Μετάβαση στο περιεχόμενο
Επίσκεψη του Προέδρου στην παρουσίαση του βιβλίου «ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ»

Την Τετάρτη 7 Ιουλιου 2021, ο πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου Μαλταμπές Ιωάννης συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος, παρευρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου «ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ» σε Επιλεγόμενα και Επιμέλεια του Κωνσταντίνου Μπλάθρα, που πραγματοποιήθηκε στο βιβλιοπωλείο Άπειρος Χώρα (Σισμανόγλειου 10, Βριλήσσια).

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Γιάννης Ζερβός και ο Μανώλης Μηλιαράκης της Χριστιανικής Δημοκρατίας και ο Θεόδωρος Παντούλας της Δημοκρατικής Αναγέννησης.

Στην εκδήλωση παρέστη ο επιμελητής και σχολιαστής της έκδοσης Κωνσταντίνος Μπλάθρας, ο οποίος επεσήμανε τη σημασία του έργου του Σολωμού και την ανάγκη έκδοσης των πατριωτικών ποιημάτων του.
 
Στη σεμνή δεξίωση που ακολούθησε, δόθηκε η ευκαιρία να αναπτυχθεί ένας γόνιμος διάλογος ανάμεσα στους παρευρισκομένους σχετικά με τον εθνικό ποιητή αλλά και την ανάγκη μιας εκ νέου προσεκτικής ανάγνωσης του έργου του, καθώς αυτό αποτελεί μια πρόσκληση για εθνική ομοψυχία και αφύπνιση, γεγονός που αναντίρρητα αποτελεί το διακύβευμα της σημερινής ελληνικής κοινωνίας.


Επιλεγόμενα-Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Μπλάθρας
Πρόλογος: Γιώργος Βαρθαλίτης
Εικόνα Εξωφύλλου: Χρήστος Μποκορός
Την έκδοση φρόντισε ο Θεόδωρος Παντούλας
Εκδόσεις: manifesto
Επιστροφή στο περιεχόμενο