Μετάβαση στο περιεχόμενο
Εμείς οι ορθόδοξοι Έλληνες χριστιανοί, όντας εκ φύσεως ανεκτικοί…

Είναι μέρες τώρα που θέλω να σας μεταφέρω κάποιους στοχασμούς μου:  
Τα τελευταία χρόνια,  μας κατακλύζουν από παντού,  με επιθέσεις,  ότι πρέπει να αποδεχόμαστε τα πάντα,  ειδικά στην σεξουαλική προτίμηση των ανθρώπων που είναι εκτός των παραδοσιακών μοτίβων,  άνδρας, γυναίκα, παιδιά, αρσενικό, θηλυκό και πολλά άλλα.
Εμείς οι ορθόδοξοι Έλληνες χριστιανοί, όντας εκ φύσεως ανεκτικοί, ορθολογιστές και κοινωνιστες δημοκράτες, δεν είχαμε ποτέ κανένα πρόβλημα στον σεβασμό του κάθε Άλλου,
αφού αυτή είναι η απόδειξη της πίστης μας: η αγάπη προς τον πλησίον που εμπεριέχει πρωτίστως την ανοχή και τον σεβασμό του κάθε ανθρώπου ως ανεπανάληπτη προσωπικότητα. Οπότε δεν είχαμε ποτέ κανένα προβληματισμό για το κάθε δικαίωμα του καθενός που δεν καταπατά το δικό μας δικαίωμα.
Όρος απαράβατος, διαχρονικός, αιώνιος και παγκόσμιος.
Το πρόβλημα είναι με την λογική της αριστοτέλειας παγκόσμιας βάσης εννοούμενη:
είναι δικαίωμα σου να μου επιβάλεις να σε αποκαλώ ουδέτερο ενώ εγώ θεωρώ δικαίωμα μου να σε αποκαλώ κύριο ή κυρία ανάλογα τι δείχνεις;
Είναι δικαίωμα μου να μην γίνομαι μάρτυρας (παρανομώντας ταυτόχρονα)  φαινομένων που προσβάλουν κατά τον νόμο την θρησκεία μου , τις παραδόσεις μου,  το εθνικό μου φρόνημα , την δημόσια αιδώ;
Ή
είναι δικαίωμα σου να μου επιβάλεις να σε βλέπω με φτερά και πούπουλα;
Έτσι λοιπόν έχουν τα πράγματα και ξαφνικά ξεσπά το θέμα με την πρωθυπουργό της Φινλανδίας, που πέσανε να την φάνε γιατί χόρεψε λέει κάπως παράξενα σε ιδιωτικό χώρο με κάτι φίλες. Ρε πάτε καλά;  
Εσείς που προάγετε την ελευθεριότητα έναντι ημών των συντηρητικών,  κουνάτε το δάχτυλο σε κάποια κοπέλα που τυχαίνει να είναι πρωθυπουργός επειδή σας άκουσε και φέρθηκε ελεύθερα;
Δεν έφτανε μόνο αυτό, αλλά οι άλλοι οι πουριτανοί του Κω .ου,  οι Εγγλέζοι, ανάγκασαν να παραιτηθεί ο δημοκρατικά εκλεγμένος πρωθυπουργός από τον λαό, γιατί άκουσον, άκουσον Μητσοτάκη, ένας υπουργός του, χάιδεψε παράξενα ένα αγόρι. Που ; Στην Αγγλία!!!!
Και τι φταίει ο πρωθυπουργός αν ένας υπουργός έχει ιδιαίτερη σεξουαλική συμπεριφορά ρε μάγκες;
Εδώ τουλάχιστον στην Ελλάδα δεν συμβαίνουν τέτοιες μ.λ.κ.ες.  μπορεί ο πρωθυπουργός να έχει συμβούλους καταδικασμένους αμετάκλητα, παιδόφιλους και όλο το κυβερνητικό κόμμα να έχουν πάει μάρτυρες υπεράσπισης υπέρ του παιδόφιλου.
Και επίσης κατά σύμπτωση ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού να εκφράζει δημόσια ότι συναντήθηκαν με τον σύζυγό του, με το πρωθυπουργικό ζεύγος και ότι ο επόμενος πρωθυπουργός μας θα είναι ομοφυλόφιλος για να φτιάξουν τα πράγματα στην Ελλάδα.
Για να μην ξεχάσουμε και τον δάσκαλο ορθοφωνίας του πρωθυπουργού που βίαζε αγοράκια.
Εγώ υποστηρίζω την Φιλανδή πρωθυπουργό και αναμένω να ξαναγίνει ο Μπόρις Τζόνσον πρωθυπουργός της Αγγλίας που είναι και φιλέλληνας.
Με την ευκαιρία μιας και πολιτεύομαι,  να δηλώσω με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι είμαι άντρας, αρσενικός, Έλληνας Ορθόδοξος Χριστιανός.
Και απευθύνομαι για να με ψηφίσουν σε αυτούς που αισθάνονται και πιστεύουν στον Ιησού Χριστό Θεό εσταυρωμένο και Αναστάντα και γνωρίζουν δύο φύλα στους ανθρώπους και οικογένειες με μπαμπά άντρα και μαμά γυναίκα.

Η φωτογραφία είναι της κας Μαγδαληνής. www.mkourti.com
Επίσης τιμώ απεριόριστα τους πάντες που κρατούν τις ερωτικές επιλογές τους για τον εαυτό τους και επίσης υμνώ τις ηρωίδες άγιες γυναίκες που επιλέγουν να κάνουν παιδιά ακόμη και αν δεν υπάρχει σύζυγος- πατέρας.
Καλό σαββατοκύριακο.
Επιστροφή στο περιεχόμενο