Μετάβαση στο περιεχόμενο
Εκδήλωση των Ελευθέρων Ενωμένων Ελλήνων
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση των Ελεύθερων Ενωμένων  Ελλήνων που έλαβε χώρα την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017 στο Ξενοδοχείο  Hilton, στα πλαίσια του καθιερωμένου εκεί  για τις αρχές κάθε χρόνου  τριήμερου πολιτικο-κοινωνικών δράσεων.

Η εκδήλωση  αυτή με θέμα: «Για ένα Ριζοσπαστικό Πατριωτικό Κίνημα Αρχών»  σηματοδότησε την έναρξη του δημόσιου διαλόγου και της ευρύτερης  προετοιμασίας για τη σύγκλιση  Πανολομέλειας του Πατριωτικού Κινήματος  το δεύτερο ήμισυ του μηνός Μαρτίου, με κύριο αντικείμενο το  μετασχηματισμό του διάσπαρτου αυτού Κινήματος σε Ενιαία Πολιτική  Οργάνωση.
Την εκδήλωση άνοιξε η συντονίστριά της κα Μαργαρίτα  Στεφανή με μια σύντομη αλλά μεστή αναφορά στα κεντρικά χαρακτηριστικά  ενος τέτοιου κινήματος, στο οποίο πρέπει να συνδυάζονται αρμονικά οι   κοινωνικές, ριζοσπαστικές και πατριωτικές ιδιότητες που επιζητεί η  Ελληνική παράδοση και προσδοκά ο Λαός μας.

Ο πρόεδρος του  Συντονιστικού Οργάνου των ε.ε.ε. κος Γιάννης Μαλταμπές ανέπτυξε στη  συνέχεια το θέμα « Διεθνής και εσωτερική πολιτική επικαιρότητα »  καταλήγοντας  στη διαπίστωση ότι έχουν ωριμάσει πλέον οι συνθήκες για  την ίδρυση ενος αυθεντικού Δημοκρατικου – Πατριωτικού  Κινήματος Αρχών  στη χώρα μας.

Ακολούθησαν τα μέλη του αυτού ως άνω   Συντονιστικού Οργάνου κ.κ. Γεώργιος Κόκκας με αντικείμενο « Το   προτεινόμενο ιδεολογικοπολιτικό πλαίσιο ενός τέτοιου Κινήματος » και  Πέτρος Ανδρικόπουλος με θέμα « Η οργανωτική πρόταση που επιτάσσει η  συγκυρία ».

Στην ελεύθερη συζήτηση που ακολούθησε και στη  διατύπωση των συμπερασμάτων της   εκδήλωσης από τους ομιλητές πάνδημη  υπήρξε η αποδοχή της πρότασης για τη συγκρότηση  πολυμελούς Κεντρικης  Οργανωτικής Επιτροπής του Πατριωτικού Κινήματος με καθήκον τη συλλογική  επεξεργασία της παραπέρα πολιτικής και οργανωτικής του πορείας.

Η  εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη βεβαιότητα όλων όσων συμμετείχαμε σε αυτή  ότι η περίοδος στην οποία μπαίνουμε, μπορεί να αποβεί με τη δική μας  συμβολή σε θετικά κρίσιμη για το λαό μας και την Πατρίδα μας.
Επιστροφή στο περιεχόμενο