Μετάβαση στο περιεχόμενο
Αυτοί που δίχασαν τους Έλληνες και  κατάφεραν τα αδέρφια να σκοτώνουν αδέρφια την περίοδο του εμφυλίου  σπαραγμού μόνο θλίψη, πόνο και μίσος έσπειραν. Ένα  από τα θλιβερά γεγονότα ήταν και η εκτέλεση 24 αστυνομικών οι οποίοι  πήγαιναν από Αθήνα για να υπηρετήσουν στα εκεί αστυνομικά τμήματα της  Πάτρας. Στο χώρο θυσίας των αστυνομικών κτίσθηκε μνημείο στο οποίο ετελέσθη και το ετήσιο μνημόσυνο  τους στις 15/05/2016 από εκπροσώπους των σωμάτων ασφαλείας, όπου εκπροσωπήθηκε ο Πατριωτικός Σύνδεσμος από την ταξίαρχο ε.α. κα  Μαριάνθη  Συμεωνίδου Αρμενιάκου.

“Αυτή η σεμνή τελετή δεν αναβιώνει παλιά μίση και έχθρες. Πρέπει να θυμίζει πως πολλές φορές, υποκινούμενοι από ξένες ολέθριες δυνάμεις, παραπλανηθήκαμε και φθάσαμε στο σημείο να σκοτώνει αδελφός τον αδερφό και πατέρας το  παιδί και αντιστρόφως. Μας έσπειραν τον σπόρο της διχόνοιας που όπως λέει και ο ποιητής: ΄΄Διχόνοια, που κρατάει ένα σκήπτρο η δολερή΄΄"

Τα  λάθη του παρελθόντος και οι παραπλανήσεις ας μην επαναληφθούν. Η Ελλάς προορίζεται να ζήσει και θα ζήσει και θα ορθοποδήσει. Ο Θεός μας αγαπά και θα μας βοηθήσει.” Αυτά επεσήμανε η ταξίαρχος ε.α. Μαριάνθη Συμεωνίδου Αρμενιάκου η οποία και εκπροσώπησε τον Πατριωτικό Σύνδεσμο στο μνημόσυνο για την μνήμη των 24 εκτελεσθέντων αστυνομικών. Οι ξενόφερτες δυνάμεις που πάντα, ακόμη και σήμερα επεμβαίνουν στην Πατρίδα μας, πρέπει να πάψουν να γίνονται αιτία αλληλοσπαραγμού, έργο που έχει αναλάβει ο Πατριωτικός Σύνδεσμος.

Έργο του Πατριωτικού Συνδέσμου είναι να ενώσει όλους τους έλληνες ενάντια των ξένων συμφερόντων και των υποτακτικών τους.
Επιστροφή στο περιεχόμενο