Μετάβαση στο περιεχόμενο


Σταμάτης Γαργαλιάνος υποψήφιος στην Β’ Θεσσαλονίκης

Ο Σταμάτης Γαργαλιάνος γεννήθηκε και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη. Είναι διδάσκων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Κατέχει πτυχίο Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στο Παρίσι και Διδακτορική Διατριβή. Επίσης έχει πτυχίο Η/Υ, θεατρολογίας, παιδαγωγικών σπουδών και σκηνοθεσίας. Εργάστηκε για επτά έτη ως διευθυντής ιδιωτικής επιχείρησης. Έχει πλούσια κοινωνική δράση ως μέλος συλλόγων και πανελληνίων δικτύων και ως πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Θεατρικών Σχημάτων Θεσσαλονίκης. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!

Ευγενία Αρβανίτη Πρεβεζάνου υποψήφια στην Ανατολική Αττική

Η  ένταξη της κ. Αρβανίτη Πρεβεζάνου στην Πατριωτική Ένωση γίνεται στο  πλαίσιο της ενωτικής προσπάθειας που εδώ και καιρό καταβάλλεται από τις  υγιείς δυνάμεις του πατριωτικού χώρου. Προσπάθεια  που η Πατριωτική Ένωση δεσμεύεται ότι θα συνεχισθεί στον δρόμο προς τις  κάλπες, προκειμένου να υπάρξει ισχυρή εθνική αντιπολίτευση στην επόμενη  κοινοβουλευτική περίοδο. Η  Ευγενία Αρβανίτη Πρεβεζάνου είναι  πτυχιούχος του τμήματος Διεθνών  Σχέσεων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου, αποφοίτησε ως  Αξιωματικός Πλοίαρχος – Αρχηγός Τάξης Γυναικών, Α.Δ.Σ.Ε.Ν. Ασπροπύργου  ενώ έχει εκπαιδευτεί στην διαχείριση κινδύνων και κρίσεων. Είναι  επικοινωνιολόγος, Σύμβουλος Στρατηγική και Ανάπτυξης, ενώ ήταν ιδρυτικό  μέλος εθελοντικών ομάδων και κινημάτων προσφέροντας από πολλές άμισθες θέσεις ευθύνης. Έχει ακόμη συγγράψει σειρά βιβλίων. Τη συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!

Κωνσταντίνος Μαρνέρης υποψήφιος στην Αρκαδία

Ο Κωνσταντίνος Μαρνέρης είναι γεννημένος και κατοικεί στην Τρίπολη.  Εργάζεται ως ιπποτρόφος-κτηνοτρόφος από το 1990. Είναι έγγαμος, πατέρας  τριών τέκνων. Συστρατεύεται με την Πατριωτική Ένωση και τον Πρόδρομο  Εμφιετζόγλου για να αγωνιστεί για το μέλλον της Πατρίδας και του  Ελληνικού λαού. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!

Αθανάσιος Πανταζής υποψήφιος στην Λάρισα

Ο Αθανάσιος Πανταζής είναι συνταξιούχος δάσκαλος και ποιητής.  Κατάγεται από την όμορφη Βερδικούσσα Λάρισας, όπου και μεγάλωσε.  Σπούδασε στην Παιδαγωγική Ακαδημία της Φλώρινας. Έχει εκδώσει αρκετά  συγγραφικά του έργα και είναι μέλος της ένωσης λογοτεχνών Λάρισας.  Επίσης έχει διατελέσει Διευθυντής του 1ου Δημοτικού σχολείου Κάτω Αμπελοκήπων Μεσσηνίας, έχει διδάξει σε διάφορα ιδρύματα και έχει βραβευθεί. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!

Χρήστος Σακάρης υποψήφιος στην Α’ Αθηνών

Ο Χρήστος Σακάρης γεννήθηκε στην Ορεστιάδα. Είναι μόνιμος κάτοικος  Αθηνών από το 1982 όπου εργάζεται ως ασφαλιστικός σύμβουλος. Υπήρξε  ταμίας στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Συμβούλων (Π.Σ.Α.Σ.) για  δύο θητείες και για άλλες δύο θητείες εξελεγκτική επιτροπή. Ασχολείται  ενεργά με τον εθελοντισμό στην Ελληνική Ομάδα Έρευνας & Διάσωσης  (Ε.ΟΜ.Ε.Δ.) Είναι έγγαμος με μία κόρη. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!

Στέλλα Μαντουλίδου υποψήφια στην Πιερία

Η Στέλλα Μαντουλίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κατερίνη. Είναι  απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου  Θεσσαλονίκης. Διετέλεσε δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου  Κατερίνης, ασκώντας ενεργή δικηγορία για οκτώ χρόνια και είναι  συμβολαιογράφος του Εφετείου Θεσσαλονίκης, με έδρα την Κατερίνη όπου και  εργάζεται ανελλιπώς. Δραστηριοποιείται επίσης στην οικογενειακή  οινοποιητική επιχείρηση. Είναι παντρεμένη με τον Γεώργιο Γαρυπίδη, με τον οποίο έχουν δύο γιους, τον Αλέξανδρο και τον Κωνσταντίνο. Την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!

Ελευθερία Μπριλάκη υποψήφια στην Α’ Θεσσαλονίκης

Η Ελευθερία Μπριλάκη έχει γεννηθεί και ζει στη Θεσσαλονίκη, είναι  άξια μητέρα τεσσάρων τέκνων. Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα και από  το 2010 είναι διορισμένη μέσω ΑΣΕΠ στο Νοσοκομείο Παπανικολάου ως  διοικητικό προσωπικό. Έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με τα κοινά. Την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!


Πέτρος Κοκκάκης υποψήφιος στην Κέρκυρα

Ο Πέτρος Κοκκάκης είναι μουσικός και αγιογράφος, κάτοικος Ομαλής  Σγουράδων Κέρκυρας, συνταξιούχος. Είναι στο πλευρό του Πρόδρομου  Εμφιετζόγλου και της Πατριωτικής Ένωσης στον αγώνα για την Ελλάδα! Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!


Κατερίνα Λύτρα υποψήφια στην Α’ Αθηνών
Η Κατερίνα Λύτρα είναι σχεδιάστρια μόδας, βιοτέχνης επαγγελματικών  στολών με εγκατάσταση στο κέντρο της Αθήνας. Πιστεύει στην ανάδειξη του  Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας και θέλει να αγωνιστεί για το  μεταναστευτικό πρόβλημα του  ιστορικού κέντρου της πρωτεύουσας. Την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!

Κατερίνα Ζαννάκη υποψήφια στον Νότιο Τομέα Αθηνών

Η Κατερίνα Ζαννάκη είναι κάτοικος Βύρωνα, ιδιωτική υπάλληλος, άξια  μητέρα ενός τέκνου, μαχήτρια για την Πατρίδα και την Ορθοδοξία. Την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!

Βασιλική Αναγνώστου υποψήφια στην Καβάλα

Η Βασιλική Αναγνώστου, με καταγωγή από Καβάλα, ήταν για τέσσερα  χρόνια πρόεδρος μονογονεϊκών οικογενειών Ανατολικής Μακεδονίας και  Θράκης. Τάσσεται στο πλευρό του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου για να αγωνιστεί  με όλες τις δυνάμεις της για την Πατριωτική Ένωση. Την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!

Αντώνης Αβραμίδης υποψήφιος στην Δράμα
Ο Αντώνης Αβραμίδης με καταγωγή από το Κάτω Νευροκόπι, έχει  ολοκληρώσει τον κλάδο Οικονομίας & Διοίκησης. Επιθυμεί να αγωνιστεί  στο πλευρό του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου με την Πατριωτική Ένωση για το  καλό της Πατρίδας και του Ελληνικού Λαού. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!

Κώστας Ζαβόλας υποψήφιος στα Δωδεκάνησα

Ο Κώστας Ζαβόλας είναι πολιτικός μηχανικός, ο οποίος γεννήθηκε στο  Σουδάν από Έλληνες μετανάστες γονείς και ζει και κατοικεί στην Κάρπαθο.  Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και έχει ασχοληθεί με τα κοινά στο νησί  της Καρπάθου. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!

Ελένη Αθανασίου υποψήφια στην Καβάλα

Η Ελένη Αθανασίου είναι άξια μητέρα τριών τέκνων, κάτοικος Φιλίππων  Καβάλας και δασκάλα παραδοσιακών χορών. Εργάζεται ως ειδική νοσηλεύτρια  ηλικιωμένων. Έχει έντονη κοινωνική δράση, καθώς και το επάγγελμα που  ασκεί είναι πρωτίστως λειτούργημα και τάσσεται στο πλευρό του Πρόδρομου  Εμφιετζόγλου για να αγωνιστεί με όλες τις δυνάμεις της για την  Πατριωτική Ένωση. Την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!

Δρ. Γιώργος Λυμούρης υποψήφιος στην Α’ Αθηνών


Ο Δρ. Γιώργος Λυμούρης είναι Πυρηνικός Ιατρός, πτυχιούχος και  αριστούχος διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.  Γεννήθηκε στην Αθήνα, ειδικεύτηκε και επικεντρώθηκε στην έρευνα,  διάγνωση και ιδιαίτερα στη θεραπεία, θετικών σε υποδοχείς και πεπτίδια  όγκων (νευροενδοκρινών και προστάτου). Διήλθε όλες τις επιστημονικές  βαθμίδες της πανεπιστημιακής διδακτικής ιεραρχίας μετά από εκλογή και  αναγορεύτηκε ως πρώτος καθηγητής πυρηνικής ιατρικής στην ιστορία της  Ιατρικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α το 2014. Είναι μέλος της συντακτικής  επιτροπής του Ευρωπαϊκού Επιστημονικού Περιοδικού Πυρηνικής Ιατρικής και  Μοριακής Απεικόνισης και συνεκδότης του περιοδικού «Ογκολογία για την  Απεικόνιση και τη Διάγνωση του Καρκίνου». Πραγματοποίησε το ερευνητικό  του έργο στη Χαϊλδεβέργη και στη Βόννη. Το ερευνητικό του έργο και η  επιστημονική του δραστηριότητα ανέρχονται σε περίπου 309 ξενόγλωσσες  δημοσιεύσεις, 47 απ’ αυτές ως πρωτότυπα άρθρα, 48 ως κεφάλαια σε βιβλία,  29 ως Πρακτικά σε διεθνή περιοδικά και το 1985 με έναν πολυσυγγραφικό  τόμο για τα Ραδιοφάρμακα (PH Cox, G Limouris, MG Woldring, εκδόσεις  Martinus Nijhoff Pbls). Για την επιστημονική του συνεισφορά, το 2015 του  απονεμήθηκε ο τίτλος του «Επιστημονικού Συμβούλου» από το Αρεταιείο  Νοσοκομείο, όπου και υπηρέτησε επί 27 συναπτά έτη. Μιλάει άπταιστα  Αγγλικά, Γερμανικά και Γαλλικά. Ο Δρ. Γιώργος Λυμούρης  συστρατεύεται με τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου και την Πατριωτική Ένωση για  το μέλλον της Πατρίδας μας και του Ελληνικού Λαού. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!


Χρήστος Βασιλειάδης υποψήφιος στη Β’ Θεσσαλονίκης

Ο Χρήστος Βασιλειάδης είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός. Από το  1980 ασχολείται με ιδιωτικά έργα. Γνωρίζοντας το κοινωνικό έργο του  Πρόδρομου Εμφιετζόγλου επιθυμεί υπό την ηγεσία του να προσφέρει έργο για  να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω! Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!


Νίκος Γιαννουλίδης υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης

Ο Νίκος Γιαννουλίδης γεννήθηκε στην Έδεσσα με τόπο καταγωγής από την  Παναγίτσα Εδέσσης. Σπούδασε φωτογραφία και σκηνοθεσία. Από το 2002 έχει  εκδώσει 4 ποιητικές συλλογές. Συμμετέχει σε ομάδες πολιτισμού και σε  φορείς που προάγουν και αναδεικνύουν τα Εθνικά μας ιδεώδη. Όπως δηλώνει ο  ίδιος: «Οι αξίες της μάνας Γης είναι ο δρόμος προς την ευημερία του  λαού μας. Με την καθοδήγηση του μεγάλου ευπατρίδη της Ελλάδος Πρόδρομου  Εμφιετζόγλου, ευελπιστώ να προσθέσω κι εγώ ένα λιθαράκι για την αληθινή  πρόοδο της Χώρας μας, που βάλλεται από παντού». Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!

Κωνσταντίνος Τρομπούκης υποψήφιος στην Άρτα

Ο Κωνσταντίνος Τρομπούκης γεννήθηκε στην Άρτα, τελείωσε με άριστα το  λύκειο και εισήχθη στην θεολογική σχολή Α.Π.Θ. όπου έλαβε το Πτυχίο του  Καθηγητή θεολογίας. Είναι επίσης διπλωματούχος δημοσιογραφικής σχολής.  Έχει παρουσιάσει στο παρελθόν πολιτικές τηλεοπτικές εκπομπές και  αρθρογραφούσε στον επαρχιακό τύπο. Ως εκπαιδευτικός κινείται στον  ιδιωτικό τομέα. Στον στρατό υπηρέτησε ως Έφεδρος Αξιωματικός όπου  απολύθηκε με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού. Συστρατεύεται με τον Πρόδρομο  Εμφιετζόγλου και την Πατριωτική Ένωση για το καλό της Πατρίδας και του  Ελληνικού Λαού. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!

Χριστίνα Καριώρη υποψήφια στην Ηλεία
Η Χριστίνα Καριώρη γεννήθηκε στη Γουμένισσα του Ν. Κιλκίς και  κατοικεί μόνιμα από το 2005 στον Πύργο της Ηλείας. Είναι μονογονεϊκή  μητέρα 5 παιδιών και εργάζεται ως δημοτική υπάλληλος στο Δήμο Πύργου.  Συγχρόνως ασχολείται εθελοντικά με τη σίτιση αδέσποτων ζώων. Την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!


Κάρολος-Εμμανουήλ Σπάθης υποψήφιος στην Ανατολική Αττική

Ο Κάρολος-Εμμανουήλ Σπάθης με Ελληνική καταγωγή, γεννήθηκε στην  Πορτογαλία το 1968. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Είναι  τεχνίτης σε οικοδομικά έργα. Πολέμησε υπέρ των Σέρβων στην Βοσνία –  Ερζεγοβίνη. Ομιλεί την Ελληνική και την Πορτογαλική γλώσσα. Πιστεύει στο  Θεό και ο ίδιος δηλώνει με καθαρή Εθνική και Ορθόδοξη συνείδηση πως  θέλει να αγωνιστεί για την Ελλάδα! Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!


Δημήτρης Φλώρος υποψήφιος στην Ευρυτανία

Ο Δημήτρης Φλώρος έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και εργάζεται ώς  αρχισυντάκτης σε τηλεοπτικά κανάλια, ραδιόφωνα,  έντυπο-ηλεκτρονικό τύπο  και ως ανεξάρτητος ασφαλιστικός – επενδυτικός σύμβουλος. Έχει αναπτύξει  έντονη κοινωνική δράση λόγω της εργασίας του αλλά και κατά την  ενασχόλησή του με αθλήματα στην ελληνική φύση. Έχει διακριθεί ως  αθλητής. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!

Ταξιάρχης Στρατομήτρος υποψήφιος στην Καρδίτσα

Ο Ταξιάρχης Στρατομήτρος με Ελληνική καταγωγή, γεννήθηκε το 1970 στην  Τασκένδη.  Είναι Εργολάβος Οικοδομών, παντρεμένος και έχει τέσσερα  παιδιά. Πιστεύει στον Θεό και στην Εθνική Δικαιοσύνη και ο ίδιος δηλώνει  πως θέλει να αγωνιστεί όσο το δυνατό περισσότερο μπορεί, ώστε να  αλλάξει το απάνθρωπο σύστημα στην Ελλάδα μας! Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!

Άγγελος Μαρκούτσης υποψήφιος στην Β1 Αττικής

Ο Άγγελος Μαρκούτσης, καθηγητής τεχνολογίας ιατρικών μηχανημάτων,  παντρεμένος με την Βάλια Μακρογκίκα, κατάγεται από την Μήλο, κάτοικος  Ζωγράφου. Ταγμένος στην Ορθοδοξία και στην Ελλάδα, επιθυμεί να αγωνιστεί  στο πλευρό του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!

Σπύρος Κορμάρης υποψήφιος στην Κέρκυρα

Ο Σπύρος Κορμάρης, είναι φωτολιθογράφος, με καταγωγή από την Κάτω  Περίθεια Κέρκυρας. Είναι έγγαμος με ένα γιο και δύο εγγόνια. Πιστεύει  στις αρχές και τις αξίες του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, θέλει να  αγωνιστεί ενεργά στο πλευρό του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!

Καλλιόπη Καραχάη υποψήφια στην Εύβοια

Η Καλλιόπη Καραχάη ασχολείται εδώ και πολλά έτη με πολιτιστικούς  συλλόγους και εκδηλώσεις πολλαπλών ενδιαφερόντων. Παλεύει για την  διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και παράδοσης. Την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!


Νίκος Βρεττός υποψήφιος στη Μεσσηνία

Ο Νίκος Βρεττός, συνταξιούχος ολυμπιακής αεροπορίας, είναι  παντρεμένος με δύο παιδιά και έχει καταγωγή από την Καλαμάτα. Πιστεύει  στην Ορθόδοξη Ελλάδα και αγωνίζεται για την δόξα της.Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!


Μιχάλης Βρεττός υποψήφιος στη Β΄ Θεσσαλονίκης

Ο Μιχάλης Βρεττός, είναι τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, ελεύθερος  επαγγελματίας, ελεύθερος ακόμα, παλεύει για την Πατρίδα και την  Ορθοδοξία. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!


Γιώργος Λεμπέσης υποψήφιος στη Λακωνία

Ο Γεώργιος Λεμπέσης, κατάγεται από το Οίτυλο και διατηρεί επιχείρηση  κλιματιστικών. Σπούδασε τεχνικός-ψυκτικός και είναι παντρεμένος με δύο  παιδιά. Συμμετέχει για πολλά χρόνια ενεργά στα τμήματα Εθνοφυλακής.  Πιστεύει στον διαρκή αγώνα για την Ορθοδοξία και την Ελλάδα. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!

Μαρία Φωτακοπούλου υποψήφια στην Μεσσηνία

Η Μαρία Φωτακοπούλου εργάζεται στην αγαπημένη της ομάδα την ΑΕΚ, έχει  δύο παιδιά, καταγωγή από Καλαμάτα. Προσπαθεί για μια καλύτερη Ορθόδοξη  Ελληνική κοινωνία. Την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!


Χρήστος Πραπιάδης υποψήφιος στις Σέρρες

Ο Ιατρός Χρήστος Πραπιάδης γεννήθηκε στις Σέρρες στον προσφυγικό συνοικισμό  της Αγίας Σοφίας  από γονείς απογόνους προσφύγων. Έζησε τα παιδικά και  εφηβικά του χρόνια στις Σέρρες και αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Σερρών.  Εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ κατόπιν πανελληνίων εξετάσεων, από  όπου και αποφοίτησε. Υπηρέτησε ως αγροτικός ιατρός στο ΚΥ Ηράκλειας  Σερρών. Υπηρέτησε ως επιμελητής στην Ορθοπαιδική Κλινική του Γ.Ν.ΣΕΡΡΩΝ,  από όπου και παραιτήθηκε πριν μια δεκαετία. Έκτοτε διατηρεί ιδιωτικό  ιατρείο στις Σέρρες. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Ελληνικό  Ανοικτό Πανεπιστήμιο, στη διοίκηση υπηρεσιών υγείας του ΕΣΥ. Είναι  έφεδρος ανθυπολοχαγός του Ελληνικού Στρατού και μέλος του κυνηγετικού  συλλόγου Σερρών. Η ενασχόλησή του με την αγροτοκτηνοτροφία τον έφερε  πολύ κοντά στη γνώση των προβλημάτων που ταλανίζουν τους αγρότες του  νομού. Είναι έγγαμος με σύζυγο επίσης ιατρό-παιδοχειρουργό, με ένα  τέκνο. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!


Ελένη Βαρβαρίγου υποψήφια στην Αιτωλοακαρνανία

Η Ελένη Βαρβαρίγου γεννήθηκε στην  Αθήνα με καταγωγή από τη Ζάκυνθο.   Ολοκλήρωσε τη σχολική εκπαίδευση στο 1ο τεχνικό λυκείου Αγίων Αναργύρων  με ειδικότητα μηχανικός αυτοκινήτων. Είναι παντρεμένη και μητέρα δυο  παιδιών. Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα και για δέκα χρόνια στην  Αττική Οδό. Ασχολήθηκε με τα κοινά στα πλαίσια συλλόγων γονέων και  κηδεμόνων. Τα τελευταία πέντε χρόνια κατοικεί στην πόλη του Αγρινίου με  την οικογένειά της. Την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!

Γεώργιος Τσάμπρας υποψήφιος στην Ανατολική Αττική

Ο Γιώργος Τσάμπρας γεννήθηκε στις Αμυγδαλιές Ολυμπίας το 1958 από γονείς αγρότες. Είναι παντρεμένος και έχει 3 παιδιά.
Φοίτησε  στην σχολή Εμποροϋπαλλήλων Αθήνων. Ασχολήθηκε με το εμπόριο  αντιπροσωπεύοντας σημαντικά Ελληνικά εργοστάσια παραγωγής ενδυμάτων σε  όλη την Ελληνική επικράτεια και σε χώρες του εξωτερικού. Η ενασχόληση με  το επάγγελμα αυτό, του έδωσε την δυνατότητα να έρθει σε επαφή με  σημαντικούς παράγοντες της τοπικής Αυτοδιοίκησης, με τεκμηριωμένο έργο.  Από το 2004 έως το 2017 ήταν υπάλληλος της Τράπεζας Ελλάδος από όπου και  συνταξιοδοτήθηκε και πλέον ασχολείται με την ανάπτυξη ακινήτων. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!

Φίλιππος Καραγεώργης υποψήφιος στον Νότιο Τομέα Αττικής

Ο Φίλιππος Καραγεώργης είναι απόστρατος Υποπλοίαρχος του Πολεμικού  Ναυτικού. Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Γλυφάδα Αττικής.  Πρότυπα του, η Αγία Γραφή και η Ιερή Παράδοση της Ορθοδόξου Εκκλησίας.  Είναι έτοιμος να αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για την Ορθοδοξία  και την Πατρίδα. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!

Σπύρος Βάιλας υποψήφιος στην Α’ Πειραιώς

Ο Σπύρος Βάιλας γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε  Μηχανολόγος – Μηχανικος στην Ιταλία και είναι έγγαμος με δύο κόρες.  Είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται στον ασφαλιστικό κλάδο καθώς  και στον κλάδο της ναυτιλίας. Πολιτικά ενεργός από τα νεανικά του  χρόνια, υπήρξε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Ελληνικού Μετώπου και  αργότερα μέλος της ΟΚΕ Πολιτισμού του ΛΑ.Ο.Σ. Το 2000 και το 2004 ήταν  υποψήφιος βουλευτής Α’ Πειραιώς.  Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!


Μιχάλης Τσαντεκίδης υποψήφιος στην Ημαθία

Ο Μιχάλης Τσαντεκίδης γεννήθηκε στην Καστανιά Ημαθίας και αποφοίτησε  από τεχνική σχολή εργοδηγών – μηχανικών αυτοκινήτων. Ειδικεύθηκε ως  χειριστής  και συντηρητής χιονοδρομικού αναβατήρα. Αποσπάστηκε στην  νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Ημαθίας στο τμήμα εσωτερικών και διοίκησης.  Ανέλαβε το τμήμα ιθαγένειας παλλινοστούντων ομογενών από την πρώην  Σοβιετική Ένωση και εκ των υστέρων μετακινήθηκε στην γραμματεία του  νομαρχιακού συμβουλίου ως γραμματέας. Συνταξιοδοτήθηκε ως διευθυντής του  χιονοδρομικού κέντρου Σελίου. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!


Κωνσταντίνος Κοντολούρης υποψήφιος στον Β2 Τομέα Δυτικής Αθήνας

Ο Κωνσταντίνος Κοντολούρης είναι ελεύθερος επαγγελματίας, γεννημένος  στην Αθήνα και είναι πατέρας δύο παιδιών. Έζησε και εργάστηκε για πολλά  χρόνια σε ΗΠΑ και Καναδά, όπου και ανέπτυξε έντονη κοινωνική και  εθελοντική δράση στην ομογένεια. Εθελοντικά επίσης ήταν προπονητής  νεανικών ομάδων ποδοσφαίρου. Σήμερα ζει στην Αθήνα. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!


Ηλίας-Νικόλαος Μήτσιου υποψήφιος στη Φθιώτιδα

Ο Ηλίας-Νικόλαος Μήτσιου έχει γεννηθεί και ζει στη Λαμία, με καταγωγή  από Ευρυτανία. Έχει τελειώσει την Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία  Αθηνών. Είναι Ιεροψάλτης και Νεωκόρος εις τους Ιερούς Ναούς Ευαγγελισμού  της Θεοτόκου Στυλίδος και Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου Λαμίας. Πρότυπα  και καθοδηγητές του οι Άγιοι Πατέρες και Ήρωες Ημών. Επιθυμεί διακαώς  να αγωνιστεί για την Πατρίδα και την Ορθοδοξία. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!


Ιωάννης Παπαδαντωνάκης υποψήφιος στο Ρέθυμνο


Ο Ιωάννης Παπαδαντωνάκης είναι για πολλά έτη ενεργό μέλος ορθοδόξων  σωματείων με έχει πλούσιο φιλανθρωπικό έργο. Είναι πρώην δημοτικός  υπάλληλος, νυν δημοσιογράφος σε διαδικτυακά μέσα, πατριωτικών και  ορθοδόξων εκπομπών. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!


Μαρία Μπακομήτρου υποψήφια στη Β’ Πειραιώς

Η Μαρία Μπακομήτρου είναι γεννημένη στον Πειραιά και κατοικεί στη  Σαλαμίνα. Είναι έγγαμη, άξια μητέρα ενός τέκνου. Εργάζεται ως βοηθός  λογιστή. Συστρατεύεται με τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου και την Πατριωτική  Ένωση για το καλό της Πατρίδας και του Ελληνικού Λαού. Την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.


Σωτηρία Βλάχου υποψήφια στη Χαλκιδική

Σωτηρία Βλάχου γεννήθηκε στη Νέα Ποτίδαια και μεγάλωσε και σπούδασε  στη Θεσσαλονίκη, οπού παντρεύτηκε και εργάστηκε. Κατοικεί στην Ποτίδαια  και είναι άξια μητέρα 2 παιδιών και 3 εγγονιών. Συστρατεύεται με τον  Πρόδρομο Εμφιετζόγλου για να αγωνιστεί για το καλό της Πατρίδας και του  Ελληνικού Λαού. Την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.


Μαρίζα Λίγρη υποψήφια στην Β1 Βορείου Τομέα Αττικής

Η Μαρίζα Λίγρη είναι άξια μητέρα τεσσάρων τέκνων, ελεύθερη  επαγγελματίας στον τομέα παραγωγής και πώλησης σκιάστρων. Είναι απόφοιτη  των εκπαιδευτηρίων Ζηρίδη και του Αγγλοελληνικού Εμπορικού Κολλεγίου  Saint George στην Κηφισιά. Κατοικεί στο Χαλάνδρι από το 1975 και  εδώ και 14 χρόνια ασχολείται με τα κοινά, ως Πρόεδρος Συλλόγων Γονέων  & Κηδεμόνων και εκπρόσωπος σχολικών κοινοτήτων, για ένα καλύτερο  περιβάλλον και μέλλον για τα παιδιά μας!  Την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.


Παναγιώτης Μαντάς υποψήφιος στον Νότιο Τομέα Αττικής

Ο Παναγιώτης Μαντάς κατοικεί στα νότια προάστια της Αττικής. Από το  1993 εργάζεται σε επιχειρήσεις αρχικά του ιδιωτικού τομέα και στη  συνέχεια στα ΕΛΤΑ.
Συστρατεύεται με την Πατριωτική Ένωση και τον  Πρόδρομο Εμφιετζόγλου για να εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις για το  καλό της Πατρίδας και των παιδιών μας. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.


Γιώργος Καζάντζας υποψήφιος στον Νότιο Τομέα Αττικής

Ο Γιώργος Καζάντζας γεννήθηκε και κατοικεί στην Αθήνα, στα Νότια  Προάστια. Είναι πιλότος ελικοπτέρων, αρχικά της Αεροπορίας Στρατού και  μεταγενέστερα της Πολιτικής Αεροπορίας. Εργάστηκε στην Μηχανική Α.Ε. ως  χειριστής του ελικοπτέρου του Προέδρου για 23 χρόνια, έχοντας  πραγματοποιήσει εκατοντάδες ώρες πτήσης για τα έργα της εταιρείας. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.


Μανώλης Μαύρος υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης

Ο Μανώλης Μαύρος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Θεσσαλονίκη.  Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στον τομέα της Διοίκησης  Επιχειρήσεων. Ομιλεί, πέραν της μητρικής, την αγγλική και κατέχει  πιστοποίηση ασφαλιστικού συμβούλου. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.


Σωτήρης Κωστόπουλος υποψήφιος στη Μεσσηνία

Ο Σωτήρης Κωστόπουλος κατοικεί στην Μεσσηνία και είναι επιχειρηματίας  της περιοχής με έντονη εθελοντική και κοινωνική δράση. Είναι Ιδρυτής  και Πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Σωματείου Μεσσηνίας και Ιδρυτικό  μέλος του Πατριωτικού Συνδέσμου Μεσσηνίας. Το 2002 ήταν υποψήφιος  Δημοτικός Σύμβουλος. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.


Σταυρούλα Λαδακάκου υποψήφια στην Β’ Πειραιώς

Η Σταυρούλα Λαδακάκου γεννήθηκε και κατοικεί στον Πειραιά. Εργάζεται  ως γραμματεύς και ασφαλιστικός σύμβουλος, ομιλεί αγγλικά και γαλλικά.  Είναι έγγαμη, άξια μητέρα ενός τέκνου. Την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.


Νικόλαος Γουλανδρής υποψήφιος στην Α’ Πειραιώς

Ο Νικόλαος Γουλανδρής είναι ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της  πληροφορικής. Σπούδασε προγραμματιστής Η/Υ και δικτύων, αλλά γρήγορα  κατάλαβε ότι αυτό με το οποίο ήθελε πραγματικά να ασχοληθεί ήταν τα  ιατρικά επαγγέλματα και έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί εθελοντικά ως  διασώστης στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Πλέον είναι αξιωματικός του  Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, βραβευμένος για το κοινωνικό του έργο. Είναι  αρραβωνιασμένος και έχει ένα τέκνο. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.


Μαρία Καρασαλίδου υποψήφια στην Ημαθία

Η Μαρία Καρασαλίδου γεννήθηκε στη Βέροια με καταγωγή από το Διαβατό Βέροιας. Αποφοίτησε από το 3ο  Λύκειο Βεροίας με βαθμό απολυτηρίου Άριστα. Σπούδασε στη Σχολή  Διοίκησης & Οικονομίας, στο τμήμα Διοίκησης & Διαχείρισης Έργων,  στη πόλη της Λάρισας. Σήμερα, εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα  σε  Λογιστικό Γραφείο στην πόλη της Βέροιας. Σχετικά με τις πολιτικές δραστηριότητες της, ήταν υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019. Την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

Στυλιανός Καμπασάκης υποψήφιος στα Χανιά

Ο Στέλιος Καμπασάκης κατάγεται από τα Χανιά και δραστηριοποιείται  επαγγελματικά στον τομέα εμπορίου και εξαγωγών δομικών υλικών. Διετέλεσε  επίσης ιδρυτής σε μία από τις πρώτες βιοτεχνίες καλαθοποιίας στα Χανιά.  Από το 2008 δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον τομέα της  συμβουλευτικής επιχειρήσεων. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

Στυλιανός-Μάρκος Χιρμπάκης υποψήφιος στα Χανιά

Ο Στυλιανός-Μάρκος Χιρμπάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά,  εργάστηκε στην Ολυμπιακή Αεροπορία, στον Δήμο Χανίων και πλέον  απασχολείται στην εστίαση. Έχει διακριθεί σε πανελλήνιους σκακιστικούς  αγώνες. Είναι έγγαμος με τέσσερα τέκνα και σήμερα δραστηριοποιείται  μεταξύ άλλων και ως αντιπρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

Νικολέττα Τριανταφυλλάκη υποψήφια στα Χανιά

Η Νικολέττα Τριανταφυλλάκη είναι από την Γραμβούσα Χανίων.  Δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως δασκάλα οδήγησης. Είναι Πτυχιούχος  Τουριστικών Επιστημών. Πιστεύει στις δυνατότητες της Ελλάδας και των  παιδιών της και γι’ αυτό αγωνίζεται για ένα καλύτερο αύριο. Την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.


Χριστόφορος Σοφιανός υποψήφιος στην Ξάνθη

Ο Χριστόφορος Σοφιανός, με καταγωγή από το Σουχούμι Αμπχαζίας, είναι  μόνιμος κάτοικος Ξάνθης, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως  ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι έγγαμος με ένα γιο. Ομιλεί Ρωσικά και  ποντιακά πέραν της μητρικής γλώσσας και συντάσσεται με την Πατριωτική  Ένωση και τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου για να αγωνιστεί με όλες του τις  δυνάμεις για τα ιδανικά της Πατρίδας. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

Νικόλαος Τακίδης υποψήφιος στην Β’ Θεσσαλονίκης

Ο Νικόλαος Τακίδης, είναι μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης, όπου και  δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως φυσικοθεραπευτής – ρεφλεξολόγος. Έχει  σπουδάσει Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και Ακτινολογία, με  προϋπηρεσία στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου». Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

Ειρήνη Κιαγιά υποψήφια στη Σάμο

Η Ειρήνη Κιαγιά του Εμμανουήλ, με καταγωγή από τη Σάμο, είναι  πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής Αθηνών, ενώ παράλληλα εκπονεί το  Μεταπτυχιακό της στο πρόγραμμα: “Θεολογία και Κοινωνία”. Έχει εργαστεί  κυρίως σε χώρους πολιτισμού όπως στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, του  Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή. Στο πλαίσιο της πρόληψης κι  ενημέρωσης, διοργάνωσε την ιατρική ημερίδα με θέμα: “Θεραπεύοντας με τη  γνώση” και συμμετείχε στην οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου “Θρησκείες  και Διαπολιτισμικότητα της Μεσογείου”. Επίσης,  έχει εμπειρία και ως  υπάλληλος σε αλυσίδα καταστημάτων τροφίμων. Μιλάει αγγλικά και ισπανικά. Την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.


Δημήτρης Σκουμάντζος υποψήφιος στην Αιτωλοακαρνανία

Ο Δημήτρης Σκουμάντζος, με καταγωγή από το Αγρίνιο, δραστηριοποιείται  επιχειρηματικά στην περιοχή ως ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού  ΡΑΔΙΟ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑ 97,1.  Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

Νίκος Ακουμιανάκης υποψήφιος στην Ανατολική Αττική

Ο Νίκος Ακουμιανάκης έχει καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης και  κατοικεί στην Καλλιθέα Αττικής. Εργάζεται στα ΕΛΤΑ. Έχει ολοκληρώσει με  Άριστα τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις την περίοδο της κρίσης των  Ιμίων. Είναι πατέρας τρίτεκνος με παιδί ΑΜΕΑ. Κατεβαίνει στην πολιτική  σκηνή, με ευθύνη προς τον Ελληνικό λαό, για να υπηρετήσει τα ιδανικά της  Πατριωτικής Ένωσης. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

Ελένη Χατζή υποψήφια στην Α’ Θεσσαλονίκης

Η Ελένη Χατζή είναι αρχιτέκτων μηχανικός. Κατάγεται από την ιστορική  οικογένειες του Δημητρίου Χατζή που παρέλαβε την Κορυτσά στο  ελληνοαλβανικό μέτωπο ταγματάρχης επ’ ανδραγαθία και της Αλίκης Νουσίου  το γένος Λιάτση με καταγωγή από το Νυμφαίο, εκ της οποίας οικογένειας ο  Ιωάννης Δ. Λιάτσης συνεισέφερε τα μέγιστα στον Μακεδονικό Αγώνα όντας  στο μυστικό επιτελείο του Παύλου Μελά. Αγωνίζεται χρόνια για την Ελληνορθοδοξία, στην πράξη της καθημερινότητας. Είναι έγγαμη με δύο τέκνα. Την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

Γεώργιος Τσαντάκης υποψήφιος στο Ηράκλειο Κρήτης

Ο Γεώργιος Τσαντάκης γεννήθηκε στη Δάφνη Σητείας Λασιθίου Κρήτης και  κατοικεί μόνιμα στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου είναι και δημότης. Είναι  καθηγητής στο παραδοσιακό βιολί και λαούτο: έχει διδάξει στα μουσικά  σχολεία Ηρακλείου Κρήτης, Ιλίου, Αλίμου, Πειραιά και σε αρκετά ωδεία.  Για 30 και πλέον χρόνια ασχολείται με τη διάσωση, διάδοση και συνέχεια  της μουσικής παράδοσης της Κρήτης. Διετέλεσε Γενικός και Ειδικός  γραμματέας του Παγκρητίου Συλλόγου Καλλιτεχνών. Είναι μέλος του  Πανελληνίου Μουσικού Συλλόγου, της Ένωσης Μουσικών και Στιχουργών  Ελλάδος-ΕΜΣΕ, του οργανισμού διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων  «Απόλλων». Πτυχιούχος Μηχανολόγος ΣΕΛΕΤΕ, για 10 χρόνια περίπου είχε  εργαστεί στο οικονομικό τμήμα της Rank Xerox Ηρακλείου. Ακόμη για αρκετά  χρόνια είχε αναπτύξει επιχειρηματική δραστηριότητα στο Ηράκλειο Κρήτης. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

Χρήστος Αυγητίδης υποψήφιος στην Πέλλα

Ο Χρήστος Αυγητίδης γεννήθηκε στη Δράμα, είναι κάτοικος Σκύδρας Ν.  Πέλλας, έγγαμος με τη Παναγιώτα Φωτιάδου, πατέρας δύο τέκνων. Είναι  ηλεκτρολόγος, αποφοιτήσας από τη Τεχνική Σχολή Δράμας και μηχανικός  κινηματογράφου. Διατηρεί κινηματογραφικές επιχειρήσεις. Διετέλεσε  Πρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής Δράμας της Πολιτικής Άνοιξης, επίσης επί  σειρά ετών ήταν Πρόεδρος της Νομαρχιακής του ΛΑΟΣ Ν. Πέλλας. Υπήρξε  υποψήφιος Βουλευτής του ΛΑ.ΟΣ Ν. Πέλλας το 2015. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

Γιώργος Γοργόλης υποψήφιος στα Ιωάννινα

Ο Γιώργος Γοργόλης είναι πτυχιούχος Τεχνολόγος Γεωπόνος. Εργάζεται  εδώ και 36 χρόνια σε φαρμακευτικές εταιρείες και τα τελευταία 6 ως  υπεύθυνος  βορειοδυτικής Ελλάδας. Έχει κάνει μετεκπαίδευση στην Αγγλία  στην αρχιτεκτονική τοπίου. Είναι μέλος επίτιμο του λυκείου Ελληνίδων,  μέλος του ΔΣ του συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ιωαννίνων, μέλος της  Πανελλήνιας Ένωσης Γεωπόνων. Παρουσιάζει προσωπική εκπομπή σε  τοπικό κανάλι που εκπέμπει σε Δυτική Μακεδονία, Ήπειρο, Αιτωλοακαρνανία,  Ηλεία, Κέρκυρα, Λευκάδα με τίτλο «Γεωπονία και Φύση». Υποψήφιος με την δημοτική παράταξη «Γιάννενα Τώρα» και αντιπρόεδρος δύο δημοτικών επιχειρήσεων. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.


Γιώργος Μελετίδης υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης

Ο Γιώργος Μελετίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, σπούδασε Οικονομία και  Διοίκηση στον Τομέα του Τουρισμού και ομιλεί αγγλικά και ρωσικά.  Εργάζεται ως υπεύθυνος εταιρείας ενοικιάσεως οχημάτων. Συστρατεύεται με  την Πατριωτική Ένωση και τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου για να αγωνιστεί με  όλες του τις δυνάμεις για το καλό της Πατρίδας και του Ελληνικού λαού.Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

Μαρίνα Καλτσά (Χατζοπούλου) υποψήφια στην Ξάνθη

Η Μαρίνα Καλτσά (Χατζοπούλου) γεννήθηκε στην Κομοτηνή Ροδόπης,  τελείωσε το γενικό λύκειο Ιάσμου Ροδόπης και είναι απόφοιτη της σχολής  της Αστυνομίας. Είναι επίσης τελειόφοιτη του τμήματος Φυσικής Αγωγής και  Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Βοσπόρου της Κωνσταντινούπολης, γνώστης  της τουρκικής γλώσσας. Υπηρέτησε σε ειδικές υπηρεσίες ασφαλείας ως  υπαξιωματικός της Ελληνικής αστυνομίας. Είναι άξια μητέρα τριών τέκνων. Την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

Στάθης Μπούκουρας υποψήφιος βουλευτής Κορινθίας

Ο Στάθης Μπούκουρας γεννήθηκε στο Περιστέρι Αττικής με καταγωγή από τις  Αρχαίες Κλεωνές Κορινθίας και ζει στην Κόρινθο. Είναι πατέρας τριών  παιδιών και υπήρξε επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης και της  αρτοποιίας. Στις Εθνικές Εκλογές τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2012  εξελέγη δις βουλευτής Κορινθίας με 5.500 σταυρούς προτίμησης.Μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Πατριωτικής Ενώσεως,  Πρόδρομο Εμφιετζόγλου, ο Στάθης Μπούκουρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Συντάσσομαι στον αγώνα του Προδρόμου Εμφιετζόγλου χωρίς καμία  επιφύλαξη, γιατί θεωρώ ότι είναι το μόνο πρόσωπο που μπορεί να  συσπειρώσει τους Έλληνες πατριώτες και όχι μόνο να τους οδηγήσει στη  βουλή αλλά και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για φτάσουν στην εξουσία  και να φέρουν την Ελλάδα στη θέση που της αξίζει».Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλόν αγώνα!


Γιώργος Παπαδάκης υποψήφιος στο Ηράκλειο Κρήτης

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι Αστυνομικός Διευθυντής εν αποστρατεία,  πατέρας τριών τέκνων, σήμερα ασχολείται με τον τουριστικό τομέα. Κατά την τριαντακονταετή θητεία του στην Αστυνομία, υπηρέτησε σε  διάφορες υπηρεσίες ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό, (Αμερικήν, Αγγλία,  Γερμανία, Γαλλίαν, Ελβετίαν, Ιταλία, Πορτογαλία),  μέσω διακρατικών  συμφωνιών συνεργασίας και υπηρεσιακών σχέσεων. Ο ίδιος δηλώνει: «Γνωρίζοντας  πολύ καλά τον Πρόεδρο, κον Πρόδρομον Εμφιετζόγλου, και εκτιμώντας τον  ως άνθρωπο και ως επιτυχημένον επιχειρηματία, στο άκουσμα της ιδρύσεως  της Πατριωτικής Ενώσεως, αποφάσισα χωρίς δεύτερη σκέψη, να συστρατευθώ  μαζί του και να προσπαθήσω, από την δικιά μου θέση και σκοπιά, για την  επιτυχία αυτής της προσπάθειας, η οποία θα ωφελήσει τα μέγιστα το  πολύπαθον Έθνος μας, τον αγαπημένο τόπο μας, που τόσα έχει υποστεί και  ακόμα υπομένει». Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

Γιάννης Μαλταμπές-Υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα Αττικής

Ο Γιάννης Α. Μαλταμπές είναι Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω–Θεολόγος, με μεταπτυχιακό στην Ορθόδοξη Θεολογία. Κάτοικος Χαλανδρίου με καταγωγή από την Άνδρο, πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου που ιδρύθηκε το 2015. Είναι παντρεμένος με την Μαργαρίτα Στεφανή και έχουν συνολικά και οι δύο πέντε παιδιά. Έχει πλούσια πολιτική δράση ως νομαρχιακός σύμβουλος Κυκλάδων, έπαρχος Άνδρου, Δημοτικός σύμβουλος Άνδρου, ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΝΔΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ». Ήταν ο Συντονιστής στην Α’ Εθνική Συνδιάσκεψη της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας Αθηνών – Ελλάδας το 2018 και πρωτοστάτησε στην μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας το 2019 για τη συλλογή υπογραφών περί μη αναγνώρισης της Συμφωνίας των Πρεσπών. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

Ειρήνη Φακή υποψήφια στην Β1 Αθηνών

Η Ειρήνη Φακή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, στην Αγία Παρασκευή.  Είναι κόρη Καπετάνιου Εργάτη Ναυτικού, με αξίες από το σχολείο και την  οικογένεια, διαζευγμένη μητέρα με έναν γιο, μόνη αγωνίστρια για το  δίκαιο, την οικογένεια και την ειρήνη. Είναι απόφοιτος Αρσάκειου  Ψυχικού. Ασχολήθηκε με διαφήμιση και δημόσιες σχέσεις, ενώ τώρα  ασχολείται με την αξιοποίηση ακινήτων στον τουρισμό. Από μικρή  ονειρευόταν να φτιάξει ένα κόμμα που θα έφερνε την Ειρήνη σε όλο τον  κόσμο. Στον Πατριωτικό Σύνδεσμο του Ιωάννη Μαλταμπέ και την Πατριωτική  Ένωση του Πρόδρομου Εμφιεντζόγλου βρήκε αυτό που έψαχνε όλη της την ζωή  πολιτικά. Και όπως η ίδια υποστηρίζει, με Ελληνισμό και Ορθοδοξία όλα  έχουν νόημα στην ζωή μας! Την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

Βαγγέλης Καραμανλής υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα Αθηνών

Ο Βαγγέλης Καραμανλής γεννήθηκε στην Αθήνα, με καταγωγή από τη  Σμύρνη. Είναι έγγαμος με μία κόρη. Εργάζεται σε βιομηχανία πλαστικών  στον τομέα των πωλήσεων.Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία

Γιώργος Μαλταμπές υποψήφιος στις Κυκλάδες

Ο Γιώργος Μαλταμπές, με καταγωγή από την Άνδρο, γεννήθηκε το 1971.  Σπούδασε στο Ναυτικό Λύκειο της Άνδρου. Από το 1993 υπηρέτησε στην  Ελληνική Αστυνομία και σήμερα είναι απόστρατος. Είναι παντρεμένος και  έχει μία κόρη. Πιστεύει, όπως ο ίδιος δηλώνει, στην Ενότητα του  Πατριωτικού Χώρου και θέλει να συμμετέχει ενεργά σε αυτόν τον αγώνα για  την Ελλάδα ! Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.


Αρχοντής Κωστόπουλος υποψήφιος στις Σέρρες

Ο Αρχοντής Κωστόπουλος είναι γεννημένος στις Σέρρες, απόστρατος  πολεμικής αεροπορίας. Συντάσσεται με τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου και την  Πατριωτική Ένωση για να εργαστεί προς όφελος την Πατρίδας και του  Ελληνικού Λαού. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

Αθανάσιος Τσαβδάρης υποψήφιος στην Καβάλα

Ο Θανάσης Τσαβδάρης είναι κάτοικος Καβάλας, έγγαμος με ένα τέκνο,  βιοτέχνης επίπλων. Διαθέτει δυναμισμό και είναι πρόθυμος να αγωνιστεί  για τα ιδανικά του Ελληνικού λαού. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.


Σταυρούλα Παναγιωτοπούλου υποψήφια στην Καβάλα

Η Σταυρούλα Παναγιωτοπούλου ζει στην Καβάλα, σπούδασε Αγγλική  Φιλολογία, με μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή και εργάζεται ως  καθηγήτρια. Την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.


Κωνσταντίνος Μανωλιάς υποψήφιος στη Ροδόπη

Ο Κωνσταντίνος Μανωλιάς γεννήθηκε στην Κομοτηνή όπου και κατοικεί.  Σπούδασε στο Ηράκλειο της Κρήτης διοίκηση τουρισμού και εργάστηκε σε  ξενοδοχεία της Κρήτης σε διευθυντικές θέσεις για αρκετά  χρόνια. Εργάστηκε  σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Πτολεμαΐδα ως διευθυντής και  αργότερα στην Κομοτηνή στο εργοστάσιο της ΣΕΛΜΑΝ, τελευταία ως υπεύθυνος  του τμήματος εμποτισμού διακοσμητικού χαρτιού για την παραγωγή  μελαμίνης. Από το κλείσιμο του Εργοστασίου το 2013 και έως σήμερα  δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο της Βιομηχανίας  παραγωγής μοριοσανίδας και μελαμίνης ως τεχνικός σύμβουλος με πελάτες  σε διάφορες χώρες του εξωτερικού. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία.


Ιωάννης Καπαμάς υποψήφιος στα Ιωάννινα

Ο Ιωάννης Καπαμάς είναι απόφοιτος τουριστικής σχολής. Έχει υπηρετήσει  στην Πολεμική Αεροπορία, όπου έλαβε τιμητικό έπαινο από τον διοικητή  Ελευσίνας για της άψογες υπηρεσίες του και την άψογη συμπεριφορά και  συμμετοχή του στην λέσχη αξιωματικών Ελευσίνας. Εργάζεται ως  επαγγελματίας μάγειρας σε μεγάλα εστιατόρια και ξενοδοχειακές μονάδες.  Έχει ένα τέκνο. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.


Αναστασία Τσανικίδου υποψήφια στην Κέρκυρα

Η Αναστασία Τσανικίδου γεννήθηκε στην Δράμα, σπούδασε αισθητική και  εργάστηκε σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς και σε ιδιωτική  εταιρεία στο Δήμο Καβάλας. Τα τελευταία δώδεκα χρόνια εργάζεται ως  ξενοδοχειακή υπάλληλος. Έχει συμμετάσχει ενεργά ως μέλος σε τοπικές  εκλογές. Είναι άξια μητέρα δύο τέκνων. Την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

Κατερίνα Πολέμη υποψήφια στη Β’ Πειραιώς

Η Κατερίνα Πολέμη σπούδασε Οικονομικά, Διοίκηση Επιχειρήσεων και  Ευρωπαϊκό Δίκαιο και ομιλεί άπταιστα αγγλικά. Τονίζει με ευγνωμοσύνη και  αγάπη ως Χριστιανή Ορθόδοξη και πάνω απ’ όλα Ελληνίδα, πως θα συμβάλλει  ενεργά για ο,τι καλύτερο μπορεί να προσφέρει στην Πατρίδα. Την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

Θεόδωρος Τζήρας υποψήφιος στη Λάρισα

Ο Θεόδωρος Τζήρας μεγάλωσε στην Ελασσόνα, εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στα τεθωρακισμένα. Ήταν ποδοσφαιριστής στο  ΠΟΕ Ελασσόνας και στη συνέχεια δραστηριοποιήθηκε ως οδηγός λεωφορείων  και ως επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης. Είναι κάτοχος επιχείρησης  στην ευρύτερη περιοχή του Μονάχου. Είναι έγγαμος με δύο τέκνα. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.


Σαράντος Κατσάκος-  υποψήφιος στη Μυτιλήνη

Ο Σαράντος Κατσάκος ζει και εργάζεται τα τελευταία 22 χρόνια στη Μυτιλήνη, στον τομέα του εμπορίου, κάτι που τον φέρνει κοντά στους κατοίκους του νησιού και στις καθημερινές ανησυχίες για τον τόπο. Έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση ως εθελοντής στην πυροσβεστική και σε συλλογικότητα πολιτών που στηρίζει τους κατοίκους που δυσκολεύονται στις σημερινές συνθήκες διαβίωσης. Βασικός του σκοπός είναι η ανάδειξη του φυσικού πλούτου και του πολιτισμού της Λέσβου και η αποτροπή σύνδεσής της με το μείζον πρόβλημα του μεταναστευτικού. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.


Πέτρος Τσολιάς-  υποψήφιος στη Δράμα

Ο Πέτρος Τσολιάς σπούδασε σε ανώτατη τεχνική Σχολή στη Βόννη της Γερμανίας και τον Ιανουάριο του 2001 εγκαταστάθηκε μόνιμα  στην Ελλάδα (Δράμα), όπου  εργάζεται ως τεχνίτης βαρέων οχημάτων. Από το 2012 ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση και τα κοινά. Είναι πατέρας ενός τέκνου. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.


Ελένη Στεφάνου-Υποψήφια στην Β’ Θεσσαλονίκης

Η Ελένη Στεφάνου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Ασχολήθηκε αρχικά με την οικογενειακή επιχείρηση (αρτοποιείο στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης) και εν συνεχεία παντρεύτηκε τον Δημοσθένη Στεφάνου και δημιούργησε οικογένεια με δύο παιδιά.  Έκτοτε, αφοσιώθηκε στην οικογένεια και στη φροντίδα των παιδιών, ασχολούμενη με τα οικιακά. Τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε με την προώθηση μηχανημάτων γυμναστικής, διαδικασία από την οποία είχε την ευκαιρία να γνωρίσει πολύ κόσμο από την ύπαιθρο της Θεσσαλονίκης, όπου και πολιτεύεται. Την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.


Γιώργος Βράχας-  υποψήφιος στην Ημαθία

Ο Γιώργος Βράχας γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και κατοικεί στον Σταυρό. Σπούδασε στην Σχολή Νάουσας ηλεκτρολόγος και θήτευσε ως στρατεύσιμος στο Υ/Β Παπανικολής με θητεία 24 μηνών στο κέντρο του υποβρυχίου. Εργάσθηκε ως τεχνικός διευθυντής σε γνωστό ξενοδοχείο και αυτή την περίοδο δραστηριοποιείται στην κατασκευή μηχανημάτων επεξεργασίας καπνού. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.


Αναστάσιος Χατζηιωάννου-  υποψήφιος στην Καβάλα

Ο Αναστάσιος Χατζηιωάννου , είναι γυμναστής – προπονητής, κάτοικος Καβάλας, πατέρας δύο τέκνων.
Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.


Γιώργος Δασκαλούλης-  υποψήφιος στη Λάρισα

Ο Γιώργος Δασκαλούλης είναι διεθνολόγος νομικός, κάτοχος δύο Μεταπτυχιακών τίτλων στο Διεθνές Δίκαιο με Άριστα, από τα Πανεπιστήμια του Λίβερπουλ στην Αγγλία και της Λισαβώνας στην Πορτογαλία.
Έχει εργαστεί ως σύμβουλος κατασκευαστικών εταιρειών στην Αγγλία, πριν ασχοληθεί με την επιβατηγό ναυτιλία στο πλευρό του εφοπλιστή Γεωργίου Π. Ποταμιάνου στην Πορτογαλία. Η επιχειρηματική του δράση περιλαμβάνει τη σύσταση και διαχείριση εταιρειών σε συνεργασία με διεθνείς κολοσσούς στο χώρο της ενέργειας. Αγωνίζεται υπέρ των δικαιωμάτων των μη προνομιούχων και των ατόμων με αναπηρία, έχοντας ενεργό σχετική συμμετοχή στην πόλη της Λάρισας. Είναι πρόεδρος του σωματείου προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων “ΑΣΠΙΔΑ”.
Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.


Μελίνα Νεφερίδου-Υποψήφια στη Ροδόπη

Η Μελίνα Νεφερίδου γεννήθηκε το 1969 στην πρώην ΕΕΣΔ. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Λένινγκραντ και το 1992 εγκαταστάθηκα στην Ελλάδα. Μαθήτευσε στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ ως τεχνικός αισθητικής μακιγιάζ και εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας.
Όπως η ίδια δηλώνει: «Μεγάλωσα σε οικογένεια με προτεραιότητα την αγάπη και την καλοσύνη. Αποφάσισα να βγω μπροστά και να πολεμήσω τις αδικίες που γίνονται στον κόσμο μας. Ήρθε η ώρα μέσα από την Πατριωτική μας Ένωση να αλλάξουν όλα και να γίνουμε μια δίκαιη και υγιής κοινωνία». Την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

Αικατερίνη Νταπούλια-Υποψήφια στα Γρεβενά

Η Αικατερίνη Νταπούλια γεννήθηκε το 1997 στη Θεσσαλονίκη και τελείωσε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στο Χρηματοοικονομικό τμήμα. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές της σε Πληροφορική και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εργάστηκε σε πολλές εταιρείες και πλέον θα απασχοληθεί σε εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων. Η αγάπη για τον τόπο της την έπεισε να ασχοληθεί με τα κοινά. «Δεν αφήνουμε τον τόπο μας να μαραζώσει, θα βάλουμε όλες τις δυνάμεις μας, ανεξαρτήτως χρώματος, όπου θα κυριαρχούν οι άξιοι, για μια Ελλάδα όμορφη, με αρχές και αξίες». Την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.


Βασίλειος Τρικεργιώτης -  υποψήφιος στην Α΄Θεσσαλονίκης

O Βασίλειος  Μιχαήλ Τρικεργιώτης γεννήθηκε στον Παρθενώνα Ν. Χαλκιδικής το 1956, με καταγωγή από τους Φούρνους Ικαρίας. Είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης, έγγαμος με τέσσερα τέκνα. Υπηρέτησε ως καθηγητής και διευθυντής σχολείου σε δημόσια και ιδιωτική εκπαίδευση.Τώρα είναι συνταξιούχος. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.


Γεωργία Μωραΐτη-Υποψήφια στην Α’ Αθηνών

Η Γεωργία Δ. Μωραΐτη έχει αποφοιτήσει από το 25ο Λύκειο στην Πλάκα, έχει γνώσεις Διοίκησης και Οργάνωσης Γραφείου, και έχει εργασθεί στον Ιδιωτικό τομέα από το 1990 έως και το 2009, σε εταιρείες που δραστηριοποιούνταν στον χώρο των Η/Υ, των Αθλητικών ειδών, καθώς και από το 1995 έως και το 2009 στην μεγαλύτερη εταιρεία Συστημάτων Ασφαλείας. Aπό το 2009 έως και σήμερα, δραστηριοποιείται στον χώρο των ακινήτων ως Κτηματομεσίτρια κυρίως στο Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας, όπου γνωρίζει από κοντά τα πολύ σοβαρά προβλήματα των υποπεριοχών του. Ευελπιστεί να μπορέσει να δώσει το καλύτερο που μπορεί, για την αναγέννηση της Ελπίδας στον Έλληνα και Ελληνίδα, καθώς και την αληθινή ενασχόληση για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων και την καλυτέρευση της διαβίωσης των κατοίκων της Αθήνας. Μάχεται πάντα για το ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙO. Της αρέσει η Τέχνη σε όλες τις εκφάνσεις και υποστηρίζει τους νέους καλλιτέχνες, την παραδοσιακή μουσική και τους χορούς της Πατρίδας μας. Την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

Δημήτρης Ρωμανός -  υποψήφιος στην Β’ Αθηνών

Ο Δημήτρης Ρωμανός είναι Αρχιπλοίαρχος (Μ) Π.Ν. ε.α. και έχει υπηρετήσει σε πλήθος πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού όπως Αντιτορπιλικά, Αρματαγωγά και Φρεγάτες. Διετέλεσε Διευθυντής Προώθησης και Ενέργειας στο Α/Γ ΧΙΟΣ και στη Φ/Γ ΗΠΕΙΡΟΣ. Έχει υπηρετήσει στο Πεντάγωνο (2003-2007) στη Διακλαδική Διεύθυνση Στρατιωτικών Πληροφοριών, όπου συμμετείχε σε πλήθος συσκέψεων της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, στη σύνταξη του καταλόγου των Στρατιωτικών απαιτήσεων για όλες τις επιχειρήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διετέλεσε Εθνικός Εκπρόσωπος στην European Defence Agency. Έχει μεγάλη εμπειρία στον χειρισμό κρίσεων και εκτελούσε υπηρεσίες στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων. Από το 2008 έως το 2011 υπηρέτησε στην Ελληνική πρεσβεία της Ουάσιγκτον ΗΠΑ και από το 2011 έως το 2017 στο Ναύσταθμο Κρήτης, όπου υπηρέτησε μεταξύ των άλλων σαν Τεχνικός Διευθυντής του ΝΚ, σαν Διευθυντής Καυσίμων του ΝΚ, και σαν Διευθυντής Υποστήριξης στο Νατοϊκό Κέντρο Ναυτικής Αποτροπής (NMIOTC). Διετέλεσε επίσης Τεχνικός Επιθεωρητής του Πολεμικού Ναυτικού. Είναι αριστούχος απόφοιτος της σχολής Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ) και υπηρέτησε και ως εκπαιδευτής στη ΣΕΘΑ. Του έχει απονεμηθεί από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας ο Ταξιάρχης του Τάγματος του Φοίνικα και ο Ταξιάρχης του Τάγματος της Τιμής. Είναι έγγαμος με δύο κόρες. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

Νικόλαος Καραγιαννίδης -  υποψήφιος στη Β΄ Θεσσαλονίκης

Ο Νικόλαος Καραγιαννίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη με καταγωγή από το Αγγελοχώρι Ναούσης. Περάτωσε τις εγκύκλιες σπουδές του στην Αθήνα και εργάστηκε για πολλά χρόνια στο Υπουργείο Πολιτισμού και στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Συνεργάστηκε με την Εθνική Λυρική Σκηνή, το Εθνικό Θέατρο και άλλους σημαντικούς φορείς και έδωσε παραστάσεις σε πολλές πρωτεύουσες ανά την υφήλιο. Συνεργάστηκε επίσης με σημαντικούς ανθρώπους στον καλλιτεχνικό χώρο όπως την Μελίνα Μερκούρη, τον Μάνο Χατζηδάκη, τον Γιώργο Κατσαρό και πολλούς άλλους. Σήμερα είναι συνταξιούχος, κατοικεί στην Περαία και έχει δύο παιδιά και έναν εγγονό. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία
.


Ιωάννης Δημόπουλος -  υποψήφιος στην Ροδόπη

Ο Ιωάννης Δημόπουλος είναι έγγαμος, πατέρας δύο τέκνων, πρόεδρος του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Ειρήνης, Αντιπρόεδρος ΑΜΘ Συνομοσπονδίας Ρομά, δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κομοτηνής, πρώην ποδοσφαιριστής αθλητικού συλλόγου Ρομά. Βιοπορίζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Τον συγχαίρουμε, του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.Αδάμ Παπαδόπουλος -  υποψήφιος στην Α’ Αθηνών

Ο  κ. Αδαμάντιος Παπαδόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι απόφοιτος του  Τμήματος Ρωσικής Φιλολογίας και Σλαβικών Σπουδών του Πανεπιστημίου  Αθηνών. Τελείωσε τις Μεταπτυχιακές του σπουδές στο Τμήμα Πολιτικών  Επιστημών του ιδίου Πανεπιστημίου. Ομιλεί Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά,  Ρωσικά και Σερβικά. Κατοικεί στην Αθήνα. Μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Πατριωτικής Ενώσεως, ο νέος συντονιστής Νεολαίας της Πατριωτικής Ενώσεως δήλωσε: «Αισθάνομαι  υπερήφανος που θα πορευθώ δίπλα σ’ έναν άνθρωπο σαν τον Πρόδρομο  Εμφιετζόγλου. Είναι δε μέγιστη τιμή για εμένα το ότι μου ανέθεσε το  συντονισμό της Νεολαίας του κόμματος. Δεσμεύομαι ότι θα καταβάλω κάθε  δυνατή προσπάθεια για να φέρω εις πέρας την αποστολή μου αυτή και καλώ  όλους τους νέους να προσεγγίσουν την Πατριωτική Ένωση, καθώς αποτελεί  φάρο στο θολό πολιτικό τοπίο της χώρας μας». Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία!


Θωμάς Σταμόπουλος -  υποψήφιος στην A’ Πειραιώς

Ο Θωμάς Σταμόπουλος γεννήθηκε στην Κεφαλονιά, είναι δικηγόρος Πειραιά από το 1982, έγγαμος με ένα τέκνο και μία εγγονή! Είναι πρώην παράγοντας του Πειραϊκού ποδοσφαίρου και πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στον Ατρόμητο Πειραιά, θρέμμα Καμινίων.  Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!


Μιχάλης Καλουδάς -  υποψήφιος στην Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών

Ο Μιχάλης Καλουδάς γεννήθηκε το 1993 και μεγάλωσε στην Αγία  Παρασκευή, στα βόρεια προάστεια της Αθήνας. Σπούδασε Διοίκηση  Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πάτρας. Συντάσσεται με τον Πρόδρομο  Εμφιετζόγλου και την Πατριωτική Ένωση για την προώθηση των ιδανικών της  και επιθυμεί να συμβάλλει με κάθε τρόπο στο καλό της Πατρίδας.  Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!


Ελένη Γιγίνη -  υποψήφια στον Βόρειο Τομέα Αθηνών

Η Ελένη Γιγίνη εργάζεται εδώ και τριάντα χρόνια σε γνωστό ενεργειακό όμιλο, κατέχει πτυχίο βοηθού λογιστή, έχει λάβει πιστοποίηση ως Γραμματέας Διοίκησης και έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και στην ΕΕΔΕ. Παράλληλα, από το 2021 είναι χειροπράκτης, εξασκώντας την τεχνική BOWEN που διδάχτηκε, έχοντας λάβει πτυχίο από την Bowen Therapy Academy of Australia.  Είναι ανθρωποκεντρική, με θετική σκέψη και αισιόδοξη ματιά, αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητα με αγάπη, δυναμισμό και φιλότιμο. Φροντίζει με δική της πρωτοβουλία τετράποδους φίλους και συμμετέχει σε φιλανθρωπικές ενέργειες της Εκκλησίας για ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Είναι άξια μητέρα δύο τέκνων. Την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!


Νίκος Βόλικας -  υποψήφιος στην Χίο

Ο Νίκος Βόλικας κατάγεται από την Χίο, την περιοχή του Βροντάδου,  είναι απόστρατος του Πολεμικού Ναυτικού. Κατά την διάρκεια της καριέρας  του έχει υπηρετήσει σε μάχιμες μονάδες όπως Φρεγάτες και Αντιτορπιλικά,  Έχει υπηρετήσει τρεις φορές στην Σχολή Ναυτικών Δοκιμών, μια φορά στην  σχολή μόνιμων υπαξιωματικών, μια φορά στην Διοίκηση ταχέων σκαφών.  Επίσης το 1997 υπηρέτησε στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού και το 2006 στο  Πεντάγωνο στο επιτελείο του Αρχηγού. Είναι έγγαμος με δύο τέκνα.  Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!


Πέτρος Βαμβακάς -  υποψήφιος στην Β’ Πειραιώς

Ο Πέτρος Βαμβακάς είναι πρόεδρος του φορέα «Ενωμένη Ελλάδα – Νέα Ευρώπη, εκλεγμένος αντιπρόσωπος του Δημοκρατικού κόμματος των ΗΠΑ στην Ελλάδα, παρουσιαστής στο HIGH TV στην εκπομπή «Ελληνικοί Ορίζοντες». Πρώην Διευθύνων Σύμβουλος στην εταιρεία “VAMVAKAS REALTY LCC”. Εργάστηκε τριάντα χρόνια στις ΗΠΑ, όπου σε ηλικία δεκαεπτά ετών ύψωσε την Ελληνική Σημαία στο Δημαρχείο του SOMERVILLE MASSACHUSETTS και από τότε έγινε έθιμο να υψώνεται σε κάθε κυβερνητικό κτίριο την 25η Μαρτίου και την 28η Οκτωβρίου. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!


Δημήτρης Καρακίτσιος -  υποψήφιος στην Α’ Αθηνών

Ο Δημήτρης Καρακίτσιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα,  όπου ολοκλήρωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευση  και εισήλθε στην Σχολή Ευελπίδων, την οποία  ολοκλήρωσε με το βαθμό του  Ανθυπολοχαγού   Μηχανικού. Στην συνέχεια φοίτησε  στην Σχολή πολέμου και στο Στρατιωτικό Πολυτεχνείο και συνέχισε ως χειριστής ελικοπτέρου. Υπηρέτησε σε αρκετά νευραλγικά πόστα όπως 3ο Επιτελικό Γραφείο στην Στρατιά Λάρισας και στο 2ο Επιτελικό Γραφειο του ΓΕΣ. Μετά την αποστράτευση  του ασχολήθηκε ως Πολιτικός Μηχανικός σε Δημόσια Έργα στην Κόρινθο, όπου διαμένει μόνιμα με την σύζυγό του τα τελευταία 30 χρόνια. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!


Κατερίνα Τσιούφη -  υποψήφια στα Τρίκαλα

Η Κατερίνα Τσιούφη γεννήθηκε στην Αθήνα, και σπούδασε Ιταλική Φιλολογία στην Ιταλία. Στην συνέχεια φοίτησε στο Τμήμα Αγγλομαθών Λογιστών – Γραμματέων, στο St. George’s College στην Κηφισιά. Εργάστηκε στην αρχή παραδίδοντας μαθήματα Ιταλικών και Αγγλικών καθώς και μεταφράζοντας κείμενα για μια μεγάλη εμπορική εταιρεία. Στη συνέχεια και μέχρι σήμερα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα  σε εμπορικά τμήματα, τμήματα λογιστηρίου μεγάλων εταιρειών,  καθώς και πολυεθνικές εταιρίες.
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια που αφορούν την Διοίκηση, την Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, την Εξυπηρέτηση Πελατών και αλλά συναφή. Εδώ και δέκα χρόνια ζει και εργάζεται στην Μ. Βρετανία σε πολύ γνωστή εμπορική εταιρεία. Ασχολείται  ερασιτεχνικά με την ζωγραφική και την συγγραφή. Την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!


Χριστόδουλος Μπαρέλης -  υποψήφιος στην Μυτιλήνη

Ο Χριστόδουλος Μπαρέλης γεννήθηκε το 1971 στην Μυτιλήνη. Εργάστηκε στην Εθνική Τράπεζα επί μακρόν. Διετέλεσε εκπρόσωπος του Συλλόγου Εργαζομένων της Εθνικής Τραπέζης επί 18 έτη.Σήμερα, είναι ενεργός ελαιοπαραγωγός και τυποποιητής διεθνώς βραβευμένου εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου και άλλων αγροτικών προϊόντων γεωγραφικής ένδειξης και βιολογικής γεωργίας.
Υπήρξε ενεργό στέλεχος των τοπικών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ και σήμερα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτικού Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Ακρασίου.Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!


Αλέξανδρος Δαύρης -  υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια Ευβοίας

Ο ιατρός Α. Δαύρης είναι τέως Δ/ντης του Ε.Σ.Υ. , έχει υπηρετήσει στο Κέντρο Υγείας στην Ιστιαία και στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Επίσης υπήρξε υπεύθυνος Ο.Κ.Α.Ν.Α  εξαρτημένων ατόμων. Σήμερα ασκεί ελεύθερο επάγγελμα στο ιδιωτικό του ιατρείο και παράλληλα είναι γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Ευβοίας.Έχει διατελέσει Νομαρχιακός Σύμβουλος Εύβοιας  και γραμματέας της  Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Ευβοίας, επί σειρά ετών.Επίσης έχει διατελέσει Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ»Έχει δώσει το παρών σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες για κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη στο πλευρό φτωχών και αδυνάτων. Μαζί με την ομάδα του πρωτοστάτησε στους αγώνες στα Ειρηνοδικεία ενάντια στους πλειστηριασμούς.“Φίλοι μου ζητώ την ψήφο σας για να σας υπηρετήσω, όπως πιστά με αγάπη, ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια σας σας υπηρέτησα μέχρι σήμερα από την θέση του λειτουργού του Ε.Σ.Υ., από ένα   άλλο μετερίζι, μέσα από την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ με του οποίου οι ιδέες και οι απόψεις μας ταυτίζονται πλήρως” Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!


Στέφανος Κούκλαρης -  υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια Ροδόπης

Ο κ. Κούκλαρης ζει και εργάζεται μόνιμα στην Κομοτηνή. Γεννήθηκε το 1982, είναι πτυχιούχος ΙΕΚ Δημοσιογραφίας (Συντάκτες και Ρεπόρτερ) και εργάζεται ως Αθλητικός Δημοσιογράφος σε τοπικά ΜΜΕ της Ροδόπης. Από μικρός ασχολήθηκε με την πολιτική, υπήρξε ενεργό μέλος του ΛΑΟΣ Ροδόπης και ήταν υποψήφιος βουλευτής το 2009 και 2012.Είναι επίσης μέλος Πολιτιστικών και Αθλητικών Σωματείων της Ροδόπης με μοναδικό σκοπό τη διατήρηση της παράδοσής μας και τη διάδοσή της στη νέα γενιά, για να μην ξεχαστούν ποτέ οι ρίζες μας, η καταγωγή μας και το πόσο περήφανος λαός είμαστε!Ο ίδιος δηλώνει ότι ανήκει στο συντηρητικό χώρο, υπερασπίζεται το τρίπτυχο Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια και επειδή ζει σε μια πολυπολιτισμική πόλη, θέλει να προσπαθήσει να κρατήσει ψηλά το εθνικό πατριωτικό φρόνημα, κάτι που χρειάζεται στην ακριτική Θράκη μας και κυρίως στη Ροδόπη.«Το σύνθημα ‘Η Αγάπη για την Ελλάδα μας Ενώνει’ με δεσμεύει απόλυτα και θα πρέπει επιτέλους να αφήσουμε στην άκρη τα προσωπικά μας συμφέροντα και να αγωνιστούμε για μια μεγάλη και δυνατή Ελλάδα», καταλήγει ο κ. Κούκλαρης.Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία!


Ελένη Παπαδοπούλου -  υποψήφια στην εκλογική περιφέρεια Δράμας

Η Ελένη Παπαδοπούλου γεννήθηκε στη Σοβιετική Ένωση, έχει τρία παιδιά και είναι υγειονομικός επιδημιολόγος.
Την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!


Μαρία Νταλαμπέκου -  υποψήφια στην εκλογική περιφέρεια Πιερίας

Η Μαρία Νταλαμπέκου γεννήθηκε στη Βροντού Πιερίας κι έχει ζήσει στη Βέροια, στο Βόλο, στη Ρόδο και στην Κρήτη. Σπούδασε Θεολογία και εργάστηκε επί πολλά έτη ως γραμματεύς σε κατασκευαστική εταιρεία και ως εκπρόσωπος εταιρείας γεωργικών προϊόντων. Είναι μητέρα δύο παιδιών και ήταν σύζυγος του Αντιστρατήγου του Πυροσβεστικού Σώματος Χριστοφόρου Πιτσογιάννη. Την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!


Μιχαήλ Μαλταμπές -  υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια Δυτικής Αττικής

Ο κ. Μιχάλης Μαλταμπές είναι κάτοικος Περιστερίου Αττικής με καταγωγή από την Άνδρο και έχει μια κόρη. Ξεκίνησε σαν δόκιμος πλοίαρχος από την ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ε.Ν. Εργάστηκε σε φορτηγά και σε δεξαμενόπλοια στις ΗΠΑ και στην Ελλάδα. Με το δίπλωμα του Υποπλοίαρχου, ευαισθητοποιημένος με το περιβάλλον, εργάστηκε ως ENVIROMMENTAL OFFICER σε μεγάλα κρουαζιερόπλοια και ως SANITATION OFFICER. Συνολικά κατέχει 3 διπλώματα, (ΑΝΘ/ΡΧΟΣ–ΥΠΟΠ/ΡΧΟΣ – ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ) και 25 Πιστοποιητικά. Ασχολείται με τις Πολεμικές τέχνες, τη γυμναστική, τη μουσική και τη φωτογραφία. Αγαπάει την ΕΛΛΑΔΑ και είναι περήφανος για την καταγωγή του. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!


Αναστάσιος Αβραμίδης -  υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια Ξάνθης

Ο Αναστάσιος  Αβραμίδης, πέραν της μακράς και αξιέπαινης υπηρεσίας του ως αξιωματικός, έχει διατελέσει στο παρελθόν υποψήφιος βουλευτής και ευρωβουλευτής με τον ΛΑΟΣ. Στις ευρωεκλογές του 2014 έλαβε την 6ηθέση στο κόμμα του, λαμβάνοντας τις περισσότερες ψήφους μεταξύ των υποψηφίων που δεν προήρχοντο από την περιφέρεια Αττικής. Ο κ. Αβραμίδης είναι επίσης αθλητικός παράγοντας στην Ξάνθη και μέλος Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!


Χρίστος Πουλέλης -  υποψήφιος στη Μυτιλήνη

Ο Χριστόφας Πουλέλλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μυτιλήνη, σπούδασε στο ΤΕΙ Αθηνών οπτικός και διατηρεί κατάστημα οπτικών στην κεντρική αγορά της Μυτιλήνης από το 1985. Έχει έντονη κοινωνική δράση ως εκλεγμένος σύμβουλος της κοινότητας Μυτιλήνης με την παράταξη «Ελεύθεροι Πολίτες», ως μέλος Δ.Σ. του εμπορικού συλλόγου Μυτιλήνης και ως μέλος Δ.Σ. του ροταριανού ομίλου Μυτιλήνης. Τον συγχαίρουμε, του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.


Μαρία Φραντζέσκα Κουλιά - υποψήφια στα Δωδεκάνησα

Η Μαρία Φραντζέσκα Κουλιά εργάζεται  ως  ξεναγός, έχει  πολυετή εργασιακή εμπειρία στους τομείς Δικαιοσύνης, Πολιτισμού και Αθλητισμού. Ομιλεί αγγλικά, γαλλικά, καθώς και την νοηματική γλώσσα. Είναι έγγαμη, άξια μητέρα ενός τέκνου. Την  συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.


Σάββας Σαββίδης - υποψήφιος στις Σέρρες

Ο Σάββας Σαββίδης είναι μέλος της Μακεδονικής Ένωσης Ελλάδος – Αυστραλίας, Αντιπρόεδρος στον Ποντιακό Σύλλογο Χειμάρρου «Παναγία Σουμελά», Γενικός Γραμματέας στον αθλητικό σύλλογο Χειμάρρου «Ηρακλής». Μέλος της εκκλησιαστικής επιτροπής Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χειμάρρου και της λέσχης πεζοναυτών Βόλου, άξιος πατέρας τριών τέκνων. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.Πέτρος Μπιτάρ-Υποψήφιος στη Β’ Πειραιά

Ο Πέτρος Μπιτάρ, με σπουδές σε πολεμικές τέχνες, ψυχολογία, εναλλακτικές θεραπείες και υπηρεσίες ασφαλείας, είναι επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης ιδιωτικού ΚΕΠ. Έχει προσφέρει κοινωνικό έργο και έχει διοργανώσει διεθνή συνέδρια σχετιζόμενα με την εκπαίδευση πολεμικών τεχνών. Χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς του είναι η ήρεμη δύναμή και η μεγάλη βιωματική του εμπειρία στον συντονισμό και την διαχείριση κρίσεων. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.


 
Χάρης Μιχαλακόπουλος-Υποψήφιος βουλευτής Ηλείας
Ο Χάρης Μιχαλακόπουλος είναι νυμφευμένος και πατέρας τριών παιδιών, απόστρατος υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας. Αποτελεί εξέχον μέλος του πατριωτικού κινήματος και είναι επικεφαλής της Δημοτικής Παρατάξεως «Αναγένεσις στο Δήμο Πύργου», με τον οποίον έχει εκλεγεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά Δημοτικός Σύμβουλος. Είναι επίσης μέλος της «Επιτροπής Ελληνισμού» και ιδρυτικό μέλος του «Εθνικού Συντονιστικού Οργάνου» (Ε.Σ.Ο.). Σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Πατριωτικής Ενώσεως και τον Εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, κ. Παναγιώτη Δούμα, ο κ. Μιχαλακόπουλος δήλωσε: «Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου εδώ και πολλές δεκαετίες έχει προσφέρει πάρα πολλά στον Ελληνισμό (εντός και εκτός Ελλάδας), τα οποία χρειάζονται πολλές σελίδες για να μνημονευθούν όλα. Είναι ελάχιστοι αυτοί οι Έλληνες πλέον και επιβάλλεται να τους στηρίζουμε, για να στηρίζουμε έμπρακτα και τα ιδανικά μας. Πολλοί αξιόλογοι Έλληνες φίλοι και γνωστοί μου συμπορεύονται σε αυτή την Εθνική προσπάθεια.» »Θα θεωρούσα τον εαυτό μου λιποτάκτη εάν δεν έβαζα και εγώ το λιθαράκι μου. Θα ήμουν ανακόλουθος των λόγων μου εάν δεν έβαζα ‘πλάτη’ σε έναν μαχητή του Ελληνισμού, τη ίδια στιγμή που και εγώ ζητάω καθημερινά από τους δικούς μου ανθρώπους να βάζουν ‘πλάτη’ και να είναι ενεργοί πολίτες στις προσπάθειες που κάνουμε τοπικά για το κοινό καλό.» Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία. 
Αθανάσιος Σακελλαρόπουλος-Υποψήφιος στην Αττική
Ο Αθανάσιος Σακελλαρόπουλος είναι πτυχιούχος μηχανολόγος και πτυχιούχος κατηχητικής Θεολογίας. Εώς σήμερα ασκεί το δημοσιογραφικό λειτούργημα, είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και συμμετέχει σε τηλεοπτικές εκπομπές. Τ0ν συγχαίρουμε, του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.Γιώτα Χαλκιά-Υποψήφια στην Αιτωλοακαρνανία

Η Παναγιώτα Χαλικιά ή Γιώτα Χαλκιά, γεννήθηκε στη Λευκάδα και μεγάλωσε στην Πάτρα. Εκεί σε ηλικία δεκαεπτά ετών πρωτοεμφανίστηκε στην παραδοσιακή μουσική σκηνή και λίγο αργότερα βρέθηκε πολύ νέα συνεργαζόμενη με μεγάλα ονόματα του χώρου. Σπούδασε στο Αττικό Ωδείο Βυζαντινή Μουσική και συνέχισε την καλλιτεχνική της πορεία με τον αείμνηστο και επί τριάντα επτά χρόνια σύζυγό της Μάκη Βασιλειάδη. Την συγχαίρουμε, της ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.


Κατερίνα Στρατή-Υποψήφια στον Βόρειο Τομέα Αθηνών

Η Κατερίνα Στρατή γεννήθηκε και έζησε μέχρι την ενηλικίωσή της στην Άνδρο. Μετέπειτα στην Αθήνα σπούδασε παιδοψυχολογία και κατέχει μεταπτυχιακό στην πρόληψη ψυχιατρικών διαταραχών και στην οργάνωση και διαχείριση ανακουφιστικής και  ποστηρικτικής φροντίδας χρονίως πασχόντων και αντιμετώπισης εξαρτήσεων. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά, στη Μύκονο, δεν τη τρομάζουν τα δύσκολα και δε μένει στη δικαιολογία! Την συγχαίρουμε, της ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.


Ελένη Ζαννάκη-Υποψήφια στον Βόρειο Τομέα Αθηνών

Η Ελένη Ζαννάκη με καταγωγή από την Άνδρο, είναι νηπιαγωγός, εδώ και 20 χρόνια εργάζεται στη Σχολή Μωραΐτη. Αποτελεί ενεργό μέλος ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας ενηλίκων και συμμετέχει σε αθλητικούς αγώνες μέσω φιλανθρωπικού σωματείου για την φροντίδα ατόμων με νευρωτικές παθήσεις. Επιθυμεί και εύχεται με δυνατή ψυχή κι αγάπη προς τον συνάνθρωπο να προσφέρει τις υπηρεσίες της! Είναι έγγαμη, άξια μητέρα ενός τέκνου. Την συγχαίρουμε, της ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.


Γιώργος Φαρμάκης-Υποψήφιος στην περιφέρεια Κοζάνης

Ο Γιώργος Φαρμάκης είναι μηχανολόγος και χειριστής μηχανημάτων, κοινοτικός σύμβουλος Πτολεμαΐδας Εορδαίας, πρώην πρόεδρος εποπτικού κτηνοτροφικού συνεταιρισμού Αμυνταίου. Εργάστηκε πολλά χρόνια στην ΔΕΗ και σε έργα της περιοχής. Είναι έγγαμος με τέσσερα τέκνα και τέσσερα εγγόνια! Τον συγχαίρουμε, του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.Αθανασία Μανιατάκη-Υποψήφια στη Β΄ Πειραιώς

Η κ. Μανιατάκη εργάζεται ως Υπεύθυνη Ποιοτικού Ελέγχου σε γνωστή εταιρεία, είναι απόφοιτη Γενικού Λυκείου με άριστες γνώσεις στα Χρηματοοικονομικά & στον Ποιοτικό Έλεγχο Επιχειρήσεων, ένω έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια Marketing (S.B.A.) Η κ. Αθανασία Μανιατάκη γεννήθηκε και ζει στο Πειραιά. Οργανωτική, δραστήριά γεμάτη επιθυμία ανάληψης πρωτοβουλιών και ευθυνών, πάντα με θετικό πνεύμα και ενθουσιασμό θέλει να προσφέρει ό,τι καλύτερο για τον Πειραιά. Την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία.


Ιωάννης Δεδεδάκης-Υποψήφιος στο Κιλκίς

Ο Ιωάννης Δεδεδάκης γεννήθηκε το 1960. Είναι γεωργό-κτηνοτρόφος και δραστηριοποιείται στο νομό Κιλκίς. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία.


Θεόδωρος Ξένος-Υποψήφιος στο Βόρειο Τομέα Αθηνών

Ο Θεόδωρος Ξένος κατάγεται από τη νήσο Άνδρο των πανέμορφων Κυκλάδων. Είναι ένας αυτοδίδακτος μάστορας του Αθλητισμού και της Ρώμης. Είναι έγγαμος και γνωρίζει τη νοηματική γλώσσα. Αγαπάει την αξιοζήλευτη Ελλάδα μας και θέλει να προσφέρει κοντά στον πρόεδρο της Πατριωτικής Ενώσεως. Προσωπικά του συνθήματα είναι: «Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΝΕΙ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ!» «ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΑΣ!» Αυτή οι στίχοι ταιριάζουν απόλυτα στον κωφό κύριο Θεόδωρο Ξένο γιατί θέλει και ξέρει να πολεμά και να ΝΙΚΑ! Έχει θέληση και επιμονή. Θα αγωνιστεί και θα τα καταφέρει !!! Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία.


Ολυμπία Παρασκευαϊδου-Υποψήφια στον Βόρειο Τομέα Αττικής

Η Ολυμπία Παρασκευαϊδου, κάτοικος Πεύκης, εργάζεται σε γνωστή ελεγκτική εταιρεία στο τμήμα διοίκησης. Είναι απόφοιτη Αρσάκειου και κάτοχος Πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει πτυχίο Proficiency στην Αγγλική Γλώσσα. Οργανωτική, δραστήριά, ευχάριστη προσωπικότητα, γεμάτη επιθυμία ανάληψης πρωτοβουλιών και ευθυνών, πάντα με συνεργατικό πνεύμα και δημιουργικότητα. Την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.


Κωνσταντίνος Αργύρης-Υποψήφιος στον Νομό Τρικάλων

Γεννήθηκε στο Γριζάνο – Δ. Φαρκαδόνος – Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων – Θεσσαλίας και είναι νυμφευμένος με δυο παιδιά.
Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης (Π.Τ.Δ.Ε) Θεσσαλίας. Με εισήγηση του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων έλαβε υποτροφία από αλλοδαπή Κυβέρνηση και τελείωσε το μεταπτυχιακό του δίπλωμα στο εξωτερικό, στην Διαπολιτισμική Εκπαίδευση σε επίπεδο (master). Στο χώρο της δημόσιας εκπαίδευσης ασχολήθηκε με τον συνδικαλισμό.  Εργάζεται  περίπου 27 έτη ως Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και από το 2017 ως Διευθυντής Σχολικής Μονάδος. Ομιλεί άριστα δυο (2) ξένες γλώσσες σε επίπεδο Γ2/C2.


Γεώργιος Λάμπος-Υποψήφιος  Φθιώτιδος

Ο Γεώργιος Λάμπος είναι έγγαμος με τρία παιδιά εκ των οποίων τα δυο έχουν πανεπιστημιακή μόρφωση.
Ο κ. Λάμπος είναι γόνος αγωνιστών πατριωτών που συμμετείχαν, αγωνίσθηκαν, πολέμησαν και θυσιάσθηκαν για την απελευθέρωση και ανεξαρτησία της Ελλάδας . Κατάγεται από το χωριό του Αργυρόκαστρου της Βορείου Ηπείρου  – Λάμποβο του Σταυρού! Είναι πτυχιούχος με Μάστερ στην Θρησκευτική Παιδεία.


Εμμανουήλ Πισσαράκης-Υποψήφιος στην Β΄ Πειραιώς

Ο Εμμανουήλ Πισσαράκης γεννήθηκε στο Πειραιά.  Πτυχιούχος της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας /Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.   Αυτή τη στιγμή εργάζεται  στις επιχειρήσεις του .  Από το 1992 διατηρεί 2 παιδικούς σταθμούς προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης στο Κορυδαλλό Παράλληλα είναι σύμβουλος και στέλεχος σε εταιρεία παροχής οικονομικών υπηρεσιών από το 2000 έως σήμερα. Είναι έγγαμος και έχει δυο τέκνα. Οργανωτικός, με γνώμονα την εργατικότητα, την μεθοδικότητα και την υπομονή. Ιδιαίτερη  έμφαση δίνει στην οριοθέτηση στόχων και την επίτευξη αυτών.


Αναστασία Κουντουρά-Υποψήφια στη Β’ Θεσσαλονίκης

Η Αναστασία Κουντουρά γεννήθηκε στις Σέρρες και έζησε για πολλά χρόνια στην Θεσσαλονίκη, στο Δήμο Θερμαϊκού, όπου οι συμπολίτες της την τίμησαν με την ψήφο τους και την εξέλεξαν Τοπική Σύμβουλο. Είναι απόφοιτη της Γεωπονικής σχολής, ηγείται μονογονεϊκής οικογενείας και έχει δύο κόρες. Η κυρία Κουντουρά δηλώνει περήφανη Ελληνίδα και παρούσα στους αγώνες για το καλό της Πατρίδας.


Γιώργος Παναγόπουλος-Υποψήφιος στην Κορινθία

Ο Γιώργος Παναγόπουλος, γεννήθηκε στο Σουληνάρι Κορινθίας και κατοικεί στο Βραχάτι Κορινθίας. Είναι οικονομολόγος, φοροτεχνικός, ασφαλιστικός σύμβουλος, απόφοιτος του οικονομικού Πανεπιστημίου Βούπερταλ Γερμανίας με μεταπτυχιακό στη Μηχανογραφημένη Λογιστική με SAP. Είναι έγγαμος με την Σμαράγδα Στάντζου και πατέρας δύο τέκνων.


Μαίρη Χονδρού-Υποψήφια στην Ανατολική Αττική

Η Μαίρη Χονδρού γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε Δημόσιες Σχέσεις, Διαφήμιση, Marketing και Πληροφορική. Εργάστηκε σε πολυεθνικές εταιρείες σε θέσεις ευθύνης. Σήμερα εργάζεται σε γνωστό τραπεζικό όμιλο, στη Διεύθυνση Διαχείρισης Έργων.
Την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.


Δημήτρης Πιπίκιος-Υποψήφιος στην Α’ Αθηνών

Ο Δημήτρης Πιπίκιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, είναι πτυχιούχος μηχανολόγος ΑΕΙ. Υπηρέτησε στους πεζοναύτες το 1987-88, περίοδος μοναδικής οπισθοχωρήσεως των Τούρκων με την υπόθεση του Σισμίκ. Είναι Πρόεδρος Στρατιωτικού Συνδέσμου Ελλήνων Εφέδρων, Αγωνιστής στον Άγιο Παντελεήμονα. Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη.


Δημήτρης Καραμανής-Υποψήφιος στην Αττική

Ο Δημήτρης Καραμανής είναι πτυχιούχος φυσικοθεραπευτής, εισηγητής/εκπαιδευτής Λ.Α.Ε.Κ – ενηλίκων και συγγραφέας. Βιβλία του είναι:Sports Massage (εκδόσεις Ισόρροπον),
Κίνηση & Υγεία (εκδόσεις Wellness Academy)
Brain Yoga Method (εκδόσεις Wellness Health Academy).
Βασικός άξονας των θεωρητικών και πρακτικών δεδομένων που εισηγείται είναι το μοίρασμα της διαχρονικής και της «νέας γνώσης», τεχνογνωσίας και πρακτικής εφαρμογής που στηρίζεται σε αυστηρές βασικές επιστημονικές/νομοτελειακές αρχές και δεδομένα. Διαχειρίζεται την ομάδα συνεργασίας – εκπαίδευσης της Wellness Health Academy και συνεργάζεται με διάφορους χώρους και κέντρα πόνου, αποκατάστασης και ομαλοποίησης.


Μαργαρίτα Κωλέττη-Υποψήφια στην Α’ Πειραιά

Η Μαργαρίτα Κωλέττη γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά με καταγωγή από τη Μύκονο. Είναι άξια μητέρα ενός αγοριού. Σπούδασε Φωτογραφία και ασχολήθηκε με διαφημιστική φωτογραφία. Έχει επίσης πτυχίο ψηφιδογραφίας και υαλογραφίας.
Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα στο λογιστήριο εμπορικών επιχειρήσεων. Τα τελευταία 5 έτη εργάζεται στο λογιστήριο μεγάλης οικοδομικής, κατασκευαστικής, ξενοδοχειακής και εμπορικής   εταιρείας.


Θεανώ Αγγέλου-Υποψήφια στη Β’ Θεσσαλονίκης

Η Θεανώ Αγγέλου γεννήθηκε το 1952 στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, γόνος προσφυγικής οικογένειας. Είναι άξια μητέρα δύο κοριτσιών και γιαγιά τριών εγγονών. Εργάστηκε επί μακρόν στον χώρο της εστίασης και σήμερα είναι ελεύθερη επαγγελματίας. Κατήλθε δύο φορές υποψήφια βουλευτής στην Β’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Διετέλεσε μέλος της δημοτικής επιτροπής της Β’ περιφέρειας Θεσσαλονίκης και κατόπιν μέλος της νομαρχιακής επιτροπής. Σήμερα, είναι κάτοικος του Δήμου Θερμαϊκού.


Αναστάσιος Μηνούδης-Υποψήφιος στην Α’ Αθηνών

Ο Μηνούδης Αναστάσιος, γεννήθηκε και κατοικεί στην Αθήνα. Είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει μία κόρη. Υπηρέτησε στην ΕΛ.ΑΣ. για τριάντα χρόνια εως το 2011. Μετά ασχολήθηκε επί 10ετίας ως σύμβουλος επιχειρήσεων εστίασης.
Έχει λάβει μέρος σε σεμινάρια αυτοάμυνας, γρήγορης οδήγησης και προστασίας επισήμων, εύφημη μνεία για τις υπηρεσίες του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 καθώς και τιμητική διάκριση για την πολύχρονη δράση του ως αιμοδότης στην τράπεζα αίματος της ΕΛ.ΑΣ. Είναι πρόθυμος να προσφέρει της υπηρεσίες του για το καλό της Πατρίδας και της Ορθοδοξίας. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.


Γιάννης Διαβάτης-Υποψήφιος στην Β’ Πειραιά

Ο Γιάννης Διαβάτης γεννήθηκε στο Δίστομο Βοιωτίας, σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Πολιτικές Επιστήμες, συνέχισε 3ο κύκλο σπουδών στη Σορβόννη σε Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο. Εργάσθηκε σε εννέα χώρες ως χείρωναξ και ως υπεύθυνος λογιστικού τμήματος πολυεθνικών εταιρειών. Σήμερα είναι τηλεοπτικός παραγωγός σε γνωστά κανάλια της Ελλάδος. Είναι έγγαμος με ένα τέκνο.


Σπύρος Κουτσίδης-Υποψήφιος στις Σέρρες

Ο Σπυρίδων Κουτσίδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970. Εισήχθη στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1989 και αποφοίτησε το 1993 ως Ανθυπολοχαγός Πυροβολικού. Το 2007 μετατάχθηκε στο Ελεγκτικό Σώμα του ΓΕΣ και εν συνεχεία στο Σώμα Οικονομικών Επιθεωρητών του ΓΕΕΘΑ, όπου άσκησε τα καθήκοντα του οικονομικού επιθεωρητή, μέχρι το 2021 που αποστρατεύτηκε με το βαθμό του Ταξίαρχου. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού επαγγελματικού τίτλου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή του ΣΟΕΛ, καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου του ΕΚΠΑ στην εφαρμοσμένη λογιστική και ελεγκτική. Είναι μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Φιλοτελικής Εταιρείας και αυτοδίδακτος ζωγράφος με συμμετοχή σε ομαδικές εκθέσεις του εσωτερικού και εξωτερικού. Είναι διαζευγμένος και έχει δύο παιδιά φοιτητές ΑΕΙ.Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.


Χαράλαμπος Λιναρδάτος-Υποψήφιος στην Αιτωλοακαρνανία

Ο Χαράλαμπος Λιναρδάτος είναι συνταξιούχος του Δημοσίου (ΑΟΟΑ – ΥΕΘΑ). Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο της Νάπολι και στο Πολυτεχνείο του Μιλάνου. Διετέλεσε καθηγητής της Σιβιτανιδείου Σχολής, υπηρέτησε ως έφεδρος Ανθυπολοχαγός του Μηχανικού στη 12η Μεραρχία του Έβρου. Είναι έγγαμος με την Δικηγόρο Ελένη Καραγκουνάκη, κόρη του Στρατηγού Υγειονομικού Δημητρίου Καραγκουνάκη και έχει δύο κόρες.


Λάμπρος Κουτρουμπής-Υποψήφιος στην Εύβοια

Ο Λάμπρος Κουτρουμπής γεννήθηκε στο χωριό Στρόπωνες Ευβοίας.   Αποφοίτησε από το Λύκειο Χαλκίδας και εργάσθηκε για 8 χρονιά στο εργοστάσιο  της Πειραικής Πατραϊκής  στην Χαλκίδα. Από το 1994   είναι στέλεχος  σε τοπική αλυσίδα υπερκαταστήματος τροφίμων, με πολλά υποκαταστήματα στην κεντρική και νησιωτική   Ελλάδα.  Μέσα από την τριβή του στην  ζωή γνωρίζει τις δυσκολίες της εργασίας, της ανεργίας, αλλά και τα προβλήματα της κοινωνίας. Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει: «Προς την κατεύθυνση που χάραξε ο Προέδρος, θα ηθελα να δώσω όλες  μου τις δυνάμεις για να μπορέσει κάποτε αυτή η Χώρα να αποβάλλει το γκρίζο πρόσωπό  της».Ιωάννης Νικήτας-Υποψήφιος στην Β’ Θεσσαλονίκης

Ο Ιωάννης Νικήτας είναι 46 ετών, πατέρας ενός παιδιού. Δραστηριοποιείται ως Επιθεωρητής Φορτίων Ανακύκλωσης. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στο 521 Τάγμα Πεζοναυτών. Είναι μέλος της Λέσχης Εφέδρων Καταδρομέων.


Μαργαρίτα Αβραντίνη-Υποψήφια στην Β’ Πειραιά

Η Μαργαρίτα Αβραντίνη κατάγεται από το παράλιο Άστρος Κυνουρίας, είναι   εγγονή του Πατήρ Γεωργίου και του Ευάγγελου Αβραντίνη, έχει ολοκληρώσει την Πυροσβεστική Ακαδημία, είναι αισθητικός – ποδολόγος, με σπουδές στο Nottingham της Μεγάλης Βρετανίας. Είναι άξια έγγαμη μητέρα δύο τέκνων.


Δημήτρης Καραθάνος-Υποψήφιος στην Αιτωλοακαρνανία

Ο Δημήτρης Καραθάνος γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Αγρίνιο. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως ξυλουργός και επιχειρηματίας στο χώρο της ξυλείας. Τα τελευταία χρόνια είναι ιδιοκτήτης καταστήματος ειδών υγιεινής – υδραυλικών – σιδηρικών. Ασχολείται με τα κοινά στα πλαίσια συλλόγων γονέων και στη διοίκηση του συλλόγου «Νέα Γη». Είναι έγγαμος με δύο τέκνα.


Βασίλης Παρασκευόπουλος-Υποψήφιος στο Κιλκίς

Ο Βασίλειος Παρασκευόπουλος είναι Τεχνικός Γερανοφόρων. Εργάστηκε ως ναυτικός και κατόπιν στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης. Σήμερα, κατοικεί στο Κιλκίς. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.


Σωτήρης Καραμαγκιώλης-Υποψήφιος στην Βοιωτία

Ο Σωτήρης Καραμαγκιώλης  είναι οικονομολόγος, εμπειρογνώμων επιχειρήσεων και οργανισμών του Δημοσίου τομέα. Είναι πτυχιούχος της ΑΣΟΕ με μεταπτυχιακές σπουδές στο Marketing στο Πανεπιστήμιο του Strathclyde στη Μεγάλη Βρετανία. Έχει συνεργαστεί με μεγάλες επιχειρήσεις τροφίμων και έχει διατελέσει σύμβουλος σε Δήμους και Νομαρχίες. Έχει συντάξει   μελέτες οργάνωσης, οικονομικής βιωσιμότητας, περιφερειακής ανάπτυξης κι επιχειρηματικά σχέδια. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος της Τ.Δ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ανατ. Στερεάς Ελλάδος και υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος.


Μαρίνα Κουρκλή-Υποψήφια στο Κιλκίς

Η Μαρίνα Κουρκλή γεννήθηκε και έζησε στη Θεσσαλονίκη. Διακρίθηκε ως αθλήτρια του ΠΑΟΚ στον Στίβο. Είναι άξια μητέρα τριών τέκνων. Σήμερα κατοικεί στο Κιλκίς. Την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.


Χαράλαμπος Οικονομόπουλος-Υποψήφιος στην Κορινθία

Ο Χαράλαμπος Οικονομόπουλος  γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κόρινθο, όπου και διαμένει. Κατατάχτηκε στο σώμα της Ελληνικής Χωροφυλακής και εισήλθε στην σχολή Αξιωματικών, όπου υπηρέτησε ως Διοικητής σε μάχιμες υπηρεσίες. Αποστρατεύτηκε το έτος 2012 με τον βαθμό του Ταξιάρχου. Είναι πατέρας τριών τέκνων.


Ηλίας Ιωσηφίδης-Υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης

Ο Ηλίας Ιωσηφίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, είναι Πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου. Είναι άριστος μηχανογράφος, με 3000 χιλιάδες ώρες σεμιναρίων και μέλος του Οικονομικού επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Κατέχει 25ετη εμπειρία σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Τα τελευταία 10 χρόνια είναι προϊστάμενος τμήματος και Αναπληρωτής Διευθυντής, ως αρχαιότερος τμηματάρχης, στο Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης.


Σπύρος Νικολάτος-Υποψήφιος στην Αχαΐα

Ο Σπύρος Νικολατος γεννήθηκε στην Πάτρα, σπούδασε φυσικοθεραπεία και εργάστηκε σε κέντρα αποκατάστασης με ειδικότητα στα παιδιά με εγκεφαλική παράλυση και μυοσκελετικά προβλήματα. Έχει συνεργαστεί με πολλές ομάδες ποδοσφαίρου Β’ και Γ’ εθνικής κατηγορίας, προσφέροντας τις υπηρεσίες του σε αθλητικά σωματεία όπου και συνεχίζει μέχρι σήμερα. Δραστηριοποιείται στο χώρο της φυσικοθεραπείας τόσο στην Αχαΐα όσο και στον νομό Αργολίδας, στην περιοχή της Ερμιονίδας. Από νέος είχε αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση, βοηθώντας εθελοντικά με τις υπηρεσίες του και με ευαισθησία όπου απαιτούνταν. Με γνώμονα τον άνθρωπο και την πατρίδα, πιστεύει ότι ήρθε ο καιρός να ενεργοποιηθεί ακόμα πιο δυναμικά, εντάσσοντας τον εαυτό του στο πατριωτικό κίνημα του Προδρόμου Εμφιετζογλου.


Γιώργος Ηλιόπουλος υποψήφιος στην Φλώρινα

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος γεννήθηκε και κατοικεί στη Φλώρινα, είναι συνταξιούχος αστυνομικός, ιδρυτής της εταιρείας κατασκευών αθλητικών αεροπλάνων G- Aerosports και πρόεδρος της αερολέσχης Φλώρινας. Είναι παντρεμένος με την Ειρήνη Ηλιοπούλου και έχει 3 τέκνα και 4 εγγόνια! Τον συγχαίρουμε, του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.


Νικόλαος Παπαδόπουλος-Υποψήφιος  Αργολίδος

Ο Νικόλαος Παπαδόπουλος είναι επιχειρηματίας νωπών φρούτων και λαχανικών με ιδιόκτητες και μισθωμένες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο Άργος, στη Νάουσα, στο Ζερβοχώρι Ημαθίας και στη λαχαναγορά Θεσσαλονίκης. Γεννήθηκε το 1964, είναι έγγαμος με δύο παιδιά και ένα εγγόνι. Η Πατριωτική Ένωση του εύχεται τα θερμότερα επ΄ αγαθώ των πολιτών του Άργους, του Ναυπλίου, των Μυκηνών και όλης της Αργολίδας.


Νικολέτα Νταπούλια-Υποψήφια  Γρεβενών

Η Νικολέτα Νταπούλια γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1999 και έχει απώτερη καταγωγή από το Μεγάλο Σειρήνι Γρεβενών.
Είναι τελειόφοιτη του Τμήματος Γλώσσας, Φιλολογίας & Πολιτισμού Παρευξεινίων Χωρών, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
Είναι ενεργή στην παροχή βοήθειας προς άτομα με ειδικές ανάγκες και στον εκπαιδευτικό τομέα.


Μάρθα Μπαλτατζίδου-Υποψήφια στο Νομό Ημαθίας

Η Μάρθα Μπαλτατζίδου ολοκλήρωσε τη Μέση Εκπαίδευση στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, απ’ όπου επαναπατρίστηκε το 1979. Με πόθο ελληνικής παιδείας εγκαταστάθηκε με την οικογένειά της στον πατρογονικό Κοπανό Νάουσας, ολοκλήρωσε τη μέση εκπαίδευση και εν συνεχεία σπούδασε και έλαβε πτυχίο Λογίστριας – Κοστολόγου. Με μάχιμο λογιστικό γραφείο, ιδιόκτητο τα τελευταία 15 χρόνια, δραστηριοποιείται με πανθομολογούμενη επιτυχία, ζώντας εκ του σύνεγγυς τη ραγδαία συρρίκνωση των οικογενειακών και δη των αγροτικών εισοδημάτων, όσο και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Αγωνιώντας για το καράβι που λέγεται Ελλάδα, αφοσιωμένη με παράδειγμα ζωής στην έννοια της πατρίδας, αποφάσισε να εκτεθεί στη δημόσια δράση. Να δώσει τη μάχη για τις χαμένες αξίες που προικίζουν το έθνος μας, τώρα που όλα γκρεμίζονται και πληγωνόμαστε τόσο άδικα. Δηλώνει ότι «κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος εκτός κι αν δεν τον δώσεις και ότι είναι έτοιμη να παλέψει ολόκαρδα αφοσιωμένη στην προσπάθεια της Πατριωτικής Ένωσης για την άνοιξη που μας αξίζει».


Δημήτρης Νταπούλιας-Υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης

Ο Δημήτριος Νταπούλιας γεννήθηκε στα Γρεβενά και ζει στην Θεσσαλονίκη. Είναι Αστυνομικός εν αποστρατεία. Υπηρέτησε σε διπλωματικές αποστολές στο εξωτερικό: στην Τρίπολη της Λιβύης και στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Σπούδασε στην, Αστυνομική Ακαδημία, καθώς και Ηλεκτρολόγος Ηλεκτρονικός. Πρόεδρος επί σειρά  ετών στην αθλητική ομάδα της Διεύθυνσης  Αστυνομίας Θεσσαλονίκης. Μέχρι και σήμερα, πολιτευτής και επικεφαλής Μακεδονίας-Θράκης του πολιτικού κόμματος ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ. Πρόεδρος επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα Γρεβενών. Δύο φορές υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Παύλου Μελά. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.


Κώστας Μελετιάδης-Υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης

Ο Κώστας Μελετιάδης είναι Αξιωματικός εν αποστρατεία των Ενόπλων Δυνάμεων και επίτιμο μέλος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Ως εν ενεργεία στέλεχος των ενόπλων δυνάμεων υπηρέτησε, στον Έβρο, στην Λήμνο, στην Ήπειρο και σε μονάδες Πεζικού της Κεντρικής Μακεδονίας.  Είναι γνώστης της αγγλικής γλώσσας.
Έχει διατελέσει επί 5 έτη γραμματέας σε ΔΣ συλλόγων  γονέων κ΄ κηδεμόνων σχολείων και αυτήν την  περίοδο  είναι μέλος  στο ΔΣ της Ένωσης Γονέων της Ε΄ Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης και μέλος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του ίδιου Δήμου,  εκπροσωπώντας σ’ αυτήν  όλους τους γονείς των μαθητών δημοτικού στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Από το 2019 είναι μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Την ίδια χρονιά ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Θεσσαλονίκη πόλη Ελληνική»  και μέχρι σήμερα παραμένει ενεργό μέλος της,  με ρόλο στην κατάθεση θέσεων και προτάσεων στον Δήμο και στο Δημοτικό Συμβούλιο. Είναι τομεάρχης Επιχειρησιακού Σχεδιασμού της παράταξης  και υπεύθυνος κοινωνικών δικτύων.


Μαρία Αρνάκη-Στο ψηφοδέλτιο Α’ Θεσσαλονίκης

Η  Μαρία Αρνάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Είναι μόνη μητέρα ενός κοριτσιού. Εργάστηκε σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και εφημερίδες, ως στέλεχος διαφημίσεων και πωλήσεων. Σήμερα, είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Α΄ Προτύπου Λυκείου Θεσσαλονίκης
.


Λένα Νικήτα-Στο ψηφοδέλτιο Α’ Θεσσαλονίκης

Η Λένα Νικήτα είναι Μηχανολόγος Μηχανικός. Ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό του Ιωάννη Νασιούλα. Ζει και εργάζεται στη
Θεσσαλονίκη. Την καλωσορίζουμε, την ευχαριστούμε για την συμμετοχή της στην προσπάθεια της Πατριωτικής Ένωσης και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία!


Γιώργος Ποιμενίδης-Στο ψηφοδέλτιο Ανατολικής Αττικής

Ο Γιώργος Ποιμενίδης γεννήθηκε στο Καζακστάν της Σοβιετικής Ενώσεως το 1973 και ήρθε στην Ελλάδα το 1990. Δραστηριοποιείται στους κλάδους της αρτοποιίας, της κτηνοτροφίας και της κυνολογίας. Έχει θητεύσει ως πρόεδρος του Παλαιστικού Συλλόγου Ηρακλή Ζεφυρίου, έχει συμμετάσχει ενεργά στις δραστηριότητες του Ι.Ν. Παναγίας Σουμελά Αχαρνών, ενώ έχει επιδείξει έντονη ανθρωπιστική δραστηριότητα μετά το σεισμό του 1999 και κατά τις πλημμύρες στη Μάνδρα το 2017. Πρωτοστατεί πάντοτε στις εκδηλώσεις για την Ποντιακή Γενοκτονία, στηρίζει οικονομικά ποντιακά σωματεία και επισκέπτεται συχνά τον Πόντο, διατηρώντας στενές σχέσεις με σωματεία Ελλήνων Ομογενών ανά τον κόσμο. Έχει βραβευθεί για τη δράση του από κυνολογικούς, αθλητικούς και ομογενειακούς συλλόγους.


Γιάννης Ηλιούδης-Υποψήφιος στη Λάρισα

Ο Γιάννης Νικ. Ηλιούδης είναι πτυχιούχος Φιλοσοφικής ΑΠΘ και διδάκτωρ Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έχει υπηρετήσει ως φιλόλογος σε Γυμνάσια και Λύκεια του ν. Λάρισας. Διετέλεσε προϊστάμενος των Γενικών Αρχείων του Κράτους (ν. Λάρισας), σύμβουλος Φιλολόγων Τρικάλων, Μαγνησίας και Λάρισας, μέλος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Λαρισαίων και Νομαρχιακών Επιτροπών Πανελλαδικών Εξετάσεων. Έλαβε μέρος με ανακοίνωση σε τοπικά, πανελλήνια και διεθνή συνέδρια και δημοσίευσε άρθρα και μελέτες σε εφημερίδες και περιοδικά. Δίδαξε επί πλέον στη Σχολή Αστυφυλάκων Καρδίτσας, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και στο Τμήμα Φιλολογίας του ΔΠΘ, όπου εξελέγη ομόφωνα επίκουρος καθηγητής Νεοελληνικής Φιλολογίας. Είναι έγγαμος και έχει δύο κόρες.


Τριανταφυλλιά Διαμαντοπούλου-Υποψήφια στην Πιερία

Η Τριανταφυλλιά Διαμαντοπούλου γεννήθηκε και τελείωσε το σχολείο στην Κατερίνη, σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Χειρουργός Οδοντίατρος και μετεκπαιδεύτηκε στην Αισθητική Οδοντιατρική & Στοματική Αποκατάσταση, στην εμφυτευματολογία, και στην ομοιοπαθητική ιατρική. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος διεθνών συνεδρίων, σε ερευνητικά επιστημονικά προγράμματα και έχει δώσει διαλέξεις πάνω σε θέματα της εξειδίκευσής της. Επίσης αρθρογραφεί σε ΜΜΕ και συμμετέχει σε δημόσιες ομιλίες, συζητήσεις και ομάδες. Διατηρεί κοινωνική δράση σε πολιτιστικούς φορείς, συλλόγους, και σωματεία όπου και δραστηριοποιείται με έντονη συμμετοχή και ευδοκίμηση των προσπαθειών της, καθώς και ιδιαίτερη αποδοχή από συναδέλφους και συμπολίτες της. Ομιλεί αγγλικά και γερμανικά. Την καλωσορίζουμε, την ευχαριστούμε για την συμμετοχή της στην προσπάθεια της Πατριωτικής Ένωσης και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία!


Απόστολος Σιώκος-Υποψήφιος με την Πατριωτική Ένωση στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης

Ο Απόστολος Σιώκος, σπούδασε Ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έχει μετεκπαιδευτεί στο Γκέτινγκεν, στο Χόμπουργκ και στο Αννόβερο της Γερμανίας. Ασκεί το επάγγελμα του χειρουργού – γυναικολόγου μαιευτήρα στην Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται έντονα ως ενεργός πολίτης τόσο στον τόπο διαμονής του όσο και στη Χαλκιδική.
Τον καλωσορίζουμε, τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αγώνα του.


Αντιγόνη Γλυκού-Υποψήφια με την Πατριωτική Ένωση  στο Νότιο Τομέα της Β’ Περιφερείας Αθηνών

Η Αντιγόνη Γλυκού, είναι απόφοιτος της σχολής θεάτρου του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Έχει εργαστεί στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της διαφήμισης, δίπλα σε μεγάλους ηθοποιούς, όπως η Ελένη Χατζηαργύρη, ο Άγγελος Αντωνόπουλος, ο Νίκος Βασταρδής, ο Κώστας Βουτσάς κ.α.
Την καλωσορίζουμε, την ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αγώνα της.


Δημήτριος Λυμπερόπουλος-Υποψήφιος με την Πατριωτική Ένωση στον Κεντρικό Τομέα της Αθήνας

Ο Λυμπερόπουλος είναι πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ με μεταπτυχιακές σπουδές στους τομείς Επενδύσεων, Στρατηγικού Σχεδιασμού και Περιφερειακής Ανάπτυξης στα Πανεπιστήμια Τορόντο και Οττάβα του Καναδά. Έχει συμμετάσχει σε ομάδες εμπειρογνωμόνων του ΟΗΕ, ενώ έχει διατελέσει Σύμβουλος Επιχειρήσεων, τόσο Πολυεθνικών και Τραπεζών όσο και Βιομηχανιών.
Τον καλωσορίζουμε, τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αγώνα του.


Γεώργιος Καραγιάννης-Υποψήφιος με την Πατριωτική Ένωση στον Χαλκιδική

Ο Καραγιάννης είναι πτυχιούχος του τμήματος φαρμακευτικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, τα τελευταία 11 χρόνια διατηρεί ιδιόκτητο φαρμακείο και είναι μέλος του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Θεσσαλονίκη.
Τον καλωσορίζουμε, τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αγώνα του.


Συμέλα Κιοσκερίδου-Υποψήφια με την Πατριωτική Ένωση στην Κοζάνη


Η Συμέλα Κιοσκερίδου τελείωσε το λύκειο στην Πτολεμαΐδα και σπούδασε Υποστήριξη Συστημάτων Υπολογιστών και Ψηφιακή Τεχνολογία Δικτύων. Στη συνέχεια εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα σε θέσεις ευθύνης και από το 2014 δραστηριοποιείται επιχειρηματικά με δική της επιχείρηση στην περιοχή. Ήταν αθλήτρια στον Σύλλογο «Αργοναύτες Πτολεμαϊδα», είναι μέλος σε πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους με ενεργή κοινωνική και εθελοντική δράση. Ομιλεί αγγλικά, είναι έγγαμη, άξια εργαζόμενη μητέρα 3 τέκνων.


Σταυρούλα Ξουλίδου-Υποψήφια με την Πατριωτική Ένωση στην Β’ Θεσσαλονίκης

Η Σταυρούλα Ξουλίδου γεννήθηκε στην Κοζάνη και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το 13ο Λύκειο Θεσσαλονίκης και εισήχθηκε τρίτη στο Τμήμα της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. από όπου πήρε το πτυχίο της. Παρακολούθησε ως το 1989 το μεταπτυχιακό τμήμα της σχολής της στον Τομέα της Κοινωνιολογίας και εργαστήρια Παιδαγωγικής. Μετά το πέρας των σπουδών της παρακολούθησε σεμινάρια management και marketing στην ΕΕΔΕ. Είναι έγγαμη και μητέρα. Η διδακτική της δραστηριότητα ξεκίνησε το 1993 κι από τότε υπηρέτησε ως αναπληρώτρια σε γυμνάσια και λύκεια της χώρας ως θεολόγος. Από το 2000 ως τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 υπηρέτησε ως καθηγήτρια.
Στις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, εκλέχτηκε Βουλευτής καταλαμβάνοντας στη Β΄ εκλογική περιφέρεια Νομού Θεσσαλονίκης.
Στις βουλευτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 επανεκλέχθηκε Βουλευτής στη Β’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης, όπως και στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015. Ορίστηκε Υπεύθυνη Κοινοβουλευτικού Τομέα Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού.


Χρήστος Ορφανίδης-Υποψήφιος με την Πατριωτική Ένωση στην Β’ Θεσσαλονίκης

Ο  Χρήστος Ορφανίδης σπούδασε ηλεκτρονικός και ξεκίνησε την επαγγελματική  του καριέρα στο Βερολίνο, στην Ελληνική Πρεσβεία και ως υπεύθυνος στο  Ίδρυμα Ελληνικού Πολιτισμού. Στη συνέχεια συνέστησε εισαγωγική εταιρεία  και δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά. Σήμερα εξακολουθεί να  δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον τομέα των εγκαταστάσεων κυκλωμάτων  και δικτύων. Συστρατεύτηκε με την Πατριωτική Ένωση και τον Πρόδρομο  Εμφιετζόγλου προς όφελος των συνδημοτών του και του Ελληνικού λαού εν  γένει.


Δέσποινα Κουσίδου-Υποψήφια με την Πατριωτική Ένωση στον Έβρο

Η  Δέσποινα Κουσίδου, με  σπουδές σε Διοίκηση Επιχειρήσεων, εκκίνησε την  επαγγελματική της σταδιοδρομία ως στέλεχος εμπορικών εταιρειών και τα  τελευταία είκοσι περίπου έτη  δραστηριοποιείται επιχειρηματικά  στην  Αλεξανδρούπολη. Ομιλεί άπταιστα Γερμανικά και Αγγλικά. Είναι έγγαμη με  δύο τέκνα.


Θρασύβουλος Τσουχλαράκης-Υποψήφιος με την Πατριωτική Ένωση στην Κρήτη

Ο  Θρασύβουλος Τσουχλαράκης γεννήθηκε και κατοικεί μόνιμα στο Αρώνι  Ακρωτηρίου του Δήμου Χανίων. Είναι υποψήφιος Διδάκτωρ  Ιστορικο-πολιτισμολογικών & Εθνολογικών Επιστημών, του Τμήματος  Φιλοσοφικών Κοινωνικών Σπουδών, της Φιλοσοφικής Σχολής των Ανθρωπιστικών  Επιστημών, του Πανεπιστημίου Κρήτης. Είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών  διπλωμάτων. Τις προπτυχιακές του σπουδές τις ολοκλήρωσε στο Τμήμα  Πολιτισμολογίας στην Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου  Πατρών και στον Τομέα Οικονομίας- Οργάνωσης- Διοίκησης &  Πληροφορικής του Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ινστιτούτου NCR/ACE.
Υπήρξε  πρωταθλητής Ελλάδος στην Ελληνορωμαϊκή πάλη και διατέλεσε πρόεδρος του  πολιτισμολογικού, μη κερδοσκοπικού οργανισμού «ΚΥΔΩΝΕΣ» Χανίων και  πρόεδρος της οργανωτικής, συντονιστικής επιτροπής της θεσμικής σύστασης  του Ανωτάτου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ – ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ.  ‘Έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια και ημερίδες ιστορικού και  πολιτισμολογικού περιεχομένου, καθώς και σε θεματικού περιεχομένου  ζητήματα που άπτονται της πολιτιστικής διπλωματίας, στο πλαίσιο της  Ελληνικής εξωτερικής πολιτικής.
Είναι έγγαμος με τρία τέκνα.

Δημήτρης Δεϊρμεντζίδης-Υποψήφιος με την Πατριωτική Ένωση στην Β’ Θεσσαλονίκης

Ο  Δημήτρης Δεϊρμεντζίδης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και αποφοίτησε από  την Ιατρική Σχολή του Βελιγραδίου. Υπηρέτησε ως Οπλίτης Ιατρός στην 33  ΕΜΑ, στο Πολύκαστρο. Στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ έλαβε την Ειδικότητα της  Καρδιολογίας.
Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Πυρηνική Ιατρική.  Υπηρέτησε σε θέσεις ευθύνης σε Κλινικές της Θεσσαλονίκης και στο ΙΚΑ  Νεάπολης, ενώ παράλληλα διατηρεί Ιατρείο στο Σταυρό Θεσσαλονίκης.
Ασχολήθηκε με τα κοινά σε αυτοδιοίκητο επίπεδο. Είναι έγγαμος με ένα τέκνο.

Αλέξανδρος Τσίγγος-Υποψήφιος με την Πατριωτική Ένωση στην Β’ Θεσσαλονίκης

Ο Αλέξανδρος Τσίγγος γεννήθηκε και διαμένει στην Θεσσαλονίκη, φοίτησε  στο κολέγιο Ανατόλια και στο Οικονομικό του Αριστοτέλειου  Πανεπιστημίου.  Ασχολήθηκε ως τηλεοπτικός συμπαραγωγός με την εταιρεία  LTV για προγράμματα σε MEGA & ANT1. Συμμετείχε στην ίδρυση του  ΚΕΠΕΘ, που είχε ως στόχο την διερεύνηση της τύχης των αγνοουμένων  Κυπρίων και Ελλαδιτών  και την ανάδειξη του θέματος στα διεθνή μέσα.  Εργάστηκε σαν οικονομικός σύμβουλος του Γεώργιου Αποστολόπουλου στον  Όμιλο «Ιατρικού Αθηνών». Είναι συνιδρυτής δύο εταιρειών νέων  τεχνολογιών, της Acrongenomics Inc και της 3D Pioneer Systems Inc της  οποίας διετέλεσε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, εισηγμένων στον  NASDAQ. Σήμερα συνεργάζεται με την Metrosport και το ραδιόφωνο  Metropolis 95.5, σαν αρθρογράφος αναλυτής και ραδιοφωνικός παραγωγός.  

Ξενοκράτης Σακλάς-Υποψήφιος με την Πατριωτική Ένωση στην Ημαθία

Νέο στέλεχος πρώτης γραμμής στην Ημαθία και την Κεντρική Μακεδονία ο   Ξενοκράτης Σακλάς του Γεωργίου, γεννημένος το 1960 στη Σάμο. Μάχιμος  Δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Βέροιας, και κάτοικος της Ηρωικής πόλεως  Νάουσας τα τελευταία 40 χρόνια, με δύο θυγατέρες και δύο εγγονές.
Διετέλεσε  κεντρικό ιδρυτικό μέλος της Πολιτικής Άνοιξης με την οποία υπήρξε και  υποψήφιος βουλευτής. Εκτέθηκε τέσσερις ακόμη φορές ως υποψήφιος  βουλευτής με το Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, με τον οποίο άλλωστε  συμμετείχε στις ευρωεκλογές του 2019 ως υποψήφιο
Επιστροφή στο περιεχόμενο