Μετάβαση στο περιεχόμενο
UNCONVENTIONAL GREY: Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣΤο Unconventional Grey ασχολείται με τη χημεία/γεωμηχανική σε σχέση με τη νομοθεσία για την αλλαγή του κλίματος και την «υπερθέρμανση του πλανήτη».
 
Μετά τις παραγωγές του What In The World Are They Spraying   και του Why In the World Are They Spray, το Unconventional Grey, είναι η τρίτη παραγωγή του Michael J. Murphy για τον πόλεμο που διεξάγεται και εκθέτει τους κινδύνους της γεωμηχανικής για τη ζωή στον πλανήτη.
 
Το ημιτελές τρίτο ντοκιμαντέρ δημιουργήθηκε από τον αείμνηστο σκηνοθέτη Michael J. Murphy.
Ανακαλύφθηκε επτά χρόνια αργότερα. Αυτή είναι μια εκρηκτική σύνδεση μεταξύ της γεωμηχανικής και της ατζέντας του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή.
Ο Michael J. Murphy ΄΄δολοφονήθηκε΄΄ από το συνδικάτο του εγκλήματος της παγκοσμιοποίησης.
 
Δείτε τις μαρτυρίες (+ μετάφραση υπότιτλων) των Michael Murphy, Marvin Herndon, Patrick Wood, Scott Stevens, Allan Buckmann, Max Bliss, David Lewis, Ed Griffin, Princess Basma Saud of Saudi Arabia, Rosa Koire, Cynthia McKinney κ.α. και κοινοποιήστε!
 
Η Rosa Koire είναι πλέον νεκρή (31 Μαΐου 2021), όπως και ο Michael Murphy (22 Ιουλίου 2020). Τόσο ο Michael όσο και η Rosa ήταν επικριτές της παγκοσμιοποίησης. Και οι δύο πέθαναν νέοι.


Επιστροφή στο περιεχόμενο