Μετάβαση στο περιεχόμενο
Στο Ράδιο Σύμπαν μίλησε σήμερα ο Ιωάννης Μαλταμπές
Στο Ράδιο Σύμπαν, στον πρώτο σε ακροαματικότητα Ελληνικό ραδιοφωνικό σταθμό της Αυστραλίας που εκπέμπει ζωντανά σε όλο τον κόσμο μέσω διαδικτύου μίλησε σήμερα 14 Νοεμβρίου 2016  στις 12.00 π.μ. ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου και της Σ.Ε. των “Ελεύθερων Ενωμένων Ελλήνων” κ. Ιωάννης Μαλταμπές.

Η ομιλία του επικεντρώθηκε στα καυτά ζητήματα της εσωτερικής και της διεθνούς επικαιρότητας καθώς και στην προσπάθειας συνένωσης των Πατριωτικών Κινημάτων στην Ελλάδα σε ενιαίο πολιτικό φορέα, που συντελείται με στόχο την Αναγέννηση της  Πατρίδας.

Για την ανάδειξη επίσης του ελληνικού πολιτισμού, της ιστορίας, της παράδοσης, της γλώσσας και της θρησκείας, ως εγγενών  και αναπόσπαστων χαρακτηριστικών του ελληνισμού που μεταφέρουν, μέσω των Απόδημων Ελλήνων το φως του πνεύματος και της σοφίας παγκοσμίως.

 Ενημέρωσε ακόμα τους ακροατές του σταθμού για την κατ΄αρχή συσπείρωση  των Ελληνοκεντρικών – Πατριωτικών δυνάμεων της Πατρίδας μας γύρω από το πολιτικό σχήμα των ΄΄ Ελεύθερων Ενωμένων Ελλήνων΄΄ και τις  επιχειρούμενες περαιτέρω διαδικασίες διεύρυνσης και ανάπτυξης του ελπιδοφόρου αυτού νέου Κινήματος.

Ο κ. Μαλταμπές απηύθυνε έκκληση στους ομογενείς να συμμετάσχουν με την δύναμη των οργανωμένων συλλογικοτήτων τους στην προσπάθεια αφύπνισης των Ελλήνων και συνένωσής στους σε ένα πατριωτικό δημοκρατικό κίνημα για την σωτηρία της Ελλάδας και του ελληνικού πνεύματος. Τόνισε τέλος την ανάγκη συμμετοχής των ομογενών στις Εθνικές εκλογές και την εκπροσώπησή τους  στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Επιστροφή στο περιεχόμενο