Μετάβαση στο περιεχόμενο
  Καλά ξεμπερδέματα κύριε Μητσοτάκη…  Από παντού χτυπιέται πλέον ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για το τεράστιο ζήτημα των τηλεφωνικών υποκλοπών!
Τα νέα πυρά έρχονται από τον μαχητικό δικηγόρο και Πρόεδρο του κόμματος “Πατριωτικός Σύνδεσμος” Γιάννη Μαλταμπέ, ο οποίος είναι και υποψήφιος βουλευτής Βορείου τομέα Αθηνών με την “Πατριωτική Ένωση – Πρόδρομος Εμφιεντζόγλου”,  και ο οποίος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Ο πρωθυπουργός είναι υποχρεωμένος από το Σύνταγμα να παραιτηθεί. Οι νεοδημοκράτες βουλευτές έχουν δικαίωμα να εκλέξουν νέο πρωθυπουργό που θα επικυρωθεί ή όχι (αδιάφορο για το πολίτευμα) από τις εσωτερικές τους διαδικασίες.
Η σημερινή κατάσταση μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ επικίνδυνη για την Δημοκρατία, έστω την κουτσουρεμένη που έχουμε στην Ελλάδα και όλους τους έστω κατ’ επίφαση δημοκρατικούς θεσμούς του κοινοβουλευτικού αντιπροσωπευτικού  συστήματος.
Επιβάλλεται αμέσως μετά την αναμενόμενη και από την ΕΕ αλλαγή πρωθυπουργού, η και πολλή ευαίσθητη στα ανθρώπινα δικαιώματα και πρώην πρόεδρος του ΣτΕ, κυρία Πρόεδρος της Δημοκρατίας αφού ορκίσει τον πρωθυπουργό που θα αποφασίσει η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, να συγκαλέσει από κοινού την επιτροπή θεσμών και διαφάνειας και το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για να αποφασίσουν τον έλεγχο σε βάθος αυτών που παρανόμως έγιναν με τις παράνομες παρακολουθήσεις της ΕΥΠ – για μη εθνικούς λόγους – τα τελευταία 20 χρόνια και στην συνέχεια να καθοριστεί δημόσιο πλαίσιο εθνικά ασφαλές και αξιόπιστο πολιτικά που θα λειτουργήσει η ΕΥΠ στο μέλλον, χωρίς τα ευτράπελα των παλιότερων και πρόσφατων γεγονότων.
Οι Ευρωπαίοι μπορεί να συγχωρούν τα πάντα στους ηγέτες των χωρών μελών της ΕΕ σε επίπεδο πολιτικών, αλλά σε επίπεδο δικαιωμάτων, ανηθικότητας και παραβάσεων του πυρήνα της λειτουργίας των συστημάτων, είναι κάθετοι.
Μητσοτάκης τέλος για την ΕΕ και τις ΗΠΑ. Έχουμε προβλέψει ότι θα φύγει με ελικόπτερο νύχτα για άγνωστο τόπο κυνηγημένος από τους νεοδημοκράτες κυρίως.
Και εις ανώτερα. Έχει πολύ μεγάλη πλάκα οι ελάχιστοι νεοδημοκράτες βουλευτές που βγαίνουν στα κανάλια να γίνονται ρεζίλι τόσο φανερά μην μπορώντας στο ελάχιστο να απαντήσουν για την οικογενειακή παράδοση της οικογένειας Μητσοτάκη που το νεότερο μέλος της έχει τηρήσει απαρέγκλιτα στις παρακολουθήσεις των αντιπάλων της (οικογένειας). Καλά ξεμπερδέματα παιδιά»!!
Επιστροφή στο περιεχόμενο