Μετάβαση στο περιεχόμενο
ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ του  BILL GATES και του  ADAR POONAWALLA
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ INDIAN BAR ASSOCIATION
Στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας κατατέθηκε η πρώτη υπόθεση δολοφονίας στον κόσμο με εμβόλιο εναντίον του Bill Gates, Adar Poonawalla
Η πρώτη υπόθεση δολοφονίας στον κόσμο κατά του Bill Gates και Adar Poonawalla, κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας. [ Kiran Yadav Vs. Πολιτεία και ors.Criminal Writ Petition (St.) 18017 of 2021 ]
Ο αναφέρων ζήτησε τη δίωξη του κατασκευαστή της AstraZeneca (Covishield) Bill Gates, του συνεταίρου του Adar Poonawalla και άλλων κυβερνητικών αξιωματούχων και ηγετών που εμπλέκονται στη δολοφονία ενός 23χρονου άνδρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του λόγω εμβολιασμού. Ο αποθανών έκανε το εμβόλιο Covishield πιστεύοντας στην ψευδή αφήγηση ότι το εμβόλιο είναι απολύτως ασφαλές και επίσης λόγω της απαίτησης συμμόρφωσης που ορίζεται από τους Railways ότι θα επιτρέπεται να ταξιδεύουν μόνο διπλοεμβολιασμένα άτομα.
Η Επιτροπή AEFI της κυβέρνησης της Ινδίας (Adverse Event After Immunisation) παραδέχτηκε πρόσφατα ότι ο θάνατος του Dr.Snehal Lunawat οφειλόταν σε παρενέργειες του εμβολίου Covishield. Η εν λόγω έκθεση αποκάλυψε την αναλήθεια του ισχυρισμού του συνδικάτου εμβολίων ότι τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή.
Ο αναφέρων ζήτησε  Rs. 1000 crores ($ 134 εκατομμύρια USD)  αποζημίωση και έχει ζητήσει προσωρινή αποζημίωση  Rs. 100 crores (13,4 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ).
Ο αναφέρων έχει επίσης αναζητήσει το Lie Detector, το Narco Analysis Test του κατηγορούμενου Bill Gates και άλλων.
Σε μια υπόθεση ενώπιον του Αμερικανικού Δικαστηρίου σχετικά με τις παρενέργειες των εμβολίων MR, το Δικαστήριο αποδέχθηκε τη διευθέτηση αποζημίωσης 101 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ (περίπου 752 Crores) στο θύμα.
Σε άλλη περίπτωση στην Αμερική, η CIA, το γραφείο ποινικών ερευνών της FDA, ανέκτησε περίπου 10,2 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ (περίπου 76,00 crores) από τη φαρμακευτική εταιρεία GlaxoSmithKline για διάφορα αδικήματα, συμπεριλαμβανομένης της καταστολής των παρενεργειών των φαρμάκων και της καταστολής της ζωής του Αμερικανοί σε κίνδυνο.
Η παράνομη προώθηση ορισμένων συνταγογραφούμενων φαρμάκων από την εταιρεία, η αποτυχία της να αναφέρει ορισμένα δεδομένα ασφάλειας και η αστική της ευθύνη για εικαζόμενες ψευδείς πρακτικές αναφοράς τιμών.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες ισχυρίζονται περαιτέρω ότι η GSK χρηματοδότησε προγράμματα δείπνου, μεσημεριανά προγράμματα, προγράμματα σπα και παρόμοιες δραστηριότητες για την προώθηση της χρήσης του Paxil σε παιδιά και εφήβους. Η GSK πλήρωσε έναν ομιλητή για να μιλήσει σε ένα ακροατήριο γιατρών και πλήρωσε για το γεύμα ή τη θεραπεία σπα για τους γιατρούς που παρακολούθησαν.
Μεταξύ 2001 και 2007, η GSK απέτυχε να συμπεριλάβει ορισμένα δεδομένα ασφάλειας σχετικά με το Avandia, ένα φάρμακο για τον διαβήτη.
Οι πληροφορίες που λείπουν περιελάμβαναν δεδομένα σχετικά με ορισμένες μελέτες μετά την κυκλοφορία, καθώς και δεδομένα σχετικά με δύο μελέτες που πραγματοποιήθηκαν ως απάντηση στις ανησυχίες των ευρωπαϊκών ρυθμιστικών αρχών σχετικά με την καρδιαγγειακή ασφάλεια του Avandia. Από το 2007, ο FDA έχει προσθέσει δύο προειδοποιήσεις μαύρου κουτιού στην ετικέτα Avandia για να προειδοποιεί τους γιατρούς σχετικά με τον πιθανό αυξημένο κίνδυνο (1) συμφορητικής καρδιακής ανεπάρκειας και (2) εμφράγματος του μυοκαρδίου (καρδιακή προσβολή).
Περιλαμβάνει επίσης ισχυρισμούς ότι η GSK κατέβαλε μίζες σε επαγγελματίες υγείας για να τους παρακινήσει να προωθήσουν και να συνταγογραφήσουν αυτά τα φάρμακα καθώς και τα φάρμακα Imitrex, Lotronex, Flovent και Valtrex. Οι Ηνωμένες Πολιτείες ισχυρίζονται ότι αυτή η συμπεριφορά προκάλεσε την υποβολή ψευδών ισχυρισμών σε ομοσπονδιακά προγράμματα υγειονομικής περίθαλψης.
Το Σύνταγμα του Ανώτατου Δικαστηρίου της Ινδίας στην υπόθεση της  Anita Kushwaha (2016) 8 SCC 509 , κατέστησε σαφές ότι τα δικαιώματα των Ινδών δεν είναι λιγότερα από τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.
Στην Ινδία αναμένεται να υποβληθούν σύντομα αιτήσεις αποζημίωσης.
Η απόφαση στην υπόθεση  Montgomery [2015] UKSC 11 ,  Airdale NHS Trust vs. Bland (1993) 1 All ER 821 ,  Common Cause Vs. Union of India (2018) 5 SCC 1  και  Γενικός Γραμματέας Vs. State of Meghalaya 2021 SCC OnLineMegh 130  και επίσης η  Οικουμενική Διακήρυξη για τη Βιοηθική και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, 2005 , καθιστούν σαφές ότι πριν χορηγηθεί εμβόλιο ή οποιαδήποτε θεραπεία σε ένα άτομο, θα πρέπει να ενημερωθεί για τις παρενέργειες του φαρμάκου και επίσης για τα εναλλακτικά διαθέσιμα διορθωτικά μέτρα.
Εάν κάποιο άτομο εμβολιαστεί καταστέλλοντας τα γεγονότα ή λέγοντας ψέματα ότι τα εν λόγω εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή, ισοδυναμεί με τη συγκατάθεση που ελήφθη υπό εξαπάτηση. Στην Ινδία, ο εμβολιασμός με εξαπάτηση ή με βία/εξαναγκασμό ή με την επιβολή ορισμένων ασφυκτικών συνθηκών, είναι αστικό και ποινικό έγκλημα. [ Γενικός Γραμματέας Vs. State of Meghalaya 2021 SCC OnLineMegh 130]
Με βάση την προαναφερθείσα νομική θέση, ο αναφέρων ζήτησε την εγγραφή ενός FIR σύμφωνα με τις  Ενότητες 52, 115, 302, 409, 120(B), 420, 34, 109 κ.λπ. της IPC  και της  ενότητας 51(β), 55  της Διαχείρισης Καταστροφών Νόμος του 2005  κατά των ενδιαφερομένων αξιωματούχων που διακινούσαν τα εμβόλια ως απολύτως ασφαλή.
Ο Bill Gates και ο Adar Poonawalla, οι εταίροι στην κατασκευή του εμβολίου Covishield (AstraZeneca) κατηγορούνται για τη συμμετοχή τους σε συνωμοσία.
Στην Ινδία, το άτομο που επιτρέπει την εσφαλμένη εμπορία του προϊόντος του, θεωρείται επίσης ένοχο λόγω της πράξης ανάθεσης και παράλειψής του. Από αυτή την άποψη, οι διατάξεις του  Άρθρου 120(B), 34, 109 κ.λπ. του IPC  προσελκύονται να καταστήσουν τον Bill Gates και τον Adar Poonawalla ένοχους για μαζικές δολοφονίες, Άρθρο 302, 115, κ.λπ. του IPC.
Οι διατυπώσεις στην αναφορά διαβάζονται ως εξής.
«i) Η CBI κληθείσα να αντιμετωπίσει αυτήν την αναφορά ως FIR και να διώξει τον δράστη όπως έγινε από το Ανώτατο Δικαστήριο στην υπόθεση Noida Entrepreneurs Association Vs. Noida (2011) 6 SCC 508 και ακολούθησε αυτό το Hon'ble Court στην υπόθεση μεταξύ  Param Bir Singh κατά Πολιτείας της Μαχαράστρα, 2021 SCC OnLineBom 516 .
ii) Ο ΒΙ θα λάβει περαιτέρω οδηγίες να ξεκινήσει αμέσως την ανάκριση του κατηγορουμένου και να χρησιμοποιήσει τα επιστημονικά τεστ όπως το Lie Detector Test, το Brain Mapping Test και το Narco Analysis Test για να ανακαλύψει την πλήρη συνωμοσία και να σώσει τη ζωή του Ινδού Πολίτη.
iii) Η Κατεύθυνση στον Εναγόμενο Νο. 1, δηλαδή στην Πολιτεία της Μαχαράστρα να καταβάλει προσωρινή αποζημίωση Rs. 100 crores στον αναφέροντα και στη συνέχεια να τα ανακτήσει από τους ένοχους υπαλλήλους που ευθύνονται για τον θάνατο του πολίτη από εσκεμμένη και παράνομη πράξη διάπραξης και παράλειψης.»
Σύμφωνα με τη γνώμη των ειδικών, λαμβάνοντας υπόψη τις αποδείξεις του οργανισμού Sterling Nature, ο Bill Gates και ο Adar Poonawalla θα τιμωρηθούν με τη θανατική ποινή.
Ο αναφέρων βασίστηκε επίσης στα προηγούμενα εγκλήματα του Μπιλ Γκέιτς,  την δολοφονία 8 θηλυκών παιδιών με μη εξουσιοδοτημένη δοκιμή εμβολίων HPV στην Ινδία και την απόφαση του Συντάγματος του Ανώτατου Δικαστηρίου στην  υπόθεση Kalpana Mehta  (2018) 7 SCC 1 , που αποτελεί ισχυρή απόδειξη εναντίον του Μπιλ Γκέιτς και του συνδικάτου των εμβολίων του.
Ο αναφέρων αναφέρθηκε επίσης στις αποδείξεις του απαίσιου σχεδίου του Μπιλ Γκέιτς στο πρόγραμμα πολιομυελίτιδας που κατέστρεψε τις ζωές 4.500 χιλιάδων παιδιών στην Ινδία καθώς υπέφεραν από παράλυση νέου τύπου. Αυτό είναι επίσης μια επιπλέον απόδειξη της διεστραμμένης και εγκληματικής νοοτροπίας του Μπιλ Γκέιτς.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν υπάρχει περίπτωση ο Μπιλ Γκέιτς να πάρει εγγύηση για την υπόθεση. Όλα τα κινητά και ακίνητα περιουσιακά στοιχεία των κατηγορουμένων θα κατασχεθούν σύντομα.
Διάφορες κοινωνικές οργανώσεις και απλοί άνθρωποι αποφάσισαν να ασκήσουν το δικαίωμα των πολιτών να συλλάβουν τους κατηγορούμενους, όπως προβλέπεται στο  άρθρο 43 του Cr.PC  
Σύμφωνα με την εν λόγω ενότητα, οποιοσδήποτε πολίτης μπορεί να συλλάβει τον Bill Gates, τον Adar Poonawalla και άλλους κατηγορούμενους και να τους παραδώσει στην αστυνομία.
Πρόσφατα στην Αυστραλία κατατέθηκαν περίπου 10.000 αιτήσεις αποζημίωσης κατά του τραυματισμού από το εμβόλιο.
Σύνδεσμος: https://www.smh.com.au/politics/federal/more-than-10-000-australians-have-filed-coronavirus-vaccine-injury-claims-20211115-p598yy.html
Στην Ινδία, χιλιάδες υποθέσεις θα ερευνηθούν σύντομα, όπως ενημέρωσε ο Adv. Ishwarlal Agarwal, Επικεφαλής της Εθνικής Επιτροπής Συντονισμού του Ινδικού Δικηγορικού Συλλόγου.
ΠΗΓΗ: https://indianbarassociation.in/worlds-first-vaccine-murder-case-against-bill-gates-adar-poonawalla-filed-in-indias-high-court/

Επιστροφή στο περιεχόμενο