Μετάβαση στο περιεχόμενο
 

Εκδήλωση γαι τα πετρέλαια του Πατραϊκού
Μάϊος   2022
Σημαντικές και τεκμηριωμένες αποκαλύψεις έκανε ο Αβραάμ Ζεληλίδης στην ημερίδα για τα πετρέλαια του Πατραϊκού, όπου παρουσίασε  με διαφάνειες τα σεισμικά και ερευνητικά δεδομένα του Ιονίου. Η αποχώρηση  των ΕΛΠΕ από την διαδικασία άντλησης δεν ακυρώνει τις δυνατότητες άντλησης. Στην εκδήλωση που συντόνισε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Ρηγόπουλος  παρευρέθηκαν και μίλησαν, ο πρώην Υπουργός Παναγιώτης Λαφαζάνης που ανέλυσε την  γεωπολιτική των αγωγών, ο καθηγητής πανεπιστημίου Παναγιώτης Κακαβάς, που παρουσίασε την  εναλλακτική χρήση των κοιτασμάτων λιγνίτη με την παραγωγή υδρογόνου, ο επικεφαλής  της παράταξης Πάτρα Ενωμένη Νίκος Παπαδημάτος, ο αντιπεριφερειάρχης Φωκίων Ζαΐμης που ενημέρωσε για την πορεία κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου προς την  Αχαΐα, ο εμψυχωτής της διεκδίκησης Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, ο πρόεδρος της  επιτροπής αγώνα Γιώργος Κακαρελίδης, ο πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου που ήταν  και σεμνός χορηγός της εκδήλωσης Γιάννης Μαλταμπές,  ενώ παρόντες ήταν ο  πρώην Δήμαρχος Πατρέων Ανδρέας Καράβολας, ο πρώην βουλευτής και Νομάρχης Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο  πρώην υπουργός και νυν δημοτικός σύμβουλος Νίκος Νικολόπουλος, ο  καθηγητής πανεπιστημίου Χρήστος Καταγάς, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Υγείας Αργύρης  Αγγελόπουλος και πολλοί ακόμη πατρινοί συμπολίτες μας.


Τι κρύβει το ελληνικό υπέδαφος σε υδρογονάνθρακες, οι προτάσεις που κατατέθηκαν σε ημερίδα από τον  κεντρικό ομιλητή, Καθηγητής Γεωλογίας Αβραάμ Ζεληλίδη.
Η κλιμάκωση της ενεργειακής κρίσης πανευρωπαϊκά, με υποβόσκουσα την απειλή μιας επερχόμενης επισιτιστικής κρίσης..Συνέχεια
Επιστροφή στο περιεχόμενο