Μετάβαση στο περιεχόμενο
O Ιωάννης Σακκάς υποψήφιος στο Βόρειο Τομέα Αθηνών

Με τιμή και χαρά ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα του κου ΙωάννηΣακκά στην εκλογική περιφέρεια της Β1Βορείου Τομέα Αθηνών.
Ο ΙωάννηςΣακκάςΕίναι Αξιωματικός (ε.α) του Πολεμικού Ναυτικού.Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, εκπαιδεύτηκε σε σχολές των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και του ΝΑΤΟ (SanAntonio, Florida, Washington, Γερμανία).Υπηρέτησε σε μάχιμες υπηρεσίες του Πολεμικού Ναυτικού και στα Γενικά Επιτελεία του ΓΕΝ, ΓΕΕΘΑ και στο ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.Είναι μέλος στο Ελληνικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών (ΕΛΙΣΜΕ) και στο Ελληνορθόδοξο Κίνημα Σωτηρίας (ΕΛΚΙΣ). Διαθέτει διοικητικές ικανότητες, πολυετή εργασιακή εμπειρία και είναι εξειδικευμένος στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού (human resources management).Εκτός της μητρικής του γλώσσας μιλάει Αγγλικά.Έχει μεγάλη ευαισθητοποίηση και κοινωνική δράση με τα ΑΜΕΑ.Είναι παντρεμένος και έχει δυο γιους.
Είναι αυτοδημιούργητος και ως Έλληνας νιώθει ιδιαίτερη αγάπη και υπερηφάνεια για την πατρίδα και έχει τη διάθεση για ουσιαστική προσφορά και πιστεύει ότι είναι ανάγκη να αποκατασταθεί η «χαμένη» αξιοπρέπεια των Ελλήνων.
Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!
Επιστροφή στο περιεχόμενο