Μετάβαση στο περιεχόμενο
Μεγάλη απόφαση για την Πατρίδα
7 Οκτωβρίου 2020
Οι Έλληνες Πατριώτες επιτέλους απελευθερώθηκαν από τις σχεδιασμένες ύπουλες συκοφαντίες. Σεβόμαστε και θεωρούμε δίκαιη την καταδικαστική απόφαση για την ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή, ως καθαρά ναζιστικό και παγανιστικό κόμμα στην ηγεσία της, ποινικοποίησε επίτηδες τον εθνικισμό  στην Ελλάδα παίζοντας το ρόλο που της ανέθεσε το σύστημα εντός και εκτός συνόρων.

Για να αποδυναμώσει τον Πατριωτικό και Χριστιανικό προσανατολισμό των Ελλήνων. Μειώνοντας την ισχύ της αντίδρασης του λαού στην υποδούλωση της Χώρας με τα μνημόνια, το μεταναστευτικό, την προδοσία των Πρεσπών, την σχεδιαζόμενη προδοσία στο Αιγαίο.

Η Ορθόδοξη Χριστιανική πολιτική βάση του Ελληνισμού, αφορά στον Οικουμενικό Κοινωνικό Ανθρωπισμό της Άμυνας ενάντια στην οποιαδήποτε άσκηση βίας. Η Πατρίδα μας δεν έχει ανάγκη από καμία ξενόφερτη ιδεολογία. Ο Ελληνικός λαός έχει πληρώσει ακριβά τις ξενόφερτες ιδέες με  ποταμούς αιμάτων, εξανδραποδισμούς γενοκτονίας, διχασμό, διάλυση, προδοσίες. Ο Ελληνοχριστιανικός Πολιτισμός είναι ο μόνος Θεανθρώπινος και γι’ αυτό συνεχώς πολεμείται από τις δυνάμεις της βίας, της άγνοιας και της ανελευθερίας. Οι αξίες της Ορθοδοξίας και της διαχρονικής Ελληνικής παράδοσης, προσανατολίζουν σε κοινωνία ανθρωποκεντρική Ισονομίας, Δικαιοσύνης και Δημοκρατίας. Είναι η ευημερία που αναπτύσσει, η καλλιέργεια της Ελλάδας του Μέτρου, της Αλήθειας, του Ανθρώπινου, του Ωραίου, της Σύνθεσης διαφορετικών απόψεων, του Πολιτισμού!!
Είναι πλέον καιρός να αναλάβει ο πραγματικός, αληθινός Εθνικός Πατριωτικός πολιτικός χώρος τον πολιτικό ρόλο του.

Πατριωτικός Σύνδεσμος
Επιστροφή στο περιεχόμενο