Μετάβαση στο περιεχόμενο
Έτοιμοι για τις κάλπες με την Πατριωτική Ένωση

 
 
Σε σύσκεψη στελεχών του λεκανοπεδίου Αττικής επιβεβαιώθηκε η αγωνιστική εγρήγορση του Πατριωτικού Συνδέσμου. Υπό την προεδρία του προέδρου Γιάννη Μαλταμπέ υποψηφίου στο βόρειο τομέα  Αθηνών, ξεκίνησε η κινητοποίηση στελεχών και μελών καθώς και η επικοινωνιακή τακτική του κινήματος.
 
Η Πατριωτική Ένωση - Πρόδρομος Εμφιετζόγλου αποτελεί την ευρεία πολιτική συσπείρωση εθνικών κομμάτων, ομάδων και προσωπικοτήτων που θα φέρει την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού. Σε αναφορά του ο πρόεδρος του "Πατριωτικού Συνδέσμου" Γ. Μαλταμπές τόνισε την ανάγκη να μην χαθεί άλλος χρόνος αφού τα εθνικά θέματα, η κοινωνική αποσύνθεση και η ολοένα αυξανόμενη ακρίβεια δεν θα σταματήσουν αν δεν αλλάξουν οι πολιτικές.
 
Επισήμανε, ότι ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου προσφέρει μια υπηρεσία στην πατρίδα και τον πατριωτικό χώρο και είναι ιστορική ευκαιρία η ανταπόκρισή όλων στο προσκλητήριο του.
 
Επίσης ο Γ. Μαλταμπές αναφέρθηκε στην ανάγκη ανανέωσης τόσο του πολιτικού σκηνικού των κομμάτων όσο και των προσώπων.
 
Κατά τη σύσκεψη επικράτησε κλίμα αισιοδοξίας και μεταφέρθηκε το αγωνιστικό πνεύμα ενώ δόθηκαν οδηγίες για την καλύτερη δυνατή ετοιμότητα όλων των στελεχών και οργανώσεων.  
 
 
 
Από το Γραφείο Τύπου
 
του Πατριωτικού Συνδέσμου
Επιστροφή στο περιεχόμενο