μπουρλά...»
 
Και σε ερωτώ:
 
Γιατί ψεύδεσαι ασύστολα και κατά συρροή;
 
Τον Μπουρλά δεν τον έχω συναντήσει ποτέ, ούτε τον γνωρίζω.’Αρα προφανώς δεν πήγα στην εκδήλωσή του, στο πλευρό του.
 
Πέραν τούτου με αποκάλεσες ειρωνικά «Ελληνολάτρη» και δεν ξέρεις το όνομα μου.
 
Λυπάμαι, γιατί πέφτεις τόσο χαμηλά.Με συκοφαντείς ψευδώς.
 
Σε καλώ να ανακαλέσεις και τουλάχιστον να μου ζητήσεις συγνώμη!
 
 
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ - ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ
 
Πρόεδρος

Υ.Γ.: Το παρόν κοινοποιείται και στον FocusFM 103,6που οφείλει να ενημερώσει τους ακροατές του τουλάχιστον τρεις φορές.

.....................................................................................................................
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 1/6/2022
ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ   
Η κ. Αντιγόνη Γλυκού και ο κ. Απόστολος Σιώκος

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την ένταξη στα ψηφοδέλτια του κόμματος ΄΄ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ΄΄  για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές στο Νότια Τομέα της Αθήνας και στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης δύο εξαίρετων προσωπικοτήτων.
 
Πρόκειται για την κ.Αντιγόνη Γλυκού, ηθοποιό με καταγωγή από το Αιγίνιο Πιερίας και τον κ. Απόστολο Σιώκο, γυναικολόγο-μαιευτήρα από το Παλαιοχώριο Χαλκιδικής.


 
Η κ. Αντιγόνη Γλυκού, που θα είναι υποψήφια στο Νότιο Τομέα της Β’ Περιφερείας Αθηνών, είναι απόφοιτος της σχολής θεάτρου του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Έχει εργαστεί στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της διαφήμισης,δίπλα σε μεγάλους ηθοποιούς, όπως η Ελένη Χατζηαργύρη, ο Άγγελος Αντωνόπουλος, ο Νίκος Βασταρδής, ο Κώστας Βουτσάς κ.α.

 
Ο κ. Απόστολος Σιώκος, υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκηςσπούδασε Ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.Έχει μετεκπαιδευτεί στο Γκέτινγκεν, στο Χόμπουργκ και στο Αννόβερο της Γερμανίας.Ασκεί το επάγγελμα του χειρουργού – γυναικολόγου μαιευτήρα στην Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται έντονα ως ενεργός πολίτης τόσο στον τόπο διαμονής του όσο και στη Χαλκιδική.

 
 
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ
..................................................................
Δελτίο Τύπου
27.05.2022
Έσπασαν με βαριοπούλες τα γραφεία της Πατριωτικής Ένωσης στην Θεσσαλονίκη
Με λοστούς και βαριοπούλες, αριστεριστές έσπασαν τις γυάλινες προσόψεις των γραφείων της Πατριωτικής Ένωσης – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, στην οδό Τσιμισκή 123 στην Θεσσαλονίκη, το απόγευμα της Πέμπτης 26 Μαΐου λίγο μετά τις 19:30.
Ο βανδαλισμός των γραφείων τηςΠατριωτικής Ένωσης έγινε κατά την αρχή της πορείας αριστεριστών και αντιεξουσιαστών, με την Ελληνική Αστυνομία να μην έχει διαθέσει ούτε έναν μοτοσικλετιστή για να παρίσταται μπροστά από τα γραφεία του νέου πολιτικού κόμματος.
Αυτόπτης μάρτυρας ήταν ο συντονιστής του ψηφοδελτίου της Πατριωτικής Ένωσης στην Θεσσαλονίκη κ. Ιωάννης Νασιούλας.
Με λύπη καταγγέλλουμε ότι η Ελληνική Αστυνομία αδιαφόρησε και δεν προέβη σε ουδεμία ενέργεια για την προστασία των γραφείων μας καθώς και για τη σύλληψη των εγκληματιών – τραμπούκων.
Αναμένουμε την καταδίκη της εγκληματικής αυτής ενέργειας από όλα τα Πολιτικά Κόμματα.
Σημείωση: Το παρόν κοινοποιείται στους Αρχηγούς όλων των Πολιτικών Κομμάτων και στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο.
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ
...............................................................