Μετάβαση στο περιεχόμενο
Που ήταν και τι έκαναν οι «πανίσχυρες» μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ;

Πως πιάστηκαν στον ύπνο για ένα τόσο συντονισμένο, από ξηράς, αέρος, θαλάσσης πολλαπλό χτύπημα της ΧΑΜΑΣ; ´Η μήπως παρασύρθηκαν και ακολουθούν τη γραμμή των… καουμπόιδων φουσκώνοντας τα μπράτσα μπροστά στις κάμερες;


Στο θέμα των πολύνεκρων, τραγικών εξελίξεων μεταξύ Παλαιστίνιων και Ισραηλινών, πίσω από τις σκηνές φρίκης και τα «ανθρωπιστικά» σόου με την ισραηλινή σημαία στις Βρυξέλλες κ.α. πολύ δύσκολα κρύβεται ένα πακέτο ερωτηματικών όπως:

- Πως γίνεται και σφύζει αμερικανικών οπλικών συστημάτων η ΧΑΜΑΣ; Από που βρέθηκαν;

- Είχε αναφερθεί κατ´επανάληψη ότι οι αμερικανοί αποχωρώντας «ηρωικά», όπως μας ενημέρωνε ο Μπάιντεν τότε, από το Αφγανιστάν το 2021, άφησαν πίσω τους οπλισμό κοντά στα 84 δις δολάρια!!! Πόσα και τι από αυτό το απέραντο οπλοστάσιο μπορεί να βρέθηκε στα χέρια της ΧΑΜΑΣ;

- Από τα εκατομμύρια τόνους εξοπλισμών που εστάλησαν στην Ουκρανία τα τελευταία χρόνια, οι ίδιοι οι αμερικανοί βουλευτές μιλάνε τώρα για «ένα πανηγύρι» μαύρης αγοράς όπλων με άγνωστες κατευθύνσεις…

- Επίσης ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Β. Νετανιάχου, είχε ψελίσει προ μηνών ότι δεν δίνει όπλα στο Ζελένσκι φοβούμενος ότι θα πέσουν σε «ξένα» χέρια και μπορεί να βρεθούν στη Μ.Ανατολή και να βάλουν κατά της χώρας του. (Μήπως δικαιώνεται οικτρά;).

- Που ήταν και τι έκαναν οι «πανίσχυρες» μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ;

- Πως πιάστηκαν στον ύπνο για ένα τόσο συντονισμένο, από ξηράς, αέρος, θαλάσσης πολλαπλό χτύπημα της ΧΑΜΑΣ; ´Η μήπως παρασύρθηκαν και ακολουθούν τη γραμμή των… καουμπόιδων φουσκώνοντας τα μπράτσα μπροστά στις κάμερες;

Για όσους σπεύσουν να συγκρίνουν το Ισραήλ με τη Ρωσία (τα ίδια κάνουν και οι δυο), θα ήταν φρόνιμο (και για λόγους αυτοσεβασμού), να δουν την πραγματική εικόνα και όχι τα… τικ-τοκ «ενημερωτικά κινούμενα σχέδια».

- Η Ρωσία ούτε τώρα στην Ουκρανία, ούτε ποτέ άλλοτε σε πόλεμο δεν ισοπέδωσε πόλεις γεμάτες με άοπλους πολίτες.

- Το Ισραήλ βομβαρδίζει ανελέητα τη Γάζα, πόλη με 2,5 και πλέον εκ. ανθρώπους σε ένα χώρο με έκταση το 1/4 της Αττικής! Ακολουθεί την ίδια πρακτική των ΗΠΑ από το 1944 μέχρι τις μέρες μας. Ισοπέδωση πόλεων του τύπου: δε θα μείνει κανένας και τίποτα ζωντανό!

- Οι ΗΠΑ στέλνουν στην περιοχή αεροπλανοφόρα, όπως πάντα για… μπούγιο, ρίχνοντας έτσι λάδι στη φωτιά..

- Η Ρωσία, δια στόματος Λαβρόφ, στη συνάντηση με τον επικεφαλής της Λίγκας Αραβικών Κρατών, καλεί και τις δυο πλευρές σε συγκράτηση από τις στρατιωτικές επιχειρήσεις και επείγουσα ειρηνική διαπραγμάτευση.

- Οι ΗΠΑ και το σύνολο της Δύσης εδώ και πολλά χρόνια κήρυξαν τη ΧΑΜΑΣ ως «τρομοκρατική» οργάνωση.

- Η Ρωσία από το 2015 ακόμα με δηλώσεις του ΥΦΥΠΕΞ, Μπογκντάνοφ, έχει ξεκαθαρίσει ότι δε θεωρεί τη ΧΑΜΑΣ(ούτε τη ΧΕΖΜΠΟΛΑ), τρομοκρατική οργάνωση, διότι αποτελεί σημαντικό συστατικό στοιχείο του λαού της Παλαιστίνης.

ΥΓ: Με τον ορυμαγδό των εικόνων που κυριαρχούν στην παγκόσμια ειδησεογραφία, η ομάδα Ζελένσκι στο Κιέβο, έχει ανάγκη ψυχοθεραπείας, βλέποντας την να υποβαθμίζεται «ειδησεογραφικά» στην παγκόσμια σκηνή. Κάθε θέαμα… πεθαίνει όταν φεύγουν από πάνω του τα φώτα…
Σκεφθείτε να βγουν στην επιφάνεια και τίποτα πάρε-δώσε με τη μαύρη αγορά όπλων.

Υγ2: Το 1948, όταν ελήφθη η απόφαση αναγνώρισης του κράτους του Ισραήλ, χωρίς να ιδρυθεί παράλληλα και κράτος της Παλαιστίνης, ο τότε σοβιετικός ηγέτης Ιωσήφ Στάλιν είχε πει: Δεν πρόκειται να επικρατήσει Ειρήνη εκεί κάτω! (εννοώντας, χωρίς ταυτόχρονη αναγνώριση δυο κρατών)!

Η φωτό δείχνει ανάγλυφα και τη βαθύτερη αιτία του πολύχρονου αυτού πολέμου!
Πηγή:https://www.facebook.com/
H  LEILA και οι απαντήσεις

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΕΣ...
Το περίγραμμα μου για μια λύση στη Γάζα
Ξεκάθαρα και συνοπτικά, τα βήματα για την επίτευξη ησυχίας στη Γάζα.
Αυτός είναι ο τίτλος του σχεδίου που πρότεινε στην κυβέρνηση Νετανιάχου, ο  ισραηλινός πολιτικός και πρώην μέλος του κόμματος του Νετανιάχου, ο Moshe Feiglin στις   15 Ιουλίου 2014
Το σχέδιο  δημοσιεύτηκε στην  Israel National News – Aretz Sheva,

Ιδού λοιπόν   Τα     6  βήματα!
Τελεσίγραφο – Μια προειδοποίηση από τον πρωθυπουργό του Ισραήλ στον πληθυσμό του εχθρού, στην οποία ανακοινώνει ότι το Ισραήλ είναι έτοιμο να επιτεθεί σε στρατιωτικούς στόχους στην περιοχή τους και καλεί όσους δεν εμπλέκονται και δεν επιθυμούν να υποστούν βλάβη να φύγουν αμέσως. Η Χερσόνησος του Σινά δεν είναι μακριά από τη Γάζα και μπορούν να φύγουν. Αυτό θα είναι το όριο των ανθρωπιστικών προσπαθειών του Ισραήλ. Η Χαμάς μπορεί να παραδοθεί άνευ όρων και να αποτρέψει την επίθεση.

Επίθεση – Επιτεθείτε σε ολόκληρο το «πεδίο στόχου» σε όλη τη Γάζα με τη μέγιστη δύναμη του Ισραηλινού Στρατού (και όχι ένα μικρό τμήμα αυτού) με όλα τα συμβατικά μέσα που έχει στη διάθεσή του. Όλοι οι στρατιωτικοί στόχοι και οι στόχοι υποδομών θα δεχθούν επίθεση χωρίς να ληφθούν υπόψη οι «ανθρώπινες ασπίδες» ή οι «περιβαλλοντικές ζημιές». Αρκεί το ότι χτυπάμε ακριβείς στόχους και ότι τους ειδοποιήσαμε εκ των προτέρων.

Πολιορκία – Παράλληλα με τα παραπάνω, (πρέπει να γίνει μία) ολοκληρωτική πολιορκία της Γάζας. Τίποτα δεν θα μπει στην περιοχή. Το Ισραήλ, ωστόσο, θα επιτρέπει την έξοδο από τη Γάζα. (Οι άμαχοι μπορούν να πάνε στο Σινά, οι μαχητές μπορούν να παραδοθούν στις δυνάμεις του IDF).

Άμυνα – Κάθε μέρος από το οποίο δέχθηκαν επίθεση οι δυνάμεις του Ισραήλ, θα δεχθεί  αμέσως επίθεση με πλήρη ισχύ και χωρίς να ληφθούν υπόψη οι «ανθρώπινες ασπίδες» ή οι «περιβαλλοντικές ζημιές».

Κατάκτηση – Αφού ο Ισραηλινός Στρατός ολοκληρώσει το «κάμψη»  των στόχων με τη δύναμη πυρός του, ο Ισραηλινός Στρατός θα κατακτήσει ολόκληρη τη Γάζα, χρησιμοποιώντας όλα τα απαραίτητα μέσα για να ελαχιστοποιήσει οποιαδήποτε ζημιά στους στρατιώτες μας, χωρίς να λάβει οτιδήποτε άλλο υπόψη.

Εξάλειψη - Η GSS και το IDF θα εξαλείψουν πλήρως όλους τους ένοπλους εχθρούς από τη Γάζα. Ο εχθρικός πληθυσμός που είναι αθώος για αδικήματα και διαχωρίστηκε από τους ένοπλους τρομοκράτες θα αντιμετωπιστεί σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και θα του επιτραπεί να φύγει. Το Ισραήλ θα βοηθήσει γενναιόδωρα όσους επιθυμούν να φύγουν.

Κυριαρχία – Η Γάζα είναι μέρος της Γης μας και θα παραμείνουμε εκεί για πάντα. Η απελευθέρωση τμημάτων της γης μας για πάντα είναι το μόνο πράγμα που δικαιολογεί να θέσουμε σε κίνδυνο τους στρατιώτες μας στη μάχη για την κατάληψη της γης. Μετά την εξάλειψη της τρομοκρατίας από τη Γάζα, θα γίνει μέρος του κυρίαρχου Ισραήλ και θα κατοικηθεί από Εβραίους. Αυτό θα βοηθήσει επίσης να διευκολυνθεί  η στεγαστική κρίση στο Ισραήλ. Η παράκτια γραμμή του τρένου θα επεκταθεί, το συντομότερο δυνατό, για να φτάσει σε όλο το μήκος της Γάζας.
Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις, οι περισσότεροι Άραβες στη Γάζα επιθυμούν να φύγουν. Σε όσους δεν συμμετείχαν σε αντι-ισραηλινή δραστηριότητα θα προσφερθεί ένα γενναιόδωρο πακέτο διεθνούς μετανάστευσης. Όσοι επιλέξουν να παραμείνουν θα λάβουν καθεστώς μόνιμου κατοίκου. Μετά από ένα αριθμό ετών διαμονής στο Ισραήλ και έχοντας εξοικειωθεί με αυτό, εξαρτάται από την αρμόδια νομοθεσία της Κνέσετ και τη σχετική έγκριση του Υπουργού Εσωτερικών κατά περίπτωση, σε όσους προσωπικά αποδέχονται τους κανόνες, την ουσία και τον τρόπο ζωής του Ισραήλ ως του Εβραϊκού Κράτους επί της δικής του γης, θα απονέμεται η ισραηλινή υπηκοότητα».

Gaza in Context
19 Ιουλ 2016
Βίντεο ακατάλληλο για ανηλίκους
κι αν θέλετε να εμβαθύνετε...
Επιστροφή στο περιεχόμενο